Dawidosss_88 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Real Sprawdzone dokladnie i prywatnie nie zaden handlarz
Gaszka Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Prywatnie ludzie juz tez skrecaja liczniki. Bynajmniej w DE, do ilus tam tys rocznie placa mniej podatku.
Gregorski3 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Gaszka dzięki jeszcze raz ja wczorajszą pomoc. Dzis dorobiłem immo i kliuczyk z B7 bangla elegancko
Dawidosss_88 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 jesli kogos stac na takie nowe auto w de to watpie by mu zalezalo by krecic licznik dla kilku ero;)
Christiano Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Siema. Panowie, spotykamy się dzisiaj o 18 pod Mc w Kędzierzynie Komu pasuje? Na pewno jest już dwóch chętnych im nas więcej tym ciekawiej
Gaszka Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Gregorski, nie ma problemu, szybciej poszlo niz sie spodziewalem Dawid, chodzilo mi tylko o ogol, co tam sie dzieje tez podejrzewam, ze jak stac to nie kreca. Ale z drugiej z strony, skreci ktos, ma mniej przejechane i wszystko udokumentowane to kto nie uwierzy prywatnie sprzedajacemu dziadkowi z niemiec Co do spota... Pany, traficie zawsze jak nie mam czasu no, chyba, ze przed 18, to moze na pare minut bym podjechal
Raf_kk Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Real Sprawdzone dokladnie i prywatnie nie zaden handlarz No to rewelka. Pewnie w domu na kanapie juz nie siedzisz bo wygodniej w siódemce? Krystian ja dalej skoda jeżdzę a Justyna audi. Jak będe zmieniał to najpierw audi na jakiegoś golfa gti czy Leona fr.
wampir Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Ja jade ok 18 oddac auto do mechaniora na zmiane zawiechy... pisałem Ci PW
emilbrzo Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) Siema poszukuje a4 b8 jest tam w okolicy Kędzierzyna-Kozle dokładnie miejscowość dziećmarów fajna sztuka ja niestety mam do niej prawie 400km moglbym prosic kogos aby zerknał cos blizej o autku mi powiedzial stan czy naprawde taka wychuchana szt??? zwracam koszty paliwa :)Sory za spam jak nie ten temat ale zalezy mi na czasiee Edytowane 28 Maja 2015 przez emilbrzo
Mati_23 Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 no można by było w końcu ogarnąć jakiegoś spota
majkel1993 Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Rafał nie ogarnąłem jeszcze auto trafiło do garażu na dwa tygodnie ja siedzę w de :-P
Rekomendowane odpowiedzi