Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika czarnej B7 w kombi spotkanego na Al.Jerozolimskich w kierunku Piastowa godz: 16 WX 5455* :good::hi:

Pozdrawiam :hi:

Motocyklistę stresowałem i na Ciebie trafiłem :) Zazdroszczę czystości auta... ja się zastanawiałem czy naklejkę widać na mojej klapie :wink4:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak miał bata na klapie to walek :gwizdanie:

Wlasnie nie mial, bo bym poskrzeczal na radiu do niego :kox:

to zagadaj na elblągu i opierdol :decayed:

Opublikowano

Jak BMW to tylko Norbi :)

Opublikowano

Czarne BMW w kombi spotkane w Otrębusach o 18:05 blaszki WPR 0184* ramki i naklejka :hi: hmm a któż to :mysli: ?

Naszego Klubu ? :polew:

To dopiero anty-reklama Beemki :decayed:

jak czarne 330d "kąbi" z klubowymi naklepkami to Norbiak :decayed:

Opublikowano

Zazdroszczę czystości auta... ja się zastanawiałem czy naklejkę widać na mojej klapie :wink4

hehe było lekko przy kurzone już :decayed: a Twoją wlepę było śmiało widać :wink4:

Czarna BMKa pewnie Norbiak tylko nie chce się przyznać i siedzi teraz cicho :naughty:

sorka za ot.

Opublikowano

Dzisiaj o 20 na Prymasa Tysiąclecia w stronę zachodniego ciemny sedan rej chyba WN 058*** ramki i naklejka na klapie z blondyną na miejscu pasażera :decayed:

Opublikowano

Dzis kolo 9.30, Dolinka Sluzewiecka w kierunku Siekierkowskiego. Czarny avant B5, klekot, numery WIXXXXX, naklejka klubowa na klapie i naklejka MR cos tam cos tam na drzwiach pasazera i kierowcy. Luknalem na kierownika, gadalem przez tel. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Czarne BMW w kombi spotkane w Otrębusach o 18:05 blaszki WPR 0184* ramki i naklejka :hi: hmm a któż to :mysli: ?

Naszego Klubu ? :polew:

To dopiero anty-reklama Beemki :decayed:

jak czarne 330d "kąbi" z klubowymi naklepkami to Norbiak :decayed:

Tylko :good::decayed:

Norbiasty wilkołak z Otrębus :kox:

Opublikowano

Który to dziś rano około 8.40 w sebrnym avancie b5 popylał na ul. Warszawskiej w Karczewie na blaszkach WOTXXXXX?... :decayed:

Przyznawać się :kox:...

Opublikowano

Który to dziś rano około 8.40 w sebrnym avancie b5 popylał na ul. Warszawskiej w Karczewie na blaszkach WOTXXXXX?... :decayed:

Przyznawać się :kox:...

jeżeli nie miał relingów to Spankej ofkorzz :decayed:

Opublikowano

Srebrne A4 b5 o numerach (chyba) WW... z łysym kierownikiem :cool1: Auto na glebie i ze zmienionym grilem. Widziany dziś o 17 w Milanówku koło wiaduktu.

Pozdro od granatowego b5 sedan jadącego z naprzeciwka :hi:

Opublikowano

Srebrne A4 b5 o numerach (chyba) WW... z łysym kierownikiem :cool1: Auto na glebie i ze zmienionym grilem. Widziany dziś o 17 w Milanówku koło wiaduktu.

Buba :good:

:bag:

Opublikowano

Buba :good:

:bag:

Tia :gwizdanie:

Opublikowano

Pozdro od granatowego b5 sedan jadącego z naprzeciwka :hi:

Jeśli w sedanie to Cordi

Opublikowano

Jeśli w sedanie to Cordi

A i owszem, srebrna limuzyna.

Opublikowano

raggamanowa blondyneczka w jego bordowym cifie, dzisiaj koło 12 na Lipowej w LU :cool1: hmm tak jakby do Plazy na zakupy :>

Znowu jeździła do Plazy :evil::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Poza tym szanowny kolega ragguś nawet na piwo do LLB nie zaprosi :thumbdown: :decayed

Ja aktualnie stanconuję w LLB chwilami bo znów się przeniosłem .. ale kiedy jakie spota w Firleju można zrobić :naughty: :naughty:

ja tez wole brunetki ale ta akurat jak na blondi jest fajna :gwizdanie:

Nie ma to jak ognista ruda :boobs:

Opublikowano

Znowu jeździła do Plazy :evil::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:naughty: widać bardzo jej się śpieszyło bo cifa przeciągnęła na każdym biegu przez cały zakres obrotów :naughty: Nie no żartuję :wink4:

Ja aktualnie stanconuję w LLB chwilami bo znów się przeniosłem .. ale kiedy jakie spota w Firleju można zrobić :naughty: :naughty:

A no można :decayed:

Opublikowano

Czarne B6 Avant blaszki WZY 60S* widziane obok stacji PKP grodzisk maz godz 13:10 stałem pod siłownią i machnąłem kierownikowi :hi:

Opublikowano

:hi:

Dziś ok 13.20 W Piasecznie na światłach przy Orlenie od strony Magdalenki czerwone B5 Avant rameczki pod tabliczmi przód u tył skręcił w Mleczarską. Ja przechodziłem przez przejście na pieszych i lukałem na kierowce.

Pozdro

Opublikowano

Dzisiaj ok godziny 15 30 widziane granatowe b5 sedan z lotką na klapie tablice WM 75XXX w Mińsku, a właściwie w Stojadłach zaraz za rondkiem w stronę Wawy pomykało.

Pozdro dla kierowcy!