Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Traviz

Rekomendowane odpowiedzi

pozdrowienia dla kolegi w czarnym (chyba 1.8T), ktory stal obok mnie wczoraj w sadybie :wink4: (ramki carmile.pl)

To może kolega A3 :decayed: Tylko on ma 1.9 Tdi :gwizdanie:

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Pozdrawiam kolege eMeM'a toczacego sie w korku na Staszica w Stargardzie przy komendzie policji, jakos chyba w czwartek 6 listopada :chytry:. To już kolejny raz kiedy kolege spotykam na tej ulicy... :), :hi:

Dzisiaj w Zwoleniu jechałem za czarnym sedanem B5 z naklejką i ramkami klubowymi a później na zjeździe z Puławskiej w Marynarską za srebrym avantem też B5. Pierwszy diesel drugi Pb.

Dzisiaj w Zwoleniu jechałem za czarnym sedanem B5 z naklejką i ramkami klubowymi a później na zjeździe z Puławskiej w Marynarską za srebrym avantem też B5. Pierwszy diesel drugi Pb.

o której jechałeś przez Zwoleń ?? bo raczej to byłem ja u mnie nie ma innych klubowiczów :)

Na pewno byś sie nie zatrzymał tylko pomyślał co ten idiota w skodzie chce :kox:

skodą goniłem do warszawy do roboty.

Pozdro dla kierownika zielonego sedana B5, WA *****, ze starymi naklejkami klubowymi, śmigającego wczoraj ok 21 po MOdlińskiej :decayed:

Trąbiłem i chyba nawet zostałem zauważony :cool1:

Pozdrawiam kolege eMeM'a toczacego sie w korku na Staszica w Stargardzie przy komendzie policji, jakos chyba w czwartek 6 listopada :chytry:. To już kolejny raz kiedy kolege spotykam na tej ulicy... :), :hi:

hmm nie masz przypadkiem rejestracji z koncowka XY ? wspominales kiedys ze masz naklejke na klapie z tylu a wlasnie srebrny avant z taka naklejka jakos niedawno pod zodiakiem stal :)

co do ul. Staszica to z racji mojego miejsca zamieszkania to przejezdzam tam czasem i parenascie razy dziennie :gwizdanie:

Częstochowa -> Wtorek -> godz. 10.00.

Pozdro dla kierownika i pasażera srebrnej B5 Avant od Szarego Avanta ...66SS :>

pozdrawiamy rowniez :wink4:

:hi: