Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Musti nie leciałeś ostatnio 7mką? Za czosnowem w stronę ndm widziałem podobne auto

Oszukisto nie leciałem ostatnio na działkę ani nie wracałem z niej więc to nie ja.

Opublikowano

Ciemna B5 na WGM widziania codziennie na Akanie w święcicach. ;)

Moja wpadnij pogadać kiedy

Dzisiaj w centrum Wawy na jerozolomskich około godziny 17 zaprakowane b5 sedan na numerach WGM.... Ktoś z grodziska i jakiś czas temu wyjeżdżałem z cukierni w Brwinowie i osoba z tego samego auto mnie pozdrowiła.

Jesli czarny sedan to sqizzy

Tak myślałem że to sqizzy :D

Opublikowano

Pozdro dla czarnego Avanta b7 z wlepą klubu , który podążał wczoraj o 14.50 ulicą Bałtycką w Olsztynie :)

Opublikowano

Godzina 14:30-15:00 Bestwina - wdziana czarna B5 avant z pomarańczowymi akcentami na klubowych ramkach :-) pozdrawiam

Opublikowano

Wczoraj ciemnoszare B5 avant na WI... widziane na rondzie pod Redutą w Wwie ok 10:30.

Opublikowano

pozdro dla kierownika b6 sedan blachy KWA... stałem za Tobą na parkingu pod KFC Libertów wczoraj kolo godz 20:)

migałem długimi ale chyba nie zczaiłeś:)

Opublikowano

Pozdrawiam kierowcę czarnego audi a4b5 Avant na klubowych ramkach rejestracja LRY minęliśmy sie na krajowej 17 o 15:00 leciales w stronę Wawy. Pozdro

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika w ciemnej b6 avant ,blachy GD ramki klubowe, mijanego wczoraj, na Chwaszczyńskiej, jechalismy razem do ronda Chwaszczyno.

Pozdrowienia dla kierownika w ciemnej a4 b5 sedan wlepa klubowa ,blachy GPU, zjżdzaliśmy z obwodnicy dziś około piętnastej, i jechaliśmy w kierunku Rumi:)

Opublikowano

Pozdrawiam kierowcę czarnego audi a4b5 Avant na klubowych ramkach rejestracja LRY minęliśmy sie na krajowej 17 o 15:00 leciales w stronę Wawy. Pozdro

Nie kto inny jak janjazda :naughty:

Opublikowano

Pozdro dla srebrnej b6 sline sedan WOT0776* lecącej w stronę Mińska dziś ok.15.

Leciałem fordem mrugnąłem awaryjnymi

Opublikowano

Wczoraj po godz 18 zielona B5 KOL ###3

PS. mamy wspólnego mechanika :decayed:

7xplghxs.jpg

Dziś rano o 7:30 czarne B6 avant SBI ###8 - gdzie zaparkowane to już właściciel będzie wiedział :hi:

Opublikowano

Dziś na wylocie z grodziska w strone A2 ciemny avant b5 1.8T WS7504* ramki klubowe

Edytowane przez musti

Opublikowano

Dziś na wylocie z grodziska w strone A2 ciemny avant b5 1.8T WS7504* ramki klubowe

może końcówka 069? Jeśli tak to skąd pomysł że 1.8T? :)
Opublikowano

Nie to co piszesz.

Bankowo 1.8T bo dwie proste rurki miał z tyłu i odpychał się jak 1.8T

Następnym razem krzycz że Ty z forum to się pogada coś :decayed:

Edytowane przez musti

Opublikowano

Nie to co piszesz.

Końcówka 069 rejestracji [emoji14] dwie proste rurki się zgadza, ale nie 1.8 :) litr więcej :) ostatni raz Cię widziałem z tira, pisałem tu o tym :) ja robię pod Danfossem na Chrzanowskiej i kilka razy w tyg jeżdżę do stolicy audi, więc pewnie jeszcze będzie okazja pogadać :) Ale dzisiaj Cię nie zauważyłem [emoji14]

Edytowane przez Houdini

Opublikowano

Dziś godz 17 od Strykowa goniłem rs4 b7 ... Przy 200 kierownik odpusci i machnal reka przez szybe [emoji2][emoji3][emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Nie to co piszesz.

Końcówka 069 rejestracji [emoji14] dwie proste rurki się zgadza, ale nie 1.8 :) litr więcej :) ostatni raz Cię widziałem z tira, pisałem tu o tym :) ja robię pod Danfossem na Chrzanowskiej i kilka razy w tyg jeżdżę do stolicy audi, więc pewnie jeszcze będzie okazja pogadać :) Ale dzisiaj Cię nie zauważyłem [emoji14]

Codziennie jezdze tamtedy wiec poluj

Opublikowano

Dziś ok 13:40 trasa Polanica - Kłodzko widziane chyba S4 B5 sedan niebieskie z ramkami klubowymi 3d

:)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Przed chwila w Baniosze czarne b6 avant ( jadace w strone g.kalwari ) chyba 1.9 na rameczkach :) pozdro