Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodam ,że były rameczki klubowe...

to ja w kozienicach nie widziałem nikogo z ramkami :gwizdanie: a wy go w radomiu utrafiliście

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kozi jestem jeszcze bez ramek i nie oklejony :embarrassed:

Pozdrowienia dla małżonki ;)

Opublikowano

:hi: dla srebrnego kąbi B5 na WF ramka i naklejki dzisiaj na łazienkowskiej ok 7:30

któż to?

Opublikowano

Bandzior ... ?? otrąbiony wczoraj na Stanów Zjednoczonych.... bez reakcji - widocznie przyzwyczajony że trąbia na niego :decayed:

Opublikowano

kto wczoraj sie zemna złapał pionki-kozienice koło 15h cimna b5 na WBR.. ?

Opublikowano

kogo wlasnie widzialem na skrzyzowaniu zwirek i pruszkowskiej? Blachy WPR. Mylalem ze siwy Pozka ale brak sciemy szyb i felgi jakies inne. Probowalismy sie jakos wzrokiem spotkac ale nie wyszlo :)

Opublikowano

Basior widziany na Starzyniaku w piątek :wink4:

Opublikowano

Basior widziany na Starzyniaku w piątek :wink4:

A ja go na widzialem na swiatłach koło ZOO w niedzielne przedpoludnie :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla spetsnaz'a, z którym w piątek miałem przyjemność "gaworzyć" przez CB i wspólnie pokonywać trasę Warszawa-Nieporęt-Zegrze.

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika B5 Avant granatowy WWY - spotkany dzis na JP2 przy arkadii w koreczku :)

Opublikowano

Kolkov :cool1:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 13:11_________________________________________________Dzis o 17:40 mijana srebrna eSa B5 na blachach WN [avant]. Ramki klubowe + czerwona naklejka TDI's for cos tam cos tam :cool1:

Jechalismy obok siebie na Ciszewskiego.

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika B5 Avant granatowy WWY - spotkany dzis na JP2 przy arkadii w koreczku :)

Kolkov :cool1:

zgadza się wszystko :kox: też pozdro :decayed:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej B5 avant rej. SMI-...., z ramką autosalonu z Tych chyba 1,9tdi na super felach chyba17'' w Pszczynie koło mc donalda.

Opublikowano

Kolkov :cool1:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 13:11_________________________________________________Dzis o 17:40 mijana srebrna eSa B5 na blachach WN [avant]. Ramki klubowe + czerwona naklejka TDI's for cos tam cos tam :cool1:

Juz wiem. To byl hteb. :D

Opublikowano

zgadza się wszystko :kox: też pozdro :decayed:

ja bylem na przystanku wymienilismy spojzenia - mialem ci pomachac ale mogles to zle zinterpretowac :D

Opublikowano

nie Kolkov tylko Pan Kolkov .... no :decayed:

Opublikowano

nie Kolkov tylko Pan Kolkov .... no :decayed:

W Utopii zwany jako szybki Grześ :D

Kolkov widziany wczoraj na fajce na Domaniewskiej :decayed:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi spotkanego dzisiaj o 18.30 na Łazienkowskiej, jadącego srebrnym avantem B6 na cotygodniowego spota.

P.S. Muszę zmienić robotę... Wtedy moja odpowiedź na to czy jadę na spota brzmiałaby "No jasne!!!", ale to już niedługo. :kwasny:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi spotkanego dzisiaj o 18.30 na Łazienkowskiej, jadącego srebrnym avantem B6 na cotygodniowego spota.

P.S. Muszę zmienić robotę... Wtedy moja odpowiedź na to czy jadę na spota brzmiałaby "No jasne!!!", ale to już niedługo. :kwasny:

Również pozdrawiam Kolegę .... miło jest w gąszczu zwykłych samochodów wypatrzeć :a4fan: z rameczkami Klubowymi ... a co do pracy to zmieniaj i wpadaj na spota będę wypatrywał Ciebie na trasie

Pzdr PIXI :good:

Opublikowano

Juz wiem. To byl hteb. :D

Si si si :) To jaaa byłem :)