Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj w okolicach łańcuta mijałem czarne B7 na kieleckich numerach. Kolega się chyba alfy przestraszył bo wolniutko jechał. :decayed:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dziś po południu bliskie spotkanie w Zambrowie z kolegą 33Pietrek?

sdc10473u.jpg

data na foto :facepalm: przestawiona

Opublikowano

górczewska róg konarskiego, niebieski b5 avant zdaje sie esa :decayed: ok 20:30 stalismy razem na swiatlach w pierwszej linii tyle ze ja dalem w lewo a Ty prosto. chyba dojrzalem wlepke na klapie z lewej strony :wink:

Opublikowano

Wczoraj koło 19.00 wylot z Wawy w stronę Mińska, od Łazienek, Ostrobramską gonił mnie jakiś avancik B7 szary, lampy przód xenon z ledami. Tablice rej. WH... starał się mnie gonić znaczy się chciałem powiedzieć... :whistling::decayed: Pozdrowienia z VW CC - ten znikający punkt :decayed:

Opublikowano

15:20 centrum Raciborza, widziana czarna B6 avant z naklejką klubu na klapie :wink:

Opublikowano

Wczoraj 16.30 na Bokserskiej przy pętli autobusowej zaparkowany granatowy sedan b5 WN8.... z naklejką klubową - pozdrowienia dla Kierownika

Opublikowano

Wczoraj na starówce B6 sedan WO413.. :decayed: rameczki klubowe

Opublikowano

Gelo_Leczna widziany na lotosie w łęcznej w piątek ;) Stałem tą kulą śniegową ;d

Opublikowano

Szare (chyba?) B6 avant widziane na parkingu pod Chopok na Słowacji. Ramki klubowe były.

Pozdrawiam kolegę pewnie na nartach śmiga :)

Opublikowano
Gelo_Leczna widziany na lotosie w łęcznej w piątek ;) Stałem tą kulą śniegową ;d

:hi::wink:

Opublikowano

dziś na Łazienkowskim w wawie w stronę Pragi ok. 8.15 czarny sedan z ledowymi lampami z tyłu, ramka klubowa, listwy drzwi wyglądały jak z esy i dwa wyciory z tyłu - zjechał później na wałek miedzeszyński :wink:

pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

Dzis na stacji we Wronowie wykręcała granatowa B7 sedan , ramki klubowe i nalepka fabryki mocy na klapie , na blachach z Zamościa :wink:

Pozdrawiam:wink:

I bodajże w sobotę w puławach szare B5 w kombi , chyba blachy CB, jeszcze raz pozdrawiam :)

Opublikowano

Okolo 8 rano autostrada A4 okolice Wrocławia mijalem czarna B6 o rejestracji DW 800LV. Jechalem nowa A Klasą ns tablicach ST :decayed:

Opublikowano

B5 WL xxxx pod CH. Targówek z wlepką na klapie :hi:

Opublikowano
Dzis na stacji we Wronowie wykręcała granatowa B7 sedan , ramki klubowe i nalepka fabryki mocy na klapie , na blachach z Zamościa :wink:

A to ja, jadąc z puław przypomniałem sobie, że kluczy nie wziąłem do biura :-D

Lepiej tak, niż jakbym pod firmą na to wpadł;-)

Pozdrawiam:-)

Tapatalk

Opublikowano

Praktycznie codziennie jadąc po południu Aleją Wyścigową koło toru przy stacji benzynowej widzę zaparkowanego niebieskiego avanta b6 z rejestracją SC... i ramkami klubowymi - pozdro!

Opublikowano

Wczoraj w pod Zamościem w m. Płoskie koło stacji BLISKA srebrny Avant B6 z ramkami na nr LLE 29** czegoś szukał wołając z tego co widziałem na CB. Ja jechałem za kierownicą autobusu taki srebrny merc :whistling:

Opublikowano

Wczoraj 26.02.2013 W-wa, Praga okolice budowy II linii metra przy Dworcu Wileńskim, ul. Targowa -> Kłopotowskiego, A4 B6 avant czarny, tabl. rej. WCI... rameczki klubowe. Pozdr :hi:

Opublikowano

Dziś godzina 13:00 na Okęciu B6 nr rejestracyjny W...2023... (chyba) parkowała przy odlotach na miejscu dla POLICJI :whistling:

Stałem obok ale służbową "cytryną" Berlingo :hi:

Opublikowano

A to ja, jadąc z puław przypomniałem sobie, że kluczy nie wziąłem do biura :-D

Lepiej tak, niż jakbym pod firmą na to wpadł;-)

Pozdrawiam:-)

Tapatalk

Aaa To Ty :) na następny raz będę już wiedział :) również pozdrawiam :hi: