paput Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 Mi też pasuje sobota i niedziela. Nawet mogę do tych Ryk pojechać, niech strace. to jedź tylko uważaj na dresów [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 19:18_________________________________________________ taaaaa stracisz trzydziestaka Ja na taka eskapadę muszę szykowac kapke więcej ale mogę się poświęcic jak bedzie z 10 aut- conajmniej no gdzie 10 aut, tyle to na wojewódzkim
by7 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 łoooooo mosz Ci los... toż to pewnie w mych marzeniach ta liczba aut na spocie spontanie ale zawsze dycha bo wypłata......
paput Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 \]-+ łoooooo mosz Ci los... toż to pewnie w mych marzeniach ta liczba aut na spocie spontanie ale zawsze dycha bo wypłata...... no raczej nie, jak by wszyscy z puław którzy na spoty przyjeżdżali sięzebrali to by było może
Kowi87 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Mi też pasuje sobota i niedziela. Nawet mogę do tych Ryk pojechać, niech strace. to jedź tylko uważaj na dresów [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 19:18_________________________________________________ taaaaa stracisz trzydziestaka Ja na taka eskapadę muszę szykowac kapke więcej ale mogę się poświęcic jak bedzie z 10 aut- conajmniej no gdzie 10 aut, tyle to na wojewódzkim gdybyście przyjechali na wojewódzki było by ok 20 aut jakby z lublina chłopaki bardziej sie postarali , a takto było raptem 3 auta na LU jak dobrze pamietam :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Mi też pasuje sobota i niedziela. Nawet mogę do tych Ryk pojechać, niech strace. to jedź tylko uważaj na dresów [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 19:18_________________________________________________ taaaaa stracisz trzydziestaka Ja na taka eskapadę muszę szykowac kapke więcej ale mogę się poświęcic jak bedzie z 10 aut- conajmniej no gdzie 10 aut, tyle to na wojewódzkim gdybyście przyjechali na wojewódzki było by ok 20 aut jakby z lublina chłopaki bardziej sie postarali , a takto było raptem 3 auta na LU jak dobrze pamietam :gwizdanie: 3 na LU + 1 na WLI ale też do lublina zaliczany
michal.m Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 ja nie wiem czy dam rade 17-18 chyba że postoicie dłużej to dolecę później
paput Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Chyba ze jutro? To ktos doleci moze jeszcze. Dwoch kolegow z B6 ;-)
michal.m Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Chyba ze jutro? To ktos doleci moze jeszcze. Dwoch kolegow z B6 ;-) Jak sobie dziewczynki życzą mi jest to obojętne tylko dzisiaj to dojadę 18-19
Gość norbertdriver Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Może być dzisiaj, nie ma problemu
Gość norbertdriver Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Czy może dziś? :> Mi pasuje dziś i jutro, więc wszystko zależy od Was
tomek040486 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 to jak, dzisiaj w koncu? a jak tak to o której ostatecznie? ja sie pisze na dzis. jutro nie bede mógł prowadzic
Rekomendowane odpowiedzi