Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj pod mcdonaldem w kaliszu - zadko spotykany widoczek:

bcf184baf21e6360.jpg

pozdrawiam szczesliwego posiadacza :hi:

i pozdro dla wszystkich 28 wlascicieli samochodow marki audi a4, bo tyle naliczylem w samym kaliszu :]

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

eee ja to jakoś nie mogę trafić na klubowe A4. Codziennie dwa razy śmigam między Żorami a Bielskiem Wiślanką i S1, kręci się mnóstwo A4 i ZERO klubowiczów. W każdym razie jakby kto wypatrzył czerwoniutkie B6 to pozdrawiam :)

Opublikowano

Pozdro dla kierownika srebrnego avancika B5 WE***** po lifcie z klubowymi rameczkami, widzianego dziś ok 16 na ul. Augustówka :decayed:

Parę dni temu widziałem też gościa w czarnej B5 na numerach WN**** z oznaczeniem BAYER TAXI, z klubowymi rameczkami. Ktoś od nas czy zbieg okoliczności? Przyznać się :>

Opublikowano

Albo mi się wydawało albo widziałem RS-a czarnego :mysli: z nalepką klubową. Dziś po 15.00 na trasie Lublin - Rzeszów , blisko Rzeszowa.

Jechałem z przeciwka to ciężko czasem rozpoznać klubowiczów, w każdym razie pozdrawiam. :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla solarka , natknąłem sie na ciebie przy ul. Zdrowej na Wilanowie , pracujesz tam??? włożyłem ci kartke za szybe

tak pracuje tam :wink4: dzieki za pozdrowienia zostawione za wycieraczka :good: a Ty co tam robiles :kox: byles wtedy tam moze swoja niunka :wink4:
Opublikowano

Pozdrowienia dla srebrnego sedana B5 na numerach WOS ***** z naklejeczką klubową, widzianego wczoraj mknącego przez Wyszków :decayed:

Opublikowano

Pozdrowienia dla solarka , natknąłem sie na ciebie przy ul. Zdrowej na Wilanowie , pracujesz tam??? włożyłem ci kartke za szybe

tak pracuje tam :wink4: dzieki za pozdrowienia zostawione za wycieraczka :good: a Ty co tam robiles :kox: byles wtedy tam moze swoja niunka :wink4:

tez pracuje niedaleko , pogadamy na spocie na ten temat.pozdro

Opublikowano

Trasa Siedlce-Warszawa E30, między Siedlcami a Mińskiem Maz. nie pamiętam dokładnie w którym miejscu :rolleyes: Sobota 30.08.2008, godzina między 14-15. Ciemna A4 B5 sedan, chyba ciemna zieleń, bardzo ciemna. Jakieś modyfikacje miało to autko, zobaczyłem w ostatniej chwili, wydawało mi się że miała antenę od CB i krzyknąłem pozdrowienie ale bez odpowiedzi. Miała ramki klubowe. Niestety wszystko odbyło się zbyt szybko, nie pamiętam nawet numeru rej., białe tablice chyba 2 literki. Ja niestety nie mam ramki klubowej na przodzie, dlatego nieco trudniej mnie rozpoznać :tongue4: Ale mam naklejki na bocznych szybkach od kuferka. Tego samego dnia, ta sama trasa, podobna godzina, masa innych A4 między innymi kilka w korku w Mińsku, ale nie miały ramek klubowych, wymiana spojrzeń z kierowcami tamtych pojazdów, być może zainteresowanie wzbudzał mój xenon :kox::tongue4: Pozdro dla wszystkich spotkanych :wink4:

Opublikowano

Dziś ...na obwodnicy Garwolina mijałem sie z szarym B6 Limo z ciemnymi szybami na tyle .. i ktoś mnie wołał ..który to :naughty:

Opublikowano

Dzisiaj o ok. 20.30, Jabłonna w stronę Warszawy, szara B6 Avant z naklejką kubową (chyba 3D), rej. WE XXXX... Pozdrawiam.

Opublikowano

Warszawa, Marymont, wczoraj ok. godz 11, czarna b5 sedan WD XX444, kolega mnie wpuscil.. bylem a4 b5 avant granatowe, dzieki i pozdrawiam :hi:

btw. widac, ze zadbana i ladna :)

Opublikowano

Dzisiaj o ok. 20.30, Jabłonna w stronę Warszawy, szara B6 Avant z naklejką kubową (chyba 3D), rej. WE XXXX... Pozdrawiam.

a nie WA xxxxx ?? bo ja leciałem w niedzielę wieczorem z chotomowa do domu :cool1:

pozdrawiam

Opublikowano

a nie WA xxxxx ?? bo ja leciałem w niedzielę wieczorem z chotomowa do domu :cool1:

pozdrawiam

Hmmm, być może, teraz już sobie nie przypomnę :wink4: Do następnego:good:

Opublikowano

Pozdro dla czarnego sedana B6 (ciemne szyby chyba tylko tył ramki klubowe ) który stał w korku w kierunku Balic :hi: dałem sygnał :good:

Opublikowano

wielke poddro dla kolegi (bordowe B5 sedan 1.8) z klubowymiu rameczkami DW xxxEW Który spedxzał weekend w karpaczu;)))

Opublikowano

Warszawa, Marymont, wczoraj ok. godz 11, czarna b5 sedan WD XX444, kolega mnie wpuscil.. bylem a4 b5 avant granatowe, dzieki i pozdrawiam :hi:

btw. widac, ze zadbana i ladna :)

Witam kolegę i pozdrawiam, twoja niunia też ładniutka a OOOO szczególnie A4 zawsze staram się wpuszczać :>.

daniel_wwa szkoda, że nie masz żadnych oznaczeń klubowych albo nie zauważyłem :mysli:.

Pozdrawiam kolegę i do zobaczenia na drodze :hi:

Opublikowano

Dziś (niedziela), Opatów, godz. 15, od strony Sandomierza pomyka granatowe (metalic) A4 Avant (wersja po lifcie) z chromowanymi relingami i kieruje się w stronę Kielc. Nr rej. RT XXXXX. Wydaje mi się, że miało z przodu ramki klubowe. Widziałem ją na skrzyżowaniu, wjeżdżałem od strony Ożarowa, Kraśnika, i musiałem ustąpić jej pierwszeństwa przejazdu, stałem granatową A4 Avant na kraśnickich blachach. Czyżby to ktoś z naszego klubu? Pozdrowionka dla niego.

Opublikowano

Dziś (niedziela), Opatów, godz. 15, od strony Sandomierza pomyka granatowe (metalic) A4 Avant (wersja po lifcie) z chromowanymi relingami i kieruje się w stronę Kielc. Nr rej. RT XXXXX. Wydaje mi się, że miało z przodu ramki klubowe. Widziałem ją na skrzyżowaniu, wjeżdżałem od strony Ożarowa, Kraśnika, i musiałem ustąpić jej pierwszeństwa przejazdu, stałem granatową A4 Avant na kraśnickich blachach. Czyżby to ktoś z naszego klubu? Pozdrowionka dla niego.

witam i pozdrawiam kolegę. Ty nie miałeś ramek bo patrzyłem
Opublikowano
witam i pozdrawiam kolegę. Ty nie miałeś ramek bo patrzyłem

Nie, nie mam ramek. Mam tylko naklejkę klubową na tylnej klapie. Ramki muszę sobie dokupić.

Opublikowano

Pozdrowienia dla białej audi a4 sedan z nalepką hayah na tylnim zderzaku wczoraj w okolicach godziny 22 zaraz za Szczecinkiem ;) Ogólnie wczoraj śmigałem trasą Głogów-Leszno-Poznań-Piła-Słupsk :) Pozdrowionka dla wszystkich niezauważonych :)