Armi Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 O kurde, czytałem o tym. Na forach sugerują, że to było samobójstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo1987x Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Zrobmy takiego spota zeby na parkingu tesco staly tylko oooo... ---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ---------- Armistead a gdzie jest ten Matczyn zeby turbo wyczyscic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Gdyby ktoś był zainteresowany to w środę o 13 w kościele w końskowoli będzie pogrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 O kurde, czytałem o tym.Na forach sugerują, że to było samobójstwo. samobójstwo, zostawił list na siedzeniu pasażera, a godzine przed tym zdarzeniem zabrali mu prawo jazdy, miał podobno 1,5 promila, gdyby go zatrzymali na dołku może by żył, ale policja tnie koszta i puścili go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 O kurde, czytałem o tym.Na forach sugerują, że to było samobójstwo. samobójstwo, zostawił list na siedzeniu pasażera, a godzine przed tym zdarzeniem zabrali mu prawo jazdy, miał podobno 1,5 promila, gdyby go zatrzymali na dołku może by żył, ale policja tnie koszta i puścili go :wallbash: :wallbash: kurfa... nie pojmuję jak słabą trzeba mieć psychę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BERCIK1982 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Witam! Mam pytanie nie wiecie kto w okolicy Puław zajmuje się naprawą liczników? Jakiś czas już temperatura i ilość paliwa przekłamują stan faktyczny. Proszę o pomoc bo zaczyna mnie to ostro denerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 To niekoniecznie wina licznika a raczej na bank nie jego... Ilość paliwa - pływak w baku, temperatura - silnika? czy powietrza na zewnątrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Zrobmy takiego spota zeby na parkingu tesco staly tylko oooo...---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ---------- Armistead a gdzie jest ten Matczyn zeby turbo wyczyscic? âTomcar. Elektromechanika. TurbosprÄĹźarki TDiâ, âMatczynâ, 10, Samochody - Elektromechanika - pkt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 który na puławach jeżdzi srebrnym sedanem na feldze z rantem i zderzakiem od S4:naughty: dzisiaj miałem sie z nim na dęblińskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Mój kolega z pracy:decayed: Ma również brewki. Wcześniej miał granatowego sedana z wielkim spojlerem (do tej pory go ma:wink:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Z tyłu niech pomaluje dokładke zderzaka:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BERCIK1982 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 temperatura silnika po podpięciu kompa na silniku pokazuje 89 a na zegarach różnie np 60 albo skoczy po odpaleniu do 120 po kilku chwilach spada do 60 i później idzie do 90 i tak trzyma. Oczytałem się już że to pewnie coś z licznikiem. Zimne luty czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 temperatura silnika po podpięciu kompa na silniku pokazuje 89 a na zegarach różnie np 60 albo skoczy po odpaleniu do 120 po kilku chwilach spada do 60 i później idzie do 90 i tak trzyma. Oczytałem się już że to pewnie coś z licznikiem. Zimne luty czy coś w tym stylu. w życiu:whistling:czujnik temp do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Z tyłu niech pomaluje dokładke zderzaka:naughty: Proszę Cię, na sylikon przykleił brewki bo chcieliśmy z kolegami zerwać ale się uparł. Jego sprawa:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 tak z daleka to prezentował sie OK podczas mijania:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Bo jest ok, tylko te brewki:wink: A z tyłu ma spojler, tym razem ten malutki od m3. Wygląda nieglupio - moze sobie taki kupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 On go takiego kupił czy reza:naughty: na pierwszy rzut oka myślałem ze sie esa z ryk sprzedała, bo rej miał bodajże LPU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Kupił porezaną. Jest z Puław, więc LPU:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ... a już myślałem że doczekalismy jakiegos rezacza nowego:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BERCIK1982 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 czyli uważasz że będzie do zrobienia czujnik temperatury i pływak? myślałem że skoro wariuje temperatura i paliwo to wina licznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi