Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi z ciemnego sedana b6 GPU 88W* ,o godzinie 15 :wink: widzianego dziś w Łodzi na ul Obywatelskiej-skręciłeś w Jana Pawła :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dziś 6:30 ,Parafianin driftujący na rondzie rady europy.

No co Ty?!

quattro i drift?!

:naughty:

Pozdr. pomimo, że Cie nie widziałem

... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...

Opublikowano

Wczoraj ok 16 na Al. Solidarności w Lublinie na światłach koło McDonad's w stronę Wa-wy avant b5 o dziwnym odcieniu zieleni, ramki klubowe i nr LU......

Opublikowano

f16_myśliwiec wczoraj przed Jankami :tongue4:

Opublikowano

Dzis na wlocie do pruszkowa od strony brwinowa ok 15:45 czarny b6 sedan na wpr, ramki klubowe i wlepa pod lewa lampa. Chyba mial klape usa.

No i kierowniczka czarnego b6 avant na wd widziana na połczynskiej w warszawie przy stacji lukoil. Ramka klubowa z przodu, z tylu juz nie :)

Wysłane z mojego LG-E610

Opublikowano
Dzis na wlocie do pruszkowa od strony brwinowa ok 15:45 czarny b6 sedan na wpr, ramki klubowe i wlepa pod lewa lampa. Chyba mial klape usa.

Wysłane z mojego LG-E610

Auto kolegi Nosfer

Opublikowano

Dzisiaj 19:30 pod Lidlem na Sikorskiego w Zamościu ciemny sedan B5 ramki klubowe nr rej. LZ 50***

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika srebrnego avanta b5 na starych ramkach GDA**RT zaparkowanego na ulicy Chmielnej w Gdańsku :wink:

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Dziś przed 10:00 na terenie Pałacu Kultury i Nauki Pl.Defilad widziany zaparkowany granatowy sedan B5 na KR***** z wlepką na tylnej klapie.Pozdr.

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano

dziś o 9:40 letallec namierzony jak skręcał z Wroniej w Chłodną. Pozdro :gicior:

Opublikowano

dziś na stacji Orlen na Grenadierów bordowy/ciemny bordowy :whistling: sedan B6 z ramkami z rej. WF

wymiana łapek :decayed: i pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

Dzis na wlocie do babic nowych przy lidlu widziane czarne b6 sedan na wd albo wj juz nie pamietam. Wlepke mial pod prawa lampa.

Wysłane z mojego LG-E610

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy Audi A4 B5 Avant kolor czarny, rej. EBE..... Autko widziane wczoraj ok godz. 9, zaparkowane przed Biedronką w Bełchatowie na os. Dolnośląskim

Opublikowano
dziś o 9:40 letallec namierzony jak skręcał z Wroniej w Chłodną. Pozdro :gicior:

:hi: Pozdrawiam rowniez.

Opublikowano

Dziś około 13:10 w Wa-wie na Aleji niepodległości czarny B8 w avancie, WE 47... rameczki klubowe, pozdro dla kierownika :wink:

Opublikowano

dziś około 18.20 ciemny sedan B6 rej. WI z ramkami klubowymi, spojlerem na klapie i dwoma kominami skręcające z Korotyńskiego w Grojecką w stronę centrum, mignąlęm dlugimi a skrecałem w lewo :wink:

pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

dzis po 20 niebieska b6 w sedanie z ramkami WOT... widziana w Wesolej pzdr:hi:

Opublikowano

Czyje b6 sedan 3.0 z ramka klubowa na blachac RST stoi w czewie na nowowiejskiego?

Opublikowano

Ktoś z klubu ma srebrnego avanta B6 z błękitnymi/niebieskimi felami w lubelskim?

Opublikowano
Ktoś z klubu ma srebrnego avanta B6 z błękitnymi/niebieskimi felami w lubelskim?

Pytanie ad-hoc, czy chciałeś pozdrowić bo widziałeś auto na drodze...?

... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...