Opublikowano 3 Września 201510 l Dzisiaj w grodzisku ok 17, puszczałem kolegę tirem chociaż uparcie nie chciał jechać. Nie wiedziałem jak pokazać że z klubu, bo trąbić nie wypadało. Ciemne b5, drl, na klubowych ramkach, gleba i szerokie koło. Ładnie się prezentuje Musti na bank. Nie wyprzedzał bo na tych felach nawet jak najedziesz na chrabąszcza to masz rant do prostowania...
Opublikowano 3 Września 201510 l Dzisiaj w grodzisku ok 17, puszczałem kolegę tirem chociaż uparcie nie chciał jechać. Nie wiedziałem jak pokazać że z klubu, bo trąbić nie wypadało. Ciemne b5, drl, na klubowych ramkach, gleba i szerokie koło. Ładnie się prezentuje Tak to byłem ja nie śpieszyło mi się więc mogłem poczekać , ale dzięki za wpuszczenie i pozdrawiam
Opublikowano 3 Września 201510 l Dzisiaj w grodzisku ok 17, puszczałem kolegę tirem chociaż uparcie nie chciał jechać. Nie wiedziałem jak pokazać że z klubu, bo trąbić nie wypadało. Ciemne b5, drl, na klubowych ramkach, gleba i szerokie koło. Ładnie się prezentuje Musti na bank. Nie wyprzedzał bo na tych felach nawet jak najedziesz na chrabąszcza to masz rant do prostowania... Hahaha Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Września 201510 l Pozdro dla kolegi z ciemnego B5 na szarych avusach jak dobrze widziałem ustrzelonego dziś przy Zoo w Wawce było pomrugane To pewnie luty2502Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 5 Września 201510 l Kilka minut temu namierzone szare B6 Avant na WF, zmierzające w kierunku Nieporętu. Pozdro Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
Opublikowano 5 Września 201510 l Kilka minut temu namierzone szare B6 Avant na WF, zmierzające w kierunku Nieporętu. Pozdro Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka To pewnie ja Pozdrawiam Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Opublikowano 6 Września 201510 l Pozdro dla czarnego b7 avant. Widziany w Stezycy kolo 13.30. Kolo blokow. Obtrabiony ale kolega chyba nie zczail. Klubowe ramki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk I pozdro dla kolegi z b6 Avant widzianego 5 wrzesnia, kolo 22.30 pod Makiem w Garwolinie Swieze blachy WG. Ciemny kolor. Klubowe ramki. Migalem ale nie ogarnal. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 8 Września 201510 l 14:00 szary avant b6 z wlepami na WU na puławskiej, 18:30 czarny avant b7 z ramkami na WY na Olbrachta. Pozdrawiam. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 Września 201510 l dzis kolo godz 13 widziane w Brzeźnicy ( DK44) srebrne b6 avant rej: SBI... wychodzilem ze sklepu i akurat jechało:) pozdro dla kierownika:)
Opublikowano 10 Września 201510 l Pozdro dla kierownika srebrnego avanta B8 z klubowymi ramkami na WJ ... widzianego koło 8:30 na S8 przy konotopie. Kolega oświetlony długimi ale chyba nie zauważył Edytowane 10 Września 201510 l przez sebek
Opublikowano 10 Września 201510 l pozdrowienia dla kierownika B6 avant, widzianego wczoraj ok 19-20, na zjeździe z A1 na A2 w kierunku Łodzi, rejestracja NIL, klubowe ramki jechałem swoją A5tką
Opublikowano 10 Września 201510 l Godzine temu w Radomiu na rondzie niedaleko M1 widziany granatowy kondon B5 na felgach z RS6 i klubowymi ramkami. Pozdro
Opublikowano 11 Września 201510 l Przed chwilą namierzony czarny Avant B6, RKL*** na al. Krakowskiej. Pozdro Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
Opublikowano 12 Września 201510 l Pozdrawiam wlasciela ciemnej A4 b6 z wlepa i ramka WOTTU87 zaparkowanego kolo bazaru w Otwocku! Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Września 201510 l Dzisiaj w centrum Wawy na jerozolomskich około godziny 17 zaprakowane b5 sedan na numerach WGM.... Ktoś z grodziska i jakiś czas temu wyjeżdżałem z cukierni w Brwinowie i osoba z tego samego auto mnie pozdrowiła.
Opublikowano 14 Września 201510 l Ciemna B5 na WGM widziania codziennie na Akanie w święcicach. Moja wpadnij pogadać kiedy Dzisiaj w centrum Wawy na jerozolomskich około godziny 17 zaprakowane b5 sedan na numerach WGM.... Ktoś z grodziska i jakiś czas temu wyjeżdżałem z cukierni w Brwinowie i osoba z tego samego auto mnie pozdrowiła. Jesli czarny sedan to sqizzy
Opublikowano 14 Września 201510 l Musti nie leciałeś ostatnio 7mką? Za czosnowem w stronę ndm widziałem podobne auto