Pawełek10 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Pozwala Vagiem zmienisz język jeśli chce to przebieg na mile też możesz mu zmienić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Pozwala Vagiem zmienisz język jeśli chce to przebieg na mile też możesz mu zmienić :> przekładka zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek040486 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Pozwala Vagiem zmienisz język jeśli chce to przebieg na mile też możesz mu zmienić :> przekładka zrobiona to jeszcze nie kompletna przekladka.jeszcze trzeba kola pozamieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Pozwala Vagiem zmienisz język jeśli chce to przebieg na mile też możesz mu zmienić :> przekładka zrobiona to jeszcze nie kompletna przekladka.jeszcze trzeba kola pozamieniac to jednak z Tobą sie kontaktował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Spot? no własnie, kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ja proponuje piątek, ewentualnie jutro w godzinach 17-20, no chyba że grata nie odzyskam, lae wymiana podpory to podobno max 4h :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 ja jutro wieczorkiem cisnę na Lbn ale w weekend powinienem dać rade się pojawic wkoncu więc co do jakichś zmian to pogadamy na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 ja jutro wieczorkiem cisnę na Lbn ale w weekend powinienem dać rade się pojawic wkoncu więc co do jakichś zmian to pogadamy na spocie Ja proponuje piątek, ewentualnie jutro w godzinach 17-20, no chyba że grata nie odzyskam, lae wymiana podpory to podobno max 4h :gwizdanie: czyli w piątek chcecie? sobota nie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 w sobote też moze byc ale ja do 19 tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 w sobote też moze byc ale ja do 19 tylko mi pasuje sobota, kto jeszcze na sobotę chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zróbmy jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawełek10 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Przekładka jeszcze trwa ale może w przyszłym miesiącu Trochę nieporozumień w rodzince ale może coś ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zróbmy jutro a sobota ci nie pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Pasi, ale możemy zrobić i jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Pasi, ale możemy zrobić i jutro no to sobota lepsza data [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 20:08_________________________________________________to otwieram listę chętnych na sobotę:1.paput 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Pasi, ale możemy zrobić i jutro no to sobota lepsza data [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 20:08_________________________________________________to otwieram listę chętnych na sobotę:1.paput 2.kowi87 3. [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 20:19_________________________________________________Trzeba to zbadać miejscowosć klementowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Okolice mojego szwagra :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 to otwieram listę chętnych na sobotę: 1.paput 2.kowi 3. kto jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominos993 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ja chętny, tylko z lublina to kawałeczek, ale dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi