piotrekmuzyk Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam Kupiłem niedawno A4 no i trzeba wymienić co nieco ... i tutaj mam pytanie jaki pasek rozrządu proponujecie ?? Cena nie gra roli - chodzi o jakość. PS co ile KM wymienia się pasek w TDI Audi ??
wiktorsam Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Oryginalny niby co 90 tyś. Ja polecam contitecha i wymiana co 60 tyś.
vauxhall95 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Jaki pasek kupisz to za tyle musisz wymienic.Ja kupilem napinacz+rolka INA RUVILLE,pasek gates.Taki dobry zestaw wytrzymaly i w granicach kieszeni polaka
goldi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Tak jak kolega wyżej napisał nic dodać nic ująć ja też pasek kupuje gates
rikardo Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam Kupiłem niedawno A4 no i trzeba wymienić co nieco ... i tutaj mam pytanie jaki pasek rozrządu proponujecie ?? Cena nie gra roli - chodzi o jakość. PS co ile KM wymienia się pasek w TDI Audi ?? Pasek kup sobie w ASO będziesz miał przynajmniej pewność co do jego jakości, źródła pochodzenia i terminu przydatności do założenia ewentualnie możesz kupić cały komplet gdzie będziesz miał wszystko łącznie ze śrubami ale to już twoja wola.
Daimos Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 potwierdzam, po takie części lepiej wybrać się do ASO i później jeździć spokojnie pasek z ASO to Conti
fusse Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja kupowalem na stronie www.rozrzad.pl tam jest caly zestaw za jakies 400 pare zlotych. jestem zadowolony, pozatym jest to najtanszy zestaw w sieci.
kalik Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Do AFN można kupić o wiele taniej taki zestaw u klubowicza TOM77 (pasech Contitecha i rolki INA). Kupowałem 2 tygodnie temu, więc jestem na bieżąco.
paput Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja też kupiłem pasek Gatesa plus rolka ina i nowa pompa wody. Potem okazało się że pasek od alternatora piszczy i trzeba go było wymieniać na założonych gratach masakra więc lepiej od razu go wymienić jeśli nie jest pierwszej młodości
fusse Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 dokladnie, u mnie tez piszczal, pozniej mechanikoddal mi paski to byly one niezle zjechane i spekane. az strach ze nie pekl zaden w trasie. tam masz pelen zestaw, 4 paski i pompa wody chyba, ktora tez jest bardzo wazna...
rookie Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ale tez powoli schodzi na psy, paski klinowe produkują w Rumunii, a rozrządu w Hiszpanii Gdzie Gates produkuje swoje paski?
neon Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 mam takie zestawy rozrządu a na pasku contiego jest MADE IN GERMANY dokładnie produkowany jest koło HANNOVERU w HERRENHAUSEN
piotrekmuzyk Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam Kupiłem zestaw Contitecha - podobno taki zakładają w ASO - Pasek + reszta miała być wymieniona w sobote ale niestety mechanica ... zawiało :/ Dziekuje za informacje !!!
Legolas5 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Gates, Conti czy Dayco wszystkie sa dobre. Ja załozyłem Dayco i jest wszystko OK
Rekomendowane odpowiedzi