Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja widziałem na Krupówkach w Zakopcu B5 avant srebrny blachy na SZ z ramkami klubowymi :) Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę z ciemnego Avanta B5 z diodowymi lampami z tyłu na blaszkach WZU (czy WZY?) jadącego Niepodległości :)

Opublikowano

dzisiaj okolo 13, na obwodnicy Radzynia Podl, bardzo ladny srebrny, obnizony avancik B5, mrygnelem awaryjnymi.

ktos od nas? :>

Opublikowano

dzisiaj okolo 13, na obwodnicy Radzynia Podl, bardzo ladny srebrny, obnizony avancik B5, mrygnelem awaryjnymi.

ktos od nas? :>

Chciałby powiedzieć że to mój ale... nie wiem :D a na jakich blachach? Radzyńskich? Mocno obniżony? Jeśli z Radzynia to powiem czy nasz człowiek :wink4: P.S. Kolego zza miedzy może kiedyś zrobimy wspólnego spota? U nas są spociki co 2 tyg. (na czas zimy zawieszone ale na wiosnę startujemy na nowo :thumbup: ) Pozdrawiam!

Opublikowano

a na jakich blachach? Radzyńskich?

tak :)

LRA R? ale tego R nie jestem pewien :P

z tego co zdazylem zobaczyc nie byl zamocno obnizony ;p

na ktorys spocik postaram sie wpasc ! :)

Opublikowano

Sobota, godz. 15, czekam sobie cierpliwie w kolejce na mycie, na strzyżowskim Orlenie. Spoglądam od czasu do czasu w lusterko i co...?

Ano Aramis jechał sobie na narty. Na stok w Strzyżowie. Takie niepełne spotkanko, bo nie zauważył stojących gdzieś tam w oddali w kolejce.

Opublikowano

Sobota, godz. 15, czekam sobie cierpliwie w kolejce na mycie, na strzyżowskim Orlenie. Spoglądam od czasu do czasu w lusterko i co...?

Ano Aramis jechał sobie na narty. Na stok w Strzyżowie. Takie niepełne spotkanko, bo nie zauważył stojących gdzieś tam w oddali w kolejce.

Przepraszam że nie zauważyłem. :embarrassed:

Wprawdzie się rozglądam ale trudno wypatrzyć klubowiczów, a i pewnie brakło by czasu na jakąś reakcję.

Pozdrawiam wszystkich z którymi się rozminąłem. :wink4:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2008, 21:31 _________________________________________________Dziś 2008-01-18 trasa Rzeszów - Lublin, miejscowość Trzebownisko, zostałem wpuszczony z podporządkowanej przez ciemnego avanta, mniemam że klubowicz bo takie uprzejmości to raczej rzadkość na naszych drogach. :notworthy:

W każdym razie pozdrawiam. :a4fan:

Opublikowano

Znów pozdro dla hajpera. Jak mogłeś nie zauważyć jak Ci świeciłam długimi dziś (piątek) o 17:40 na górczewskiej ? :bicz2:;)

Opublikowano

E ? A nie widziałem... Widać coś ze wzrokiem mam ;) Ale chyba na Górczewskiej nie byłem.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dziśiaj około godz.12 na trasie DK 1 w okolicach Radomska jechał srebrny avancik o nr EPI ,rameczki były.Pozdrawiam kolegę.

Opublikowano

W piątek 25.01.2008 jechałem z Wrocławia do Poznania (po 14:00) i koło Rawicza na światłach wykorzystałem inny, pusty od ciężarówek pas do ruszenia spod świateł i minąłem srebrnego B5 avancika (DW XXXXX). I jakoś niedługo potem zauważyłem go za mną, wtedy też spostrzegłem znaczek quattro. Tak jechaliśmy aż do Poznania, krócej lub dłużej ale przeważnie za sobą. Miło.

A do takich spotkań na drodze pomogło by to, co zaproponowałem TUTAJ

Opublikowano

Witajcie kurcze ja czest podróżuje pomiedzy Koszalinem Szczecinem i Niemcami zawsze kiedy widze ziomali w Audi błyskam awaryjkami no ale nie kazdy reaguje moze trzeba nam by było nagłosnic bardziej pozdro w ten sposób >>??? ale miło jest gdy pozdrowienie zostanie odesłane i machniecie reka w gescie pozdro jest super :0 pozdrawiam

Opublikowano

no dobry pomysl :naughty: tez tak robie i jest good jak ci ktos odpowie :th:

Opublikowano

Podziękowania dla kierowcy ciemnej B6 w sedanie za mignięcie długimi(miśki stały 500 metrów dalej) na drodze pomiędzy Działdowem a Lidzbarkiem dnia 01.02.2008(piątek) :)

Opublikowano

Pozdrawiam kierowce ciemnej a4 na rej SJ,ktora stala na balicach w krk we wtorek ok 13.30 :hi:

Opublikowano

w sobotę, tj 9 luty 2008 na ul, Rejtana w Rzeszowie spotkałem Elmo... :hi:

Opublikowano

w piątek, tj 8 luty 2008 na ul. Rejtana w Rzeszowie spotkałem G.M. jechaliśmy dobre 100m gadając przez otwarte szyby :hi: nazajutrz na tym samym odcinku drogi spotkałem Szuder'a :hi:

Opublikowano

Witam Panowie :)

Przyznać się - kogo dzisiaj goniłem na trasie z Konstancina (ASO Rowiński) w kierunku Wafki? Chyba to było ciemno zielone A4 B5 z klubowymi ramkami na blachach WPI z pałą na tylnej klapie. Szkoda kolego, że nie włączyłeś radia - wołałem Cie, ale na próżno. Ja wyhamowałem bo leciało przed nami mondeo z kamerką - pokazywałem Ci, ale chyba nie zjarzyłeś - dobrze, że odbiłeś... bo polecieli za tym autem co za Tobą jechało ;) Pozdro dla Ciebie!

Opublikowano

GrzesB, Ciebie kiedys spotkalem u Rogala w lato '07... jak Twoja C5 stala pol-naga (czyt. ze zdjetym przodem) :cwaniak1:

Moze pamietasz - ten sam kolor, ten sam silnik, tez eslajn, B6 Avant...

Opublikowano

GrzesB, Ciebie kiedys spotkalem u Rogala w lato '07... jak Twoja C5 stala pol-naga (czyt. ze zdjetym przodem) :cwaniak1:

Moze pamietasz - ten sam kolor, ten sam silnik, tez eslajn, B6 Avant...

U Rogala spotykam sporo osób z A4 Klubu :) Wybacz, ale personalnie Ciebie nie pamiętam. Jak była rozebrana to był przełom maja/czerwca. Twoje auto chyba kojarzę ;) W sumie to często tam bywam - nawet wczoraj byłem zostawić T4 :) Chłopaki nieźle ogarniają VAG/BMW więc zostawiam im fory do biezących napraw - jeszcze się nie przjechałem :>

P.S.

Widzę, że mój avatar z AKP zplagiatowałeś :P