Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też pasuje sobota i niedziela. Nawet mogę do tych Ryk pojechać, niech strace. :decayed:

to jedź :decayed: tylko uważaj na dresów :kox:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 19:18_________________________________________________

taaaaa stracisz trzydziestaka :wink4: Ja na taka eskapadę muszę szykowac kapke więcej ale mogę się poświęcic jak bedzie z 10 aut- conajmniej

no gdzie 10 aut, tyle to na wojewódzkim
  • Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

łoooooo mosz Ci los... toż to pewnie w mych marzeniach ta liczba aut na spocie spontanie ale zawsze dycha bo wypłata......

Opublikowano

\]-+

łoooooo mosz Ci los... toż to pewnie w mych marzeniach ta liczba aut na spocie spontanie ale zawsze dycha bo wypłata......

no raczej nie, jak by wszyscy z puław którzy na spoty przyjeżdżali sięzebrali to by było może
Opublikowano

Mi też pasuje sobota i niedziela. Nawet mogę do tych Ryk pojechać, niech strace. :decayed:

to jedź :decayed: tylko uważaj na dresów :kox:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 19:18_________________________________________________

taaaaa stracisz trzydziestaka :wink4: Ja na taka eskapadę muszę szykowac kapke więcej ale mogę się poświęcic jak bedzie z 10 aut- conajmniej

gdybyście przyjechali na wojewódzki było by ok 20 aut :tongue4: jakby z lublina chłopaki bardziej sie postarali :rolleyes: , a takto było raptem 3 auta na LU jak dobrze pamietam :gwizdanie:

Opublikowano

to panowie jak data?

Opublikowano

gdybyście przyjechali na wojewódzki było by ok 20 aut :tongue4: jakby z lublina chłopaki bardziej sie postarali :rolleyes: , a takto było raptem 3 auta na LU jak dobrze pamietam :gwizdanie:

:angry: 3 na LU + 1 na WLI ale też do lublina zaliczany :decayed:
Opublikowano

A reszta jak?

Opublikowano

o której ta sobota :mysli:

Opublikowano

o której ta sobota :mysli:

:facepalm:

Opublikowano

I na piwo;-)

Opublikowano

ja nie wiem czy dam rade 17-18 chyba że postoicie dłużej to dolecę później

Opublikowano

Chyba ze jutro? To ktos doleci moze jeszcze. Dwoch kolegow z B6 ;-)

Opublikowano

Chyba ze jutro? To ktos doleci moze jeszcze. Dwoch kolegow z B6 ;-)

Jak sobie dziewczynki życzą :) mi jest to obojętne tylko dzisiaj to dojadę 18-19

Gość norbertdriver
Opublikowano

Może być dzisiaj, nie ma problemu :polew:

Opublikowano

jutro?

Gość norbertdriver
Opublikowano

Czy może dziś? :>

Mi pasuje dziś i jutro, więc wszystko zależy od Was