Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś w południe w TBG za sądem, Iverson w stronę kościoła się przeciskał. Pozdrówka.

I Wesołych Świąt dla wszystkich.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś w południe w TBG za sądem, Iverson w stronę kościoła się przeciskał. Pozdrówka.

I Wesołych Świąt dla wszystkich.

hej Dżej :decayed: , no ciężko tam się dostać hehe , jechałem święcić jajka.

chwilę wcześniej telefon od Skalarx , też na święconkę się wybierał :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj czarne B5 o nr LLB widziane w LC po 19 na skrzyzowaniu AK/Lwowska :wink4: przyznac sie któz to taki :wink4:

Opublikowano

czaja 77.. samochód widziany kilukrotnie w zeszlym tygodniu .. gdzie .. kolo dworca pkp i pks :)

:) nie daleko pracuję :)

Opublikowano

Dzisiaj na Jagiellońskiej ok 13, Avant B6 numer LZA. Kto to? :>

hej. na 99% to byłem Ja :tongue4:

Opublikowano

W sobote na krajowej siódemce z wawy w strone Płońska obtrąbiłem przy wyprzedzaniu zielona B5 w sedanie z ramkami klubowymi nr. WPN xxxxx , kierownik patrzył w moja strone. potem pare km dalej widziałem ja przez chwile na Statoilu ale mi uciekła bo sie ekspedientka na stacji kręciła i długo stalem w kolejce. Próbowalem gonic ale kierownik musiał gdzies odbić na Płońsk , ja leciałem na brzydgoszcz.

Pozdrawiam serdecznie :hi:

Opublikowano

W sobote na krajowej siódemce z wawy w strone Płońska obtrąbiłem przy wyprzedzaniu zielona B5 w sedanie z ramkami klubowymi nr. WPN xxxxx , kierownik patrzył w moja strone. potem pare km dalej widziałem ja przez chwile na Statoilu ale mi uciekła bo sie ekspedientka na stacji kręciła i długo stalem w kolejce. Próbowalem gonic ale kierownik musiał gdzies odbić na Płońsk , ja leciałem na brzydgoszcz.

Pozdrawiam serdecznie :hi:

z dużą rurą i ciemnymi szybami? :gwizdanie:

Opublikowano

z dużą rurą i ciemnymi szybami? :gwizdanie:

cos wiekszego chyba z tyłu było , ogólnie w aucie było chyba wiecej osób , ale kierownik strasznie zamulał jazde :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

...bo to ADR :decayed:

Opublikowano

...bo to ADR :decayed:

możliwe ,

Opublikowano

Znam to auto z Plonska, to jakis kumpel Wandeja, ADR po czipie :decayed:

Opublikowano

mi sie wydaje ze miało normalna rure , taka właśnie adeerowską , trąbiłem ale gość tak jakby nie jarzył o co chodzi a moja parówa oklejona jest , no i bardzo "specyficznie" wyglada gdy ktos na nia patrzy przez wsteczne lusterko :decayed::kox: :kox:

no i z tyłu tez mam oznaczenia :good:

Opublikowano

też właśnie myślę że on :naughty: Po tym ostatnim czipie w rowie średnio ponoć chodzi ta fura :decayed: A ty gdzie leciałeś w tamtym tygodniu tą drogą do Kryska?? Poznałeś?? :gwizdanie:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika avanta B6 o numerach WOS...., który mnie dziś około 17 wyprzedzał na jedynce w Bielsku w kierunku Skoczowa

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika avanta B6 o numerach WOS...., który mnie dziś około 17 wyprzedzał na jedynce w Bielsku w kierunku Skoczowa

:hi:

Dzięki kolego jechałem akurat na "naszego bielskiego spocika" Opowiadałem kolegom i zastanawialiśmy się kim byłeś :kox: :kox: :kox: :kox: Pozdro :hi:

Opublikowano

:hi:

Dzięki kolego jechałem akurat na "naszego bielskiego spocika" Opowiadałem kolegom i zastanawialiśmy się kim byłeś :kox: :kox: :kox: :kox: Pozdro :hi:

No widzisz zawsze się zastanawiam gdzie ci spotowicze bo przynajmniej dwa razy dziennie śmigam tą trasą ale żadnego nie widziałem. Fakt faktem, że do tej pory jakoś się nie złożyło i nie dotarłem na spot (mało czasu, po pracy zaraz śmigam do domciu). No w każdym razie do nastepnego razu!

Opublikowano

też właśnie myślę że on :naughty: Po tym ostatnim czipie w rowie średnio ponoć chodzi ta fura :decayed: A ty gdzie leciałeś w tamtym tygodniu tą drogą do Kryska?? Poznałeś?? :gwizdanie:

Nie poznalem :) - mowisz o czwartku? Jechalem po kumpla (Słotwin), pozniej zabieralem go na lotnisko. Dosc czesto bywam w tych okolicach :kox:

btw, jesli to byl czwartek, to jakies B6 kojarze...

Opublikowano

Nie poznalem :) - mowisz o czwartku? Jechalem po kumpla (Słotwin), pozniej zabieralem go na lotnisko. Dosc czesto bywam w tych okolicach :kox:

btw, jesli to byl czwartek, to jakies B6 kojarze...

No być może... A co to za kumpel jeśli można wiedzieć bo ze Słotwina wszystkich znam :gwizdanie:

Mijałem cię zaraz przed skrzyżowaniem ja wyjeżdżałem z prawej z drogi na Olszyny...

Opublikowano

Dziś na autostradzie A4 w okolicach Opola ~, srebrna 1,8T Kombi na klubowych ramkach :cool1:

Opublikowano

dziś o 13:30 na skrzyżowaniu Przybyszewskiego i Śmigłego-Rydza ciemnoniebieski Avant na blach EOP XXXX na klubowych ramkach :cool1: