Reggi Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 pozdrowienia dla kolegi w czarnym (chyba 1.8T), ktory stal obok mnie wczoraj w sadybie (ramki carmile.pl) To może kolega A3 Tylko on ma 1.9 Tdi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 nie nie, to bylo A4 chociaz kilka ladnych A3 tez bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 nie nie, to bylo A4 chociaz kilka ladnych A3 tez bylo k**wa .. spadlem z krzesla .... Wu .... ale kolega ma taki nick "A3" .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 dzisiaj na Zakopiance 2szt. Audi z ramkami podobnymi do naszych( nie jechały razem)... jechałem w strone zakopca więc nie miałem jak dopatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 nie nie, to bylo A4 chociaz kilka ladnych A3 tez bylo kurfa .. spadlem z krzesla .... Wu .... ale kolega ma taki nick "A3" .... o masz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 W piątek w ASO Auto Viva w Warszawie widziałem autko Elborath (NO NAME). Pięknie się prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Pozdrawiam kolege eMeM'a toczacego sie w korku na Staszica w Stargardzie przy komendzie policji, jakos chyba w czwartek 6 listopada . To już kolejny raz kiedy kolege spotykam na tej ulicy... , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Dzisiaj w Zwoleniu jechałem za czarnym sedanem B5 z naklejką i ramkami klubowymi a później na zjeździe z Puławskiej w Marynarską za srebrym avantem też B5. Pierwszy diesel drugi Pb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Dzisiaj w Zwoleniu jechałem za czarnym sedanem B5 z naklejką i ramkami klubowymi a później na zjeździe z Puławskiej w Marynarską za srebrym avantem też B5. Pierwszy diesel drugi Pb. o której jechałeś przez Zwoleń ?? bo raczej to byłem ja u mnie nie ma innych klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 godzina 8-9 z tyłu diody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 to ja. trzeba było trąbić pogadalibyśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Na pewno byś sie nie zatrzymał tylko pomyślał co ten idiota w skodzie chce skodą goniłem do warszawy do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 zatrzymał bym się pewnie i ci nastukał za to, że skodą jechałeś i trąbiłeś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Nastepnym razem patrz na białą skode praktik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Pozdro dla kierownika zielonego sedana B5, WA *****, ze starymi naklejkami klubowymi, śmigającego wczoraj ok 21 po MOdlińskiej Trąbiłem i chyba nawet zostałem zauważony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akme Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Pozdrowienia dla ciemnogranatowego avanta B6 WE 035*** z dwururka z tylu i ladnymi felgami , ktorego mijam codziennie zaparkowanego na 17-stycznia w W-wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Pozdrawiam kolege eMeM'a toczacego sie w korku na Staszica w Stargardzie przy komendzie policji, jakos chyba w czwartek 6 listopada . To już kolejny raz kiedy kolege spotykam na tej ulicy... , hmm nie masz przypadkiem rejestracji z koncowka XY ? wspominales kiedys ze masz naklejke na klapie z tylu a wlasnie srebrny avant z taka naklejka jakos niedawno pod zodiakiem stal co do ul. Staszica to z racji mojego miejsca zamieszkania to przejezdzam tam czasem i parenascie razy dziennie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Częstochowa -> Wtorek -> godz. 10.00. Pozdro dla kierownika i pasażera srebrnej B5 Avant od Szarego Avanta ...66SS :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Częstochowa -> Wtorek -> godz. 10.00. Pozdro dla kierownika i pasażera srebrnej B5 Avant od Szarego Avanta ...66SS :> pozdrawiamy rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Częstochowa -> Wtorek -> godz. 10.00. Pozdro dla kierownika i pasażera srebrnej B5 Avant od Szarego Avanta ...66SS :> pozdrawiamy rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi