Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tamtędy wracam z roboty tylko skręcam w lewo w Dickensa. Do następnego :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi z B5 1.8 numerów nie zapamiętałem ;) z okolic Lublina, widziany dzisiaj w Lublinie przy salonie FORDA (al. Kraśnickie)

Kolega myślę że też widział bo zamrugałem awaryjnymi :P

widziałem kolege :) również pozdrawiam
Opublikowano

Dziś ok 18-18:30 srebrne b5 przed liftem nr LU..... parking Olimpu prawie że przed wejściem do Leroy Merlin

Opublikowano

:mysli: nigdy Kolegi jakoś nie widujemy .... Ochota to nasze rewiry ( moje , Bajk-a i Buby ) :kox: ........... może jakiś mini spocik kiedyś :gwizdanie: Rafalex Ciebie się to też tyczy jak by co :)[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 22:27_________________________________________________

A ja dzisiaj Tosika widziałem :decayed:

Gdzie , pisz szybko :rant: , pewnie przy zachodnim :tongue4:

Opublikowano

:mysli: nigdy Kolegi jakoś nie widujemy .... Ochota to nasze rewiry ( moje , Bajk-a i Buby ) :kox: ........... może jakiś mini spocik kiedyś :gwizdanie: Rafalex Ciebie się to też tyczy jak by co :)

Ja mieszkam na Woli więc przez Ochotę codziennie śmigam do i z roboty :wink4: Jak coś piszę się :hi: Ale my na spocie chyba się widzieliśmy? :mysli: Siakieś 2 albo 3 tyg. temu :mysli:

Opublikowano

a ja dziś znowu widziałem srebrną B5 limo na blachach CRY***, na Idzikowskiego ok 18:30. Furmankę kojarzę ze spotów, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jaki kolega ma nick :gwizdanie:

Tak czy siak pozdro :hi:

Opublikowano

:mysli: nigdy Kolegi jakoś nie widujemy .... Ochota to nasze rewiry ( moje , Bajk-a i Buby ) :kox: ........... może jakiś mini spocik kiedyś :gwizdanie: Rafalex Ciebie się to też tyczy jak by co :)[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 22:27_________________________________________________

A ja dzisiaj Tosika widziałem :decayed:

Gdzie , pisz szybko :rant: , pewnie przy zachodnim :tongue4:

ja tez ja tez :)

Opublikowano

Ale my na spocie chyba się widzieliśmy? :mysli: Siakieś 2 albo 3 tyg. temu :mysli:

Pixi zapada w pamięc juz przy pierwszym spotkaniu. najstarszy gośc w całym towarzystwie , wyglada jakby przyjechał na wycieczke z klubu Seniora dzielnicy Ochota i sie zgubił :>

Opublikowano

Ale my na spocie chyba się widzieliśmy? :mysli: Siakieś 2 albo 3 tyg. temu :mysli:

Pixi zapada w pamięc juz przy pierwszym spotkaniu. najstarszy gośc w całym towarzystwie , wyglada jakby przyjechał na wycieczke z klubu Seniora dzielnicy Ochota i sie zgubił :>

tiaaa... i ciągle nagabuje młode wieprzowinki jak się z nim pójdzie na żarcie Hej maleńka, mam 1.9TDi 200KM, przelecieć cię? :gwizdanie:

Opublikowano

tiaaa... i ciągle nagabuje młode wieprzowinki jak się z nim pójdzie na żarcie Hej maleńka, mam 1.9TDi 200KM, przelecieć cię? :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: Skojarzyło mi się z takim "dowcipem"- Hej mała chcesz sie ruchać, czy trzeba z tobą chodzić? :kox:

Opublikowano

Pindolłem jak to przeczytałem :laghing2: :polew: ............ :decayed:

Ale jest :kox: :kox: :kox:

Młode wilki wymiatają :good:

HaVoK :polew: :polew: :polew:

Sory za OT , ale nie mogłem się powstrzymać :naughty:

Opublikowano

Dziś po 11 na 17-go Stycznia w Wawie widziane ciemne b5 avant z, chyba, ramkami :) Blachy WN czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie bo leciałem w przeciwną stronę i w ostatniej chwili przyuważyłem ramki :hi:

Później przed 12 w Otrębusach mijałem czarne b5 z ramkami i ciemnymi lampami z tyłu na WPRach :hi:

Opublikowano

kogo dzisiaj przyłapałem po 13 na Kopcińskiego przed rondem Solidarności w Be Piuntce limuzin :gwizdanie:

Opublikowano

Łódź, dziś ok. godziny 20, Limanowskiego-Żabieniec-Aleksandrowska; czarne (?) B6 Avant, EPD ... , naklejka na tylnej klapie i nie jestem pewnien, ale chyba rakma klubowa :naughty:

Pozdrowienia :hi:

Opublikowano

wczoraj na radzymińskiej w wawie jechał golfem 3 combi za b6 czarne avant rej L.. i dużo ósemek tam było, czarny grill, z tyłu czarna listwa, na zimowych stalówkach czarnych bez kołpaków :)

nie otwierają mi się szyby w golfie i nie chciałem trąbić bo i tak by ciężko było zauważyć i skojarzyć

pozdro dla kierownika

Opublikowano

Wczoraj na Trakcie Brzeskim ok. 17:20 w kierunku Warszawy ob trąbiony czarny B6 Avant z klubowymi ramkami o nr. WOT 65..., ale chyba kolega nie zakumał o co biega, pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

wczoraj na radzymińskiej w wawie jechał golfem 3 combi za b6 czarne avant rej L.. i dużo ósemek tam było, czarny grill, z tyłu czarna listwa, na zimowych stalówkach czarnych bez kołpaków :)

pewnie Kowal

Opublikowano

moskal na światłach w Nadarzynie między 15 a 16 godz. :hi:

Opublikowano

czarne B6 ??? leciałeś w strone chinoli ???

Opublikowano

czarne B6 ??? leciałeś w strone chinoli ???

Skręcałem czarnym golfem 3 kombi na Nadarzyn na tych światłach następnych za sobkolem