Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej b6 z ramkami klubowymi widzianego dzisiaj w Polanicy. Leciałeś w stronę Kudowy.:hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś okolice Pl.Piłsudskiego ok.10:00,widziany czarny avant B7 z ciemnymi lampami z tyłu na WWL**** i klubowymi ramkami.Czyżby kolega melman_zyrafa ?Pozdr. :hi:

Opublikowano
Dziś okolice Pl.Piłsudskiego ok.10:00,widziany czarny avant B7 z ciemnymi lampami z tyłu na WWL**** i klubowymi ramkami.Czyżby kolega melman_zyrafa ?Pozdr. :hi:

Dodaj jeszcze, że auto brudne to wtedy na bank ja :grin:

Kurcze- widziałem kilka A4, ale chyba żadnej z klubowymi ramkami/naklejkami...

Pozdrawiam! :hi:

Opublikowano

Kto parkuje w Lesznie woj.wielkopolskie czarnym avantem na tablicach LUB ze zdesiem S4 i naklejką PolishWorks na szybie? Pochwalić się :decayed:

Opublikowano

Kto dziś leciał Woronicza a potem Woloska srebrnym avantem B5 rano ok. 9? Pozdro z grafitowego sedana B6:-D

Xperia

Opublikowano

Tyl US i ledy masz? :)

Pozdro pozdro!

Opublikowano

Tak jest. Gdzieś obok siebie pracujemy, ja na Postępu odbilem

Xperia

Opublikowano

Przed momentem spotkana na A4 przed Katowicami B5 w sedanie biała z blenda na tylnej szybie ramki klubowe nr rej SG

Opublikowano

Wczoraj na Alejach Jerozolimskich zielony kondon B5 WL60043 , Pani za kierą , pozdro

Opublikowano
Dzisiaj na Kwiatkowskiego w Gdyni koło 15 czarne B8 GKA11.... ramki z tyłu :hi:

Auto ze Stężycy.

Opublikowano

Dzisiaj na Stawki (apartamenty Trio) B6 sedan na WF- kolega zatrzymał się do bankomatu. Ja piechotką ze sklepu wracałem... :hi:

Opublikowano

Dzisiaj ok 18.00 w Ciechanowie przy sklepie ze skuterami ciemne b5 na białych felach

Opublikowano

Dzisiaj po 15 czarne B7 kombi klubowe ramki GDA M .... na obwodowej 3M za... że hoho między autami :wink:

Opublikowano

pewnie to był Hugo wylot Lublin - przed kalinówką koło 10tej - pozdro ;]

Opublikowano

Pozdro dla kolegi, który wybrał się do Ojcowa ciemną A4 B5 sedan na klubowych ramkach z podwójnymi końcówkami wydechu - byłem zajęty żeby cyknąć fotkę ;-)

Opublikowano

A ja pozdrawiam kierownika również widzianego w Ojcowie i chyba to jest kolega wyżej :wink:

Kilka klubowych A4 było w Ojcowie, jeszcze troche to by spota zrobił tam wczoraj :decayed:

DSC_0629_Kopia.jpg

Opublikowano

Dzis w centrum Radomia jechałem za granatowym kondonem B5 w okolicy ul.Limanowskiego. Mrugałem długimi , jechałem B4 - pozdro

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę spotkanego na parkingu zamkniętym na osiedlu Poręba w Lublinie. Blachy Chełmskie LC na srebrnych ramkach klubowych. Srebrna B5 Avant w Quattro i V6 (sądząc po wydechu). Podobne furki mamy :)

Opublikowano

Przed chwila w chłapowie w kierunku rozewia widziany czarny sedan b5 na LRA ze starymi ramkami klubowymi. Szedlem chodnikiem. Pozdro.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ----------

I w chlapowie na parkingu przy plazy codziennie od rana do wieczora stoi avant b5 ciemny na cwl chyba na ori wypolerowanej 17 ktos z klubu?

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
A ja pozdrawiam kierownika również widzianego w Ojcowie i chyba to jest kolega wyżej :wink:

Kilka klubowych A4 było w Ojcowie, jeszcze troche to by spota zrobił tam wczoraj :decayed:

http://s22.postimg.org/am6we978d/DSC_0629_Kopia.jpg

Pozdro pozdro :) Do Ojcowa zawitam jeszcze raz tylko nie wiem kiedy. Może faktycznie jakiś spot wyjdzie z tego ? :wink: