Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 [quote name=Sebek () ] to w razie co to ze mną wróci A Ty nie przewracasz zawsze przewracalismy razem :polew:
paput Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 [quote name=Sebek () ] to w razie co to ze mną wróci A Ty nie przewracasz zawsze przewracalismy razem :polew: chyba flaszkę
Sebek (-_-) Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 [quote name=Sebek () ] to w razie co to ze mną wróci A Ty nie przewracasz zawsze przewracalismy razem :polew: jak nie będziecie dawać rady to pomogę
HaVoK Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 [quote name=Sebek () ] [quote name=Sebek () ] to w razie co to ze mną wróci A Ty nie przewracasz zawsze przewracalismy razem :polew: jak nie będziecie dawać rady to pomogę Hmm wieecie coo... chyyba nie jaaade.... :polew: A teraz na poważnie. Bo się boje!
paput Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 fajna furka i tylko 9 klocków http://allegro.pl/a4-quattro-4x4-2-4-v6-164km-i1483562285.html
Sebek (-_-) Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Paweł nic się nie bój paput kupuj druga
paput Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 [quote name=Sebek () ] Paweł nic się nie bój paput kupuj druga
michal.m Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 [quote name=Sebek () ] a z 15 minut i do domu nie strasz go bo nie będzie chciał pojechać trzeba będzie zrobić otrzęsiny nowego audika żeby nie wyszły z tego roztrzęsiny :>
HaVoK Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 [quote name=Sebek () ] a z 15 minut i do domu nie strasz go bo nie będzie chciał pojechać trzeba będzie zrobić otrzęsiny nowego audika żeby nie wyszły z tego roztrzęsiny :> Ale śmieszne! A tak na poważnie, bo dziewczyna chce jechac, ale teraz nie wiem czy ją brać czy nie I tak czytam i jednak chyba jej nie wezme
paput Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 [quote name=Sebek () ] a z 15 minut i do domu nie strasz go bo nie będzie chciał pojechać trzeba będzie zrobić otrzęsiny nowego audika żeby nie wyszły z tego roztrzęsiny :> każdemu sie musi dac przejechać jak audik przeżyje to znaczy że się nadaje
HaVoK Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 [quote name=Sebek () ] a z 15 minut i do domu nie strasz go bo nie będzie chciał pojechać trzeba będzie zrobić otrzęsiny nowego audika żeby nie wyszły z tego roztrzęsiny :> każdemu sie musi dac przejechać jak audik przeżyje to znaczy że się nadaje A no luz Sprzeglo idzie do wymiany takze mozecie je dokatowac
michal.m Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 każdy do końca obwodnicy i z powrotem bez właściciela
Sebek (-_-) Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Ale śmieszne! A tak na poważnie, bo dziewczyna chce jechac, ale teraz nie wiem czy ją brać czy nie I tak czytam i jednak chyba jej nie wezme jak tam chcesz powiedz że innym razem ją zabierzesz :> każdemu sie musi dac przejechać jak audik przeżyje to znaczy że się nadaje to ja jadę pierwszy bo później to różnie może być z nim
HaVoK Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 każdy do końca obwodnicy i z powrotem bez właściciela ja bym rozumiał jakby to było co najmniej 1.8T, ale to jest zwykły ADR
paput Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 każdy do końca obwodnicy i z powrotem bez właściciela spoko ja mam doświadczenie na skrzyżowaniach :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 22:20_________________________________________________na pewno jej nie rozbiję :gwizdanie:
HaVoK Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 każdy do końca obwodnicy i z powrotem bez właściciela spoko ja mam doświadczenie na skrzyżowaniach :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 22:20_________________________________________________na pewno jej nie rozbiję :gwizdanie: Nie no coś mi się obiło o oczy już na forum,
Sebek (-_-) Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 spoko ja mam doświadczenie na skrzyżowaniach :gwizdanie: też miałem małą przygodę na skrzyżowaniu wiec coś będzie z tego
HaVoK Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 [quote name=Sebek () ] spoko ja mam doświadczenie na skrzyżowaniach :gwizdanie: też miałem małą przygodę na skrzyżowaniu wiec coś będzie z tego W razie czego zrzucicie mi się na nowego
michal.m Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 każdy do końca obwodnicy i z powrotem bez właściciela spoko ja mam doświadczenie na skrzyżowaniach :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 22:20_________________________________________________na pewno jej nie rozbiję :gwizdanie: dasz radę ustawimy Cię na prostej i heya
paput Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 [quote name=Sebek () ] spoko ja mam doświadczenie na skrzyżowaniach :gwizdanie: też miałem małą przygodę na skrzyżowaniu wiec coś będzie z tego W razie czego zrzucicie mi się na nowego stoi u mnie drugi na podwórku
Rekomendowane odpowiedzi