Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podzro dla kierownika z b7 w avancie o numerach DLB 88mm, w lubaniu okolo 15.36

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrowienia dla Pana który tankował swoje czerwone RS5 na stacji benzynowej Orlen , przy ulicy Solec ^^

Opublikowano

Czarny b6 Sedanik o numerach KNS 07065,widziany wczoraj po 11 na al.Jana Pawła II;)

Pozdrawiam klubowicza!:)

Opublikowano

Pozdro dla ziomka z białego sedana B5 LSW 47xxx , skręcającej na Rondzie Dmowskiego w kierunku Unii Lubelskiej. Kolega kierunków czasami używa czy eee tam? :wink:

Opublikowano
Do kogo należy granatowy avant B5 1.9 na WSE 11CV?Klubowa ramka z tyłu i wlepki:golf.pl,warszawa.

christopherek

Opublikowano
Do kogo należy granatowy avant B5 1.9 na WSE 11CV?Klubowa ramka z tyłu i wlepki:golf.pl,warszawa.

christopherek

Dzięki kolego.Widzialem jego fure na Kobielskiej.Ciekawe czy czasem nie pracujemy w tej samej firmie :D

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę widzianego dziś, o godzinie 15 w Łodzi na parkingu przed Leroy Merlin EL519LW :hi:

Opublikowano

pozdro dla kierownika ciemnej B5 (chyba granat) w sedanie rej WY coś tam widzianej dziś po 18 na Grójeckiej w stronę lotniska na wysokości Prokomu - miał nalepkę klubową po lewej stronie maski :hi:

Opublikowano

granatowy avant GKS widziany przed momentem w czersku i leciał w kierunku Śliwic, mrugałem światłami :wink:

Opublikowano
granatowy avant GKS widziany przed momentem w czersku i leciał w kierunku Śliwic, mrugałem światłami :wink:

B6? zapewne Dawid:wink:

Opublikowano

dokładnie, B6 :wink: dodatkowo miał jakąś wlepe na tylnej szybie ale nie wiem co to tam było, nie widziałem.

Opublikowano

Pozdrawiam bardzo ładne A4 B6 czarną w s-line z klubowymi ramkami na blachach WS... widziane dziś ok 9-10 w Warszawie :)

Opublikowano

Strebrne B5 sedan RT 28XXX widziane wczoraj 20:30 na parkujące się za biedronką na Pruszkowskiej w Wawie. Naklejka na klapie po lewej

Opublikowano

Droga 81 ze Skoczowa na Żory. Ciemno szare B5 avant na rejestracjach SCI, pozdrowionka :wink:

Opublikowano

Zielone b5 w sedanie LOP xxxx, pozdrowione po CB kolo ronda w żyżynie. któż to?

Opublikowano

widziane kilka różnych B6 i B5 z ramkami klubowymi w okolicach wisły i bielska w ten weekend. :hi:

Opublikowano

Dziś widziany ciemny avant B6 pod Europą z Niska...ramki klubowe

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnego avanta b7 z rejestracja LC i klubowymi ramkami dzisiaj po poludniu w galerii dominikanskiej.

Opublikowano

Czyj to avant B6 na WS 124** albo WS 248** czy jakoś tak? :palacz: już 2 razy mi śmignęła przed nosem, a nie mogę jej znaleźć na forum. Poznać można po klubowych ramkach i ledach w halo

Opublikowano

20140219691ag.jpg

Upolowany Rafał_ w Janowie, dwa razy, raz na zdjęciu, drugi w drodze- Twoja mina bezcenna kiedy zobaczyłeś, że ktoś Ci macha:grin: