Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

We wtorek po 18 w Wolbromiu przy ulicy stała fioletowa B5 sedan na ramkach, tydzien temu tez mijana.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Srebrna A4 B6 AVANT, na pewno klubowy znaczek na tylnej lewej szybce, tablice PL 5****, widziana jak przejeżdżała 30.04 ok. 20:00 koło Skate Plaza w Lesznie :)

Opublikowano

Przed chwilą można powiedzieć, czyli 3 maj o godzinie 13:00 wlot do Janowa Lubelskiego, niebieski avant b6 na LZA z klubowymi ramkami.

Opublikowano

Dziś na Piłsudskiego 135 Łódź, granatowy avant b6 EL 14*GF wlepka na klapie godzina 13 Pozdrawiam

Opublikowano
Przed chwilą można powiedzieć, czyli 3 maj o godzinie 13:00 wlot do Janowa Lubelskiego, niebieski avant b6 na LZA z klubowymi ramkami.

pozdr kolego nie przyczaiłem cię :wink::wink: powrót z długiego weekendu :kwasny:

Opublikowano

Czy żółte S4 B5 avant na numerach GKA widziane między Kartuzami a Sierakowicami kilkukrotnie dzisiaj to klubowe??pozdrawiam

Opublikowano
Czy żółte S4 B5 avant na numerach GKA widziane między Kartuzami a Sierakowicami kilkukrotnie dzisiaj to klubowe??pozdrawiam

byles w moich okolicach :whistling:

tez je tam czesto widuje ale to chyba nie klubowe

Opublikowano

Byłem tak ale to był szybki kurs. Podoba mi się tam , może tam jeszcze zajadę w sierpniu.:wink:

Opublikowano

a zapraszam zapraszam tylko daj znac predzej :wink:

Opublikowano

Miałem się spotkać też z innymi ludźmi, ale plan był tak napięty że nie dałbym rady. Zwiedziłem zamek w Łapalicach oraz kaszubskie muzeum miniatur

Opublikowano

Dzisiaj w skorcu na wylocie z Siedlec b6 srebrne w kombi mijało mnie jak siedziałem koło auta na krzesełku :D podwójny wydech z blachami otwockimi

Pozdro

Opublikowano
Dzisiaj w skorcu na wylocie z Siedlec b6 srebrne w kombi mijało mnie jak siedziałem koło auta na krzesełku :D podwójny wydech z blachami otwockimi

Pozdro

a pozdro:decayed: śmigałem ze spota w sld:wink:

Opublikowano

Pozdro

a pozdro:decayed: śmigałem ze spota w sld:wink:

hihih do mnie :grin:
Opublikowano

ok 18.30 w okolicach legnicy srebne b6 avant na SB z ramkami klubowymi. pozdro dla kierownika:P

Opublikowano

Pozdro dla kierownika czarnej A4 b6 widzianego w Ostrowcu w sobotę chwilkę po 13 w drodze na Bałtów.

Tablice WXXXXXX.

Opublikowano

Wczoraj 05.05.2013 koło 15.30-16.00, W-wa skrzyżowanie albo Banacha albo Dickensa z Grójecką (nie pamiętam dokładnie) :facepalm: czarny avancik B6 tablice rej. TOS... rameczki klubowe. Chyba jakieś listwy sline czy coś w tym stylu :wink: Jechałem rowerkiem zobaczyłem w ostatniej chwili :hi:

Opublikowano
Wczoraj 05.05.2013 koło 15.30-16.00, W-wa skrzyżowanie albo Banacha albo Dickensa z Grójecką (nie pamiętam dokładnie) :facepalm: czarny avancik B6 tablice rej. TOS... rameczki klubowe. Chyba jakieś listwy sline czy coś w tym stylu :wink: Jechałem rowerkiem zobaczyłem w ostatniej chwili :hi:

tomi79

Opublikowano

tomi79

to ja :decayed: pozdro :hi:

Opublikowano

Na wylocie z Olesna w stronę Lublińca czarna B5 avant z naklejką na klapie i batem do relingu :hi:

Opublikowano

Rondo Świdnica, wylot na Strzegom mijany srebrny avant B6 na rejestracji z Podkarpacia (R**). Miał moduł DRL na długich :hi: