Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cmentarz w Blichowie czarne RS4 z rejestracją coś tam " Arrow " przekozacka ! :slina:

to ??

Totnr.jpg

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś na Strzegomskiej we Wrocku srebrny sedan B6 na wrocławskich blachach z klubowymi ramkami :hi: Zawracałem koło Ciebie na Strzegomskiej i jechałem kawałek za Tobą białym Fiatem Ducato "K-Ex" :tongue4:

Opublikowano

4 listopada ok 17.15 w Piasecznie na skrzyżowaniu Puławskiej z Okunickiego spotkany srebrny avant chyba B5 klubowe ramki. Kolega skręcał w kierunku Magdalenki. Zatrąbiłem pomachałem kolega również pomachał. Pozdro!

Opublikowano

Cmentarz w Blichowie czarne RS4 z rejestracją coś tam " Arrow " przekozacka ! :slina:

to ??

Totnr.jpg

to to :D za***iste wrażenie robi ten samochód[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 12:17_________________________________________________to ktoś od nas ?:>

Opublikowano

dziś godzina 12 parking Tesco zieloniutki b5 avant z ramkami klubowymi

Opublikowano

wroclaw , teczowa srebny avant ramki klubowe

Opublikowano

czarne b5 sedan blachy chyba WD albo WB widziane stojące na parkingu w M1 wawa... zderzak od S4 :good:Kto to?? :cool1:

Opublikowano

Dziś o 15:20 na Toruńskiej napotkany czarny/ciemny Avant w B5 chyba WPI XXXX stojący na zjeździe z mostu w kierunku Pragi. Ramki klubowe :hi:

Opublikowano

W sobote pod politechnika krakowska granatowy sedan b5, SZA 106** stal prawie ze obok mnie :wink4:

Opublikowano

czarne b5 sedan blachy chyba WD albo WB widziane stojące na parkingu w M1 wawa... zderzak od S4 :good:Kto to?? :cool1:

Jeśli w niedziele w godzinach popołudniowych to pewnie Ja, pozdrawiam Kolego

Opublikowano

Jeśli w niedziele w godzinach popołudniowych to pewnie Ja, pozdrawiam Kolego

Dokładnie tak :good: Pozdro :hi:

Opublikowano

cantona obtrabiony dzisiaj w pruszkowie :naughty:

Opublikowano

dzisiaj, starachowice (okolice majówki), zielony sedan b5, stał na parkingu, z tyłu naklejka klubowa

Opublikowano

Dziś ok 13,45 na ulicy Wareckiej w Konstancinie otrąbiłem ciemnego Avanta chyba B5 WKZ klubowe ramki z przodu wyjeżdżającego z Konstancina tuż za rondem. Ja jechałem czerwonym Avantem B5. Pozdro

Opublikowano

Niebieskie b5 avant z ramkami widziane dziś na Katowickiej po 15. Jechałem przed Tobą od świateł w Nadarzynie aż do momentu jak nie skręciłeś za światłami na Magdalenkę.

Pozdrawia biały Transit oklejony napisami Archiwum Państwowe Dokumentacji Osobowej i Płacowej w Milanówku :hi:

Opublikowano

Pozdro dla kierowcy Czarnej A4-ki Avant klubowe ramki przykukane rej. WOS**** widzianego dzisiaj na Ul.Spacerowej :hi:

Opublikowano

Dziś po 17 ciemne b5 avant rej. NDZ obwodnica Elbląga . :)

Opublikowano

Ciemny B6 Avant, wylot z Wrocławia na Oleśnice, numery OK XXXXX, ramki klubowe, wyprzedziłem Cie kolego czarnym Avantem B5, mignąłem awaryjnymi, pozdrawiam :)

Opublikowano

czarne b6 avant blachy chyba WR w wola parku :cool1: Któż to?? Dzisiaj o 19 :gwizdanie:

Opublikowano

W niedziele około 14 w na skrzyżowaniu krajowej 50 z droga na skrót do mińska mazowieckiego na światłach srebrna a4 b5 z ramkami klubowymi, ja zielony avant również b5, mrugałem długimi skręcając w Twoja stronę(kto to? :) )

pozdr