Kowi87 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 bierzcie po dychu, na parkingu dobry ostry kebab:decayed: organizator stawia podobno:tonguemad: Rafalekx szykuj hajs:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 bierzcie po dychu, na parkingu dobry ostry kebab:decayed: organizator stawia podobno:tonguemad: Rafalekx szykuj hajs:grin: własnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawełek10 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Paput na którą zmianę tyrasz bo ciągle widzę twoje autko pod ZA no oponki też widziałem moje leża w garażu i czekają na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Paput na którą zmianę tyrasz bo ciągle widzę twoje autko pod ZA no oponki też widziałem moje leża w garażu i czekają na lato jakie oponki? brygada "E" a ty? nie wiem czy to twoje, ale sedan 1.8T granatowy bodajże, i naklejka a4klub.pl siakaś taka nietypowa:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawełek10 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 je też E ale tylko na dniówki i na tygodniu parkuje pod stozapem oponki letnie ovation te które poleciłeś moje to takie czarne w sedanie i s-linie porysowane z każdej strony:) jeszcze nie dorobiłem się naklejki klubowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 je też E ale tylko na dniówki i na tygodniu parkuje pod stozapem oponki letnie ovation te które poleciłeś moje to takie czarne w sedanie i s-linie porysowane z każdej strony:) jeszcze nie dorobiłem się naklejki klubowej to też takie kupiłes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ale wam miasto zryli:shock3: ale wielki plus że pracują w nocy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ale wam miasto zryli:shock3: ale wielki plus że pracują w nocy:wink: nie zawiesiłeś się nigdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nie byłem swoim:decayed:, ale póki co nie planuje tam jecha bo faktycznie idzie sie zawiesić i to w całym miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nie byłem swoim:decayed:, ale póki co nie planuje tam jecha bo faktycznie idzie sie zawiesić i to w całym miescie E tam, latam tamtędy codziennie tzn latałem i nie było opcji się zawiesić Można było urwać koło co najwyżej:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nie byłem swoim:decayed:, ale póki co nie planuje tam jecha bo faktycznie idzie sie zawiesić i to w całym miescie już położyli od Remizy w stronę ronda pierwszą warstwę więc powoli jakoś posuwają się do przodu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 wczoraj akurat koło remizy przejeżdzalismy to był jeden pas do krzyżówki z marketami, ok 12 w nocy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziako Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 jak zwykle muszą zaczynać remonty jak Zima idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 cześć, moglibyście mi napisać, jak w Puławach z internetem? tzn, czy jest realizaowany przez jakieś tv kablowe typu Multimedia lub Aster, czy przez Spółdzielnie mieszkaniowe, pomijam tpsa neostrade bo napewno jest. chodzi mi o taki szerokopasmowy min 10Mb/s. ewentualnie czego unikać jakbym brał jakiś abonament. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawełek10 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 je też E ale tylko na dniówki i na tygodniu parkuje pod stozapem oponki letnie ovation te które poleciłeś moje to takie czarne w sedanie i s-linie porysowane z każdej strony:) jeszcze nie dorobiłem się naklejki klubowej to też takie kupiłes? aha zobaczymy w lecie jak się jeździ ---------- Post dopisany at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- jak będą głośne to cię znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 cześć,moglibyście mi napisać, jak w Puławach z internetem? tzn, czy jest realizaowany przez jakieś tv kablowe typu Multimedia lub Aster, czy przez Spółdzielnie mieszkaniowe, pomijam tpsa neostrade bo napewno jest. chodzi mi o taki szerokopasmowy min 10Mb/s. ewentualnie czego unikać jakbym brał jakiś abonament. Może Pulnet Pulnet - sieć telekomunikacyjna typu metro :: Puławy :: internet :: telewizja :: telefonia - start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 je też E ale tylko na dniówki i na tygodniu parkuje pod stozapem oponki letnie ovation te które poleciłeś moje to takie czarne w sedanie i s-linie porysowane z każdej strony:) jeszcze nie dorobiłem się naklejki klubowej to też takie kupiłes? aha zobaczymy w lecie jak się jeździ ---------- Post dopisany at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- jak będą głośne to cię znajdę za***iście cicha oponka ma nawalone na tym punkcie, już w tym roku miałem 4 komplety 18" opon i jeden 17":decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Może Pulnet Pulnet - sieć telekomunikacyjna typu metro :: Puławy :: internet :: telewizja :: telefonia - start Dzięki, jak już się ogarnę na kwadracie to sprawdzę. Wysłane z mojego S3 i Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Może Pulnet Pulnet - sieć telekomunikacyjna typu metro :: Puławy :: internet :: telewizja :: telefonia - start Dzięki, jak już się ogarnę na kwadracie to sprawdzę. Wysłane z mojego S3 i Tapatalk to gdzie sie wprowadziłes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 narazie jestem w trakcie, jutro umowę podpisze jeśli wszystko będzie ok, okolice centrum a jak już bedzie wszystko ok, przywitam się z Wami na spocie ps. jaka jest dobra pizza w puławach na tel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi