Armi Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: najpierw kasę teraz część, ze spota wyganiasz - jednym słowem coś kręcisz btw, na spota biorę kamerę [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 16:22_________________________________________________ Znajdź wyswisko to kupię Ci piwo :> najpierw ureguluj inne płatności :gwizdanie: to nie ja jestem winien. Pogadaj ze swoją narzeczoną w tej sprawie bo dziś Miłoszowi udało się dodzwonić. Podobno zmieniłeś numer tylko kilka osób dzwoniło na ten numer i rozmawiało z Tobą :gwizdanie: ty brałes cześć więc ją oddaj, ja nic o żadnym Miłoszu nie wiem[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 16:20_________________________________________________nie bój się na policję nie pójdę jak to sam sugerowałeś Szkoda bo by Cię wyśmiali
paput Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: najpierw kasę teraz część, ze spota wyganiasz - jednym słowem coś kręcisz btw, na spota biorę kamerę skoro kasy przez ponad rok nie dostałem to chce zwrot cześci
Armi Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: najpierw kasę teraz część, ze spota wyganiasz - jednym słowem coś kręcisz btw, na spota biorę kamerę skoro kasy przez ponad rok nie dostałem to chce zwrot cześci Za późno - Miłosz pieniądze już wysłał.
paput Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: najpierw kasę teraz część, ze spota wyganiasz - jednym słowem coś kręcisz btw, na spota biorę kamerę skoro kasy przez ponad rok nie dostałem to chce zwrot cześci Za późno - Miłosz pieniądze już wysłał. Ciekawe gdzie...[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 16:25_________________________________________________nie znam żadnego Miłosza
Armi Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Dobry jesteś, tyle powiem. Może Ty nie chcesz tej kasy, co? Dlatego tak unikasz kontaktu.
paput Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 Dobry jesteś, tyle powiem. Może Ty nie chcesz tej kasy, co? Dlatego tak unikasz kontaktu. chce część, kontaktu to Ty unikasz, wielokrotnie bywałeś na tych spotach na których ja i ani części anie kasy nie widziałem, ani nawet informacji nie raczyłeś udzielić
Kowi87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 chce ktoś prawie nowe tarcze hamulcowe, na moje oko zrobione na nich moze lekko ponad tysiąc kilometrów, tarcze wentylowane 288 wiem gdzie są moge odkupić
paput Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 chce ktoś prawie nowe tarcze hamulcowe, na moje oko zrobione na nich moze lekko ponad tysiąc kilometrów, tarcze wentylowane 288 wiem gdzie są moge odkupić co anglika dorwałeś?
Kowi87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 chce ktoś prawie nowe tarcze hamulcowe, na moje oko zrobione na nich moze lekko ponad tysiąc kilometrów, tarcze wentylowane 288 wiem gdzie są moge odkupić co anglika dorwałeś? znowu
medik Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Kiedy macie ten spot, bo będę w okolicy... :gwizdanie: Jak pozwolicie to może zajrzę
Kowi87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Kiedy macie ten spot, bo będę w okolicy... :gwizdanie: Jak pozwolicie to może zajrzę lepiej napisz kiedy ty będziesz
Kowi87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 W tą niedzielę będę w Radomiu. czyli co proponujesz spota w niedziele
medik Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Jakby coś było chętnie wpadnę. Ale Japanesem
Kowi87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Jakby coś było chętnie wpadnę. Ale Japanesem :wallbash:to co puławiaki robimy spota w niedziele po obiedzie
paput Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 Jakby coś było chętnie wpadnę. Ale Japanesem :wallbash:to co puławiaki robimy spota w niedziele po obiedzie ja mam wesele
Kowi87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Jakby coś było chętnie wpadnę. Ale Japanesem :wallbash:to co puławiaki robimy spota w niedziele po obiedzie ja mam wesele nosz do turwy nedzy, toszto poprawiny są, mozna wyjsć na godzinke :polew: swoje ? kumpla z byłes klasy to tym bardziej
Rekomendowane odpowiedzi