Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak,to ten ;)

I dziś rano przy Lidlu ul.Borzymowska avancik B7 z klubowymi ramkami na WI***** i kogutem Taxi Grosik.

wysłane za pomocą tapki

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przed chwila przed Auchan w Rumi czerwone b5 avant GWE, klubowe ramki. Kolega pozdrowiony trąbnięciem i machnięciem :decayed:

Opublikowano

Tyle was w naszych redzkixh rumskich terenach a na spota w pucku to nie chca przyjezdzac.

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej B6 Avant z klubowymi ramkami widzianego dzisiaj na Pułaskiego we Wrocławiu około 17:30. Na przyszłość polecam objazd przez Joannitów i Glinianą zamiast Dyrekcyjną koło dworca PKS ;) Znacznie szybciej.

Opublikowano
Tyle was w naszych redzkixh rumskich terenach a na spota w pucku to nie chca przyjezdzac.

Dobra to ja przyjadę moja koza :grin:

Kiedyś:grin:

Opublikowano
Szare b6 w Avancie z naklejka klubową na bocznej szybie przy ulicy Zielone Zacisze.:hi:

pewno to moje:decayed:

A że też LRY to nawet nie zauważyłem :kwasny: Następnym razem wpadaj na kaffkę pod 120 :decayed:

Wielokrotnie widziane ciemne B5 gdzieś w okolicach Zakrętu - Konika przy trasie Warszawa - Mińsk ramki klubowe rej: CCH XXXX :hi:

Opublikowano
Dziś koło 16 w Górze Kalwarii Srebne B6 w Avancie, rameczki klubowe, rej chyba WRA machnąłem i chyba kierownik widział :decayed:

widział widział, nie zdążył odmachać ;)

pozdrawiam.

Opublikowano

w niedziele na rondzie zeslancow, potem prosto bitwy warszawskiej i zwirkami w strone okecia - pozdrufka dla drivera srebrnego B6 avant na szczecinskich tablicach z kilkoma "9" na blachach

jechalem obok, autem kobity

Opublikowano

Przed chwilą srebrne b5 avant, chyba GA, klubowe ramki, kolo stacji pod zaglami na Karwinach. Pozdrawiam kierowniczke ;)

Opublikowano

Czarny sedan B5 WJ... Dzisiaj około 8 na Przy Bażantarni. Pozdrowienia dla kierownika

Opublikowano

Wczorej koło godziny 18.30 w rudzie śląskiej koło stadiony pogoni niebieski avant b5 na mercedesach, rej zaczynająca sie na SL:wink: A w poniedziałek srebrny sedan obok tesco na czarnym lesie z tabula SZ, za późno zauważyłem by zareagować, w każdymrazie pozdrawiam:wink:

Opublikowano

Przed chwila granatowa B5 kombi z ramkami klubowymi kolo rondka na Sklodowskiej-Curie ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Dzisiaj w Lublinie na Kraśnickich czarny avant b7 LSW XXXXXX z tyłu ramka klubowa ok gdz 15:45 :hi:

Opublikowano

Przed chwilą ul.Literacka/Kochanowskiego widziany czerwony sedan B6 na WCI**** z klubowymi ramkami.Pozdr.

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano

Wczoraj w Reducie, ok 18:00, ciemny B5 Avant WI***** z dużą naklepką mrmotors na drzwiach. Kierownik siedział i coś w smarkfonie majdrował. Pozdro :decayed:

Opublikowano

Wczoraj kolo 17:00 w Zabrzu na ul.Wolności ciemny sedan B5 : SZ XX468 chyba jakas naklejka na tylnej szybie. pozdro :wink:

Opublikowano

dzisiaj okolo 16:30 w krakowie obok galerii krakowskiej czarny sedan B7 SO 004 (chyba :decayed:), ramka z przodu

Opublikowano

Dziś ok. 7:00, ciemne B6 WE****, z wlepką na tylnej szybie, skręcało z Batorego w Waryńskiego w stronę Ronda Jazdy Polskiej. Mrugałem awaryjkami :D Pozdro

Opublikowano

Widziane B7 avant niebieskie na numerach WPR 57*** w Komorowie na Brzozowej.pozdrawiam

Opublikowano

Dziś rano Oś.Lewandów widziany zaparkowany sedan B6 na WL***** z klubową rameczką.Pozdr.

wysłane za pomocą tapki