Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juziu ( bynajmniej tak mi się wydaje ) widziany w czwartek rano, okolice galerii mokotów :)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdro dla kierownika z granatowej B5 sedan w quattro nr rej. chyba WN

Troszkę razem pocisneliśmy Alejami aż do Połczyńskej :kox:, ja jechałem czarną B6 sedan :hi:

Opublikowano

dzis na parkingu na uczelni Łazarskiego b6 USA quattro sedan kolor czarny blachy WPR ...076 ze zgubiona dokladka zderzaka :)

kto studiuje na tej samej uczelni co ja?

Opublikowano
Srebrne B5 kombi spotkane dziś na światłach w Piorunowie o 18 , WD ***** ramka klubowa

Pozdrawiam :hi:

to pewnie ja :) a Ty czym jechałeś i w którą mańkę?

Opublikowano
dzis na parkingu na uczelni Łazarskiego b6 USA quattro sedan kolor czarny blachy WPR ...076 ze zgubiona dokladka zderzaka :)

kto studiuje na tej samej uczelni co ja?

Nosfera auto :wink4:

---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ----------

Srebrne B5 kombi spotkane dziś na światłach w Piorunowie o 18 , WD ***** ramka klubowa

Pozdrawiam :hi:

to pewnie ja :) a Ty czym jechałeś i w którą mańkę?

leciałem w stronę Poznania a Ty czekałeś na zielone światło , nie jechałem audi ale klubowa ramka jest :decayed:

Opublikowano

Pozdro dla kierownika i załogi ze srebrnego avanta b5 na avusach widziany na Prymasa Tysiąclecia, rej. LRA ... Trąbiłeś, mrygałeś, a ja miałem ważny telefon z pracy i cicho siedziałem :decayed:

Opublikowano
Pozdro dla kierownika i załogi ze srebrnego avanta b5 na avusach widziany na Prymasa Tysiąclecia, rej. LRA ... Trąbiłeś, mrygałeś, a ja miałem ważny telefon z pracy i cicho siedziałem :decayed:

:hi: no przed Prymasa przeleciałeś obok mnie i nie zauważyłeś musiałem Cię łyknąć i obtrąbić żebyś zauważył :wink: Pozdro!

A później biały/srebrny sedan B5 na angelajsach jakichś (nie pamiętam pod słońce było i słabo w pamięci zostało...) ramki klubowe, około 15-15.30 w wawie okolice teatru narodowego leciał w stronę starego miasta. Nie pamiętam tablic tej. Pozdr!

Ostatnio codziennie kogoś widzę...

W sobotę na kleszczowej czarny avant B6 tabl. WK... godzina... za ch@lerę nie pamiętam :decayed: Jakiś koleś z całą familią jechał. Rami klubowe. Łapka poszła w górę ale za późno chyba bo nie widział. Pozdr!

Opublikowano

Pozdro dla kierowcy czarnej B7 tab.. WI **** z ramkami klubowymi widzianego na ul 3 maja ok godz 11.00 0clapping.gif

Opublikowano

Granatowa b5 z wlepką na tylnej klapie LZ...... Zamość na parkingu na ul Zamojskiego w sobotę

Opublikowano

Który robił zakupy w sobote na bazarku w Celestynowie?. Srebrne B6 avant..

Opublikowano

pewnie domin79 :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj Lublin ul głęboka przy basenie ciemne zielone B5 avant na sprzedaż ok 17 z przodu ramka klubowa :whistling:

Opublikowano

no jasne że ja:wink: trza było podejść , zagadać:wink:

Opublikowano

dzisiaj ok. 16 w pruszkowie widziane b5 avant WPR HLXX na glebie i w ładnych felach. Pzdr

Opublikowano

wczoraj ok 16 czerwone b5 avant pod motelem/pizzerią Aldi k. Olkusza blond kierowniczka za kierownicą :)

Opublikowano

no jasne że ja:wink: trza było podejść , zagadać:wink:

gadałem do samochodu, ale nie chciał ze mną gadać... ale widze że jesteśmy z tych samych stron..

Opublikowano

20120509075.jpg

Pozdrawiam :decayed::decayed::decayed::naughty:

Opublikowano

dzisiaj około 12 w Markuszowie widziane granatowe B5 avant Nr LZ kolega jechał w stronę wawy chciałem trąbić ale w mojej służbowej pandzie nie działa, pozdrawiam

Opublikowano

..dziś ok. 9:20 rondo sobiekursk na 50 srebrny sedan B6 WRA... ramki klubowe byly :decayed: trąbiłem ale kierownik nie zjarzył:wink: pozdro