Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem ze wsi i wcale się tego nie wstydzę, nie ma co o tym już dyskutowac bo nie dojdziemy widzę do porozumienia, my swoje wy swoje

ty masz taki dystans do siebie, że Ci lewa noga 10mm poza obrys karoserii wystaje :polew:

musiałeś sobie ulżyć bo bys nie mógł spać, prawda? Ciekawie czy TY masz jakis element wystający 10mm poza obrys "Ciebie" :polew:

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ło nie zaglądam na inne wątki regionalne a tu taki sajgon, że aż miło :evil: :evil: :evil: :evil:

chce wam się tak klikać? nie macie co w domach robić?

:decayed: :decayed:

Opublikowano

jestem ze wsi i wcale się tego nie wstydzę, nie ma co o tym już dyskutowac bo nie dojdziemy widzę do porozumienia, my swoje wy swoje

ty masz taki dystans do siebie, że Ci lewa noga 10mm poza obrys karoserii wystaje :polew:

musiałeś sobie ulżyć bo bys nie mógł spać, prawda? Ciekawie czy TY masz jakis element wystający 10mm poza obrys "Ciebie" :polew:

to dżołk
Opublikowano

to dżołk

to tez :>

Opublikowano

Michał, widzę że powoli dochodzimy do zrozumienia.

Owszem wielokrotnie napiszę ostro, być może za ostro ale uwierz mi nie kieruję tego w stronę tych osób tylko ich aut. Nie będę oceniać osób, których nie znam. Jeśli uważasz, że nie przyjmuję krytyki mojej i mojego auta to jesteś w błędzie bo wielokrotnie moje pomysły były krytykowane. Część uważam za krytykę konstruktywną a część nie. Tak już jest, nie wszystkim dogodzisz.

Ja się przestanę martwić o Twoje poczucie kultury a Ty o mój brak umiejętności przyjęcia krytyki i będziemy kwita :wink4:

Przytoczyłem Twoje wypowiedzi, które padły pod moim adresem bo oceniłeś moją osobę wcale mnie nie znając i nie zdając sobie sprawy, że wiem o całej sytuacji o sprzedawcy. Nie cytuję całej sytuacji bo dobrze wiemy jak było. Uwierz mi nie jestem osobą, która gnoi dla zasady, wbrew temu jak mnie oceniłeś.

Szczerze mówiąc, wcale nie miałem zamiaru wyciągać sprawy felg na forum, myślałem że Paput się zorientuję, że wiem o wszystkim i da spokój albo chociaż napisze prawdę. A że stało się inaczej i to ja zacząłem być atakowany... A takich rzeczy nie zostawiam.

Zawsze informowałem o oszustwach, nabijaczach postów, krętaczach, pech chciał, że paput popełnij błąd (wiem, że drugi raz by tak nie zrobił). Zrobiłem to co trzeba. Niestety oprócz obrony osoby zainteresowanej, również Ty zacząłeś mnie atakować.

Specjalnie nie pisałem, że wiem o wszystkim bo naiwnie liczyłem, że Paput da spokój a ja nie będę musiał pisać tego co wiem.

Więc tak, zabolało mnie że uczciwej osobie każesz się iść leczyć a swojemu koledze, który kręci nie powiesz słowa. Trochę zbyt pochopnie mnie oceniłeś.

Ja nic do Was nie mam i nigdy nie miałem. A to, że się z Paputem lubiliśmy raz bardziej raz mniej to sprawa między nami.

Dziś wtrąciłem się między rozmowę Twoją i Pastaldo, tak samo jak Ty wtrąciłeś się między moje i Paputa sprawy. Potrzebnie/niepotrzebnie - zobaczymy. Jestem jednak dobrej myśli i cieszę, się z tego co zostało tu napisane. Może to naiwne ale wierzę, że kiedyś dojdziemy do porozumienia :good:

Opublikowano

zaraz wam po kropku zasponsoruje to ja tu gdzies za domem własnie farrlka siadła noc zimna a wy tu pitu pitu zamiast kowiemu ogrzewanie ogarnąc

Opublikowano

zaraz wam po kropku zasponsoruje to ja tu gdzies za domem własnie farrlka siadła noc zimna a wy tu pitu pitu zamiast kowiemu ogrzewanie ogarnąc

rozpal ognisko i bedzie Ci ciepło :decayed: Co tam popsułes jak zwykle?

Opublikowano

a niech Ci d*p.sko zmarznie Ty ch#ju!!! :D :D :D:decayed:

Opublikowano

spiertalaj bura suko :decayed: ganiaj sie z skajlajnami

pastaldo farelka wysiadła, przegrzała sie po 2 dobach ciagłego dmuchania, dzisiaj wróciłem do domu, ale jutro znowu :gwizdanie:

Opublikowano

spiertalaj bura suko :decayed: ganiaj sie z skajlajnami

pastaldo farelka wysiadła, przegrzała sie po 2 dobach ciagłego dmuchania, dzisiaj wróciłem do domu, ale jutro znowu :gwizdanie:

Aha luz. :wink4:

Opublikowano

koledzy kiedy planujecie :mysli: jakiś spocik w Puławach?

Opublikowano

witamy :hi:

Obecnie z racji pory roku ciężko długo przebywać na dworze, dlatego ustalanie terminu i miejsca spocika jest utrudnione :decayed:

ale myślę że można by coś sklecić pod jakimś lokalem. Tylko gdzie :mysli:

Opublikowano

Obecnie z racji pory roku ciężko długo przebywać na dworze, dlatego ustalanie terminu i miejsca spocika jest utrudnione :decayed:

to może Siwy Dym :)

Opublikowano

Jestem za. To pracujesz tam jeszcze? Moze jakas mala promocja dla klubu na jadlo?;-)

Opublikowano

Jestem za. To pracujesz tam jeszcze? Moze jakas mala promocja dla klubu na jadlo?;-)

tak pracuje, a co do promocji to coś by się załatwiło :)

Opublikowano

a gdzie to jest :mysli:

Opublikowano

po drodze z kazimierza do nałęczowa tak najprościej mówiąc

Opublikowano

po drodze z kazimierza do nałęczowa tak najprościej mówiąc

pasuje, moze być nawet w kaziku :wink4: pizzeria mars, maja dobra ostrą pizze :evil:

Opublikowano

Siwy dym:D jak najbardziej jestem za!!