Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mrogal dzisiaj ok. 16:45 na wylocie z LZ

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

PARAF na wieś wróciłeś??

na stałe??

Opublikowano

Dziś ok 15:40 ul.Waryńskiego(skręcał w Nowowiejską chyba) zielony sedan B5 na WI ****L,ładna czarna fela z parapetem,na klubowych ramkach.Pozdrawiam :hi:

Opublikowano
Dziś ok 15:40 ul.Waryńskiego(skręcał w Nowowiejską chyba) zielony sedan B5 na WI ****L,ładna czarna fela z parapetem,na klubowych ramkach.Pozdrawiam :hi:

Pozdrawiam kolegę, dziwne że Cię nie zauważyłem :hi:

Opublikowano

Dzisiaj 7.30 Węzeł Łopuszańska, jadący od Kleszczowej ciemny sedan B5 WU ... ładny numerek, ramki klubowe. Ledy ala polift tył + chrom listwa na klapie, polifty i xenon przód. Wpiertoliłem się specjalnie przed Ciebie na węźle żebyś ramkę klubową zobaczył :decayed: o ile zwróciłeś na to uwagę w aucie innej marki... :decayed: Jasne VW CC :decayed:

Pozdr :hi:

Opublikowano

dzisiaj B6 granatowy avant na LPU w wlepą

Opublikowano
PARAF na wieś wróciłeś??

na stałe??

Zdziwiony...?

Jak byś na spoty przyjezdzal, zamiast ... (cenzura +18) ... to moze bysmy pogadali o tym co slychac.

Opublikowano

jak bym mógł to bym był :P

Opublikowano

Wczoraj 22.45 ul. Kleszczowa, Warszawa, skręcające z Ryżowej w Kleszczową czarne/ciemne B6 avant tabl. rej. TOS ... ramki klubowe. Pozdrowienia dla kierownika. Patrzyłeś chyba nawet w moim kierunku, ale że ja nie w Audi to nie było łapki w górę :decayed: Ja skręcałem z Kleszczowej w Ryżową - jasne VW CC, Pozdr! :hi:

Opublikowano
Wczoraj 22.45 ul. Kleszczowa, Warszawa, skręcające z Ryżowej w Kleszczową czarne/ciemne B6 avant tabl. rej. TOS ... ramki klubowe. Pozdrowienia dla kierownika. Patrzyłeś chyba nawet w moim kierunku, ale że ja nie w Audi to nie było łapki w górę :decayed: Ja skręcałem z Kleszczowej w Ryżową - jasne VW CC, Pozdr! :hi:

to tomi790

:)

Opublikowano
Przyznaję się - to byłem ja :wink: ale niestety, nie widziałem Cię... Pozdrawiam!:hi:

jechalem za Toba to trudno zebys mnie zobaczyl :P trzeba spocik zrobic w p-nie :)

Opublikowano

MisilYE dziś ok 14:30 wyjeżdżał ze Szwoleżerów na Ułanów a ja skręcałem z Ułanów w Husarską, granatowy VW Sharan z ramkami klubowymi :)

Opublikowano

Wojci widziałem Cię,jak skręciłeś to po ramce skojarzyłem że to Ty.Pozdrawiam

Opublikowano

W sobotę na trasie siekierkowskiej w stronę pragi między 14-15 widziane ładne A4 B5 sedan srebrne na numerach WM.pozdrawiam

Opublikowano

to tomi790

:)

nie jest to wykluczone :naughty:

Opublikowano

Czyli Ty czy nie Ty? :decayed: Jak nie pamiętasz gdzie wtedy byłeś i co robiłeś to albo to nie byłeś Ty albo jeździsz autem na "podwójnym gazie" :decayed:

Opublikowano

Czyli Ty czy nie Ty? :decayed: Jak nie pamiętasz gdzie wtedy byłeś i co robiłeś to albo to nie byłeś Ty albo jeździsz autem na "podwójnym gazie" :decayed:

hmmmmmm, niech :eusathink: - obawiam się że może być i jedno i drugie rozwiązanie :banan:

Opublikowano

Dzisiaj granatowy sedan B5 FL na LZ kierujacy sie w kierunku wawy w Rykach jakos popołudniu

Pozdrawiam:hi:

Opublikowano

Dziś między Piasecznem a Zalesiem Górnym widziany na trasie czarny avant B5 na WGR z ramkami klubowymi, pozdro dla kierownika :wink:

Opublikowano

avancior b5 granatowy na wawelskiej koło 16 klubowe ramki. Pozdrawiam kierownika