Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj po 16:20 w centrum Krakowa widziana granatowa Audi A4 B5 Avant z naklejką na tylnej klapie i ramkami klubowymi o nr rejestracyjnym KR260**. Pozdrowienia dla właściciela :).

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj o 16.15 widziany chyba boberek jak skręcał z batorego w niepodległości.pozdrawiam

Opublikowano

moskal widziany na Sienkiewicza około 16.

Opublikowano

Dzisiaj na Jagiellońskiej ok 13, Avant B6 numer LZA. Kto to? :>

Opublikowano

Dzisiaj na Jagiellońskiej ok 13, Avant B6 numer LZA. Kto to? :>

Kileeer ??? :mysli:

Opublikowano

to pani moskalowa a nie moskal :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

to pani moskalowa a nie moskal :gwizdanie: :wink4:

o tej samej godzinie go widzialem z kawa szedl po schodach taki niemrawy troche :mysli:

Opublikowano

o tej samej godzinie go widzialem z kawa szedl po schodach taki niemrawy troche :mysli:

gdzie ???? w BT ????

ja tam kawy nie piłem , ale niemrawy mogłem być

Opublikowano

gdzie ???? w BT ????

ja tam kawy nie piłem , ale niemrawy mogłem być

fakt, kawa zbedna byla.

:decayed:

Opublikowano

czaja 77.. samochód widziany kilukrotnie w zeszlym tygodniu .. gdzie .. kolo dworca pkp i pks :)

Opublikowano

Szary avancik na numerach początkowych TST **** widziany na ul.Łukowskiej zaparkowany pod sklepem nocnym ok 23:30.Klubowe naklejki i tablice,Pozdro :hi:

Pozdrowienia również dla kierownika avanta widzianego dziś po 7:00 na wysokości Pl.Trzech Krzyży (jechaliśmy razem w kierunku Ujazdowskich) z klubowymi rameczkami i naklejkami.

Opublikowano

szary avant pasuje na Suli'ego :)

Opublikowano

Szary avancik na numerach początkowych TST **** widziany na ul.Łukowskiej zaparkowany pod sklepem nocnym ok 23:30.

na bank Suli, wracali z BT i coś na kaca trzeba było przyjąć :kox:

wczoraj na Toruńskiej przed mostem Grota, widziane i obtrąbione :wink4: ciemnie B6 z ledowymi lampeczkami z tyłu na blachach KOL ****. Pozdro pozdro :cool1:

Opublikowano

Dziś koło 15 na moście na Nogacie w Malborku ciemne (może czrne) B5 po 2 lifcie na blachach NMR ramki klubowe z przodu i tyłu... :a4fan:

Opublikowano

Dzisiaj o godz. 14 w Brwinowie widziane ciemne (chyba czarne) A4 B6 z LEDami z tyłu o numerach KOL ... . Ramka klubowa tył, na przód nie spojrzałem. Wyjeżdżałem z Twojej lewej strony zaraz przed rondem i chwilkę za Tobą jechałem migając Ci długimi :gwizdanie:

Pozdrowienia z granatowej A4 B5 :hi:

Opublikowano

Srebrne b5 zajmowało miejsce parkingowe pod drzewami na Wyszyńskiego w Radzyniu. Czyżby Rafalekx??? Pozdrawiam

Opublikowano

Srebrne b5 zajmowało miejsce parkingowe pod drzewami na Wyszyńskiego w Radzyniu. Czyżby Rafalekx??? Pozdrawiam

:kox: A no ja :kox: Kiedy wypatrzyłeś? :kox: Czyżby z daleka było widać? :naughty:

Opublikowano

Pozdro dla kolegi który parkuje swoją zieloną b5 na Bartyckiej o numerach WW xxxx na klapie naklejka klubowa . Kiedy nie jadę to ją tam widzę . Czyja furka ! :hi:

Opublikowano

:kox: A no ja :kox: Kiedy wypatrzyłeś? :kox: Czyżby z daleka było widać? :naughty:

Avusy rzuciły mi się w oczy :kox: , a przed Toim stało srebrne a4 jedensześć mojego wujaszka

Opublikowano

Wczoraj (czwartek 1 kwietnia) namierzone w E-gu czarne B7 avant na czarnych alusach S-line z rejestracja CTRxxxxx - :hi: