Flyer Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 kaj82 spotkany wczoraj w Arkadii ...i (chyba) Tosik widziany kolo Galerii Mokotow.
MRoger Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 W piątek srebrne B6 Avant z rameczkami skręcał z Jerozolimskich w Ryżową ... czyżby jakiś sąsiad z Ursusa
jarko Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Panowie z Wawy, może załóżcie Sobie podobny temat regionalny... Bo głównie Wy tu piszecie, a przecież nie o to chodzi...
Aydaho Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Pozdrowionka dla Adriana - wczoraj IKEA TARGÓWEK
Reggi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ono dziś przyczajony u Szewczyka na Radzymińskiej jakoś tam z godzine temu [br]Dopisany: Grudzień 18, 2008, 04:37:55 _________________________________________________Teraz ..CH . TARGÓWEK ..parking koło kina .. Czarna A4 ze starymi rameczkami klubowymi i nakładkami chrom na lusterkach .. blachy ..WM 75 XXXX .. roztrzaskana dokładka pod przednim zderzakiem Ładnie ..ładnie ...kolega sie wozi , ale na spota nie zawita :bicz3:
ono Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 pozdro dla oniaka na trasie ja do Zalesia on do Warki troszkę mu sie chyba śpieszyło bo ganał jak szalony No fajnie spotkać zioma na trasie , pozdro. Ono dziś przyczajony u Szewczyka na Radzymińskiej jakoś tam z godzine temu tongue Rezaliśmy z Malikiem
T-żółw Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 pozdro dla B6 na LLB z 4 rułami z tyłu nowa ramka klubowa na wiadukcie na Marsa ok południa [br]Dopisany: 20 Grudzień 2008, 17:13_________________________________________________pozdro dla niebieskiego avanta B5 dajsel quattro, czesto parkującego w okolicach OOP nowe ramki klubowe
jarko Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Dzisiaj Wąski w koreczko na Kotelnice _________________________________________________ Wracając dnia dzisiejszego z Nowego Targu do Krakowa widziałem sporo fajnych stojących w korku w stronę Zakopanego... Ktoś może z klubu miał tą przyjemność
Wąski Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jarko też Cię widziałem i Cuber też stał
Wąski Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Długo czekałeś :?: Bo koreczek był Tam 5 min ale troszkę wcześniej 3 godziny
skirav Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 hey, niebylec (podkarpackie droga 9 rz-ow - sanok, godz ok 9.30.) pan kierujacy srebrnym b6 sedan tak robic nie mozna - i co z tego ze mam furke jakies 6-7 lat starsza i jakies min 20 kucy slabsza ale jak juz zaczynam wyprzedzac to baaaaaardzo brzydko jest przyspieszac gdy auta jada rowno no chyba ze chciales sie przyjzec mojej pieknej zonie probowalem ci to ulatwic zatem. myslalem ze my a4 klubowicze raczej staramy sie sobie pomagac a nie utrudniac jazde. albo jezdzij szybko ale zawsze szybko nie bede wyprzedzal albo daj innym dojechac do celu. ale i tak pozdrawiam choc nie czekam na kolejne spotkanie na drodze rav
ognik84 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 dzisiaj w wiśle widziałem min.20 niestety autka były troszkę brudnawe i na żadnym nie widziałem loga klubu. może ktoś był od nas. najładniejsza była biała b8 s-line na niemieckich blachach
taktuś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dnia 28 grudnia tuż przed Górą Kalwarią w kierunku Wawy, kolega w srebrnej B5 sedan, z przodu "nie nasza" biała blacha pozdrawiam serdecznie :hi: trzymał się wciąż za mną dzielnie od "sprzed Kozienic", ja wolno - on wolno, ja wyprzedzam - on wyprzedza, wciąż za mną w końcu przed Kalwarią ja zjechałem na siusiu, on rura prosto, 3 min później ja ciut lżejszy też rura prosto, 300m dalej od mojego pitstopu kolega w srebrnej B5 sedan już zatrzymany przez miśków Dlaczego kolego nie zjechałeś za mną na siusiu??? Dlaczego pognałeś do przodu jak zbłąkana owieczka bez mistrza przed sobą??? :gwizdanie: POZDRAWIAM
marekg Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Pozdrowionka dla granatowej B5 Avant widzianej przedwczoraj w starym Kraśniku na chodniku pod PKO w godzinach przepołudniowych. Znak rozpoznawczy nalepka klubowa na tylnej klapie
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dzisiaj 30.12.2008 godz. między 16.30-17.00 al. Kraśnickie, Lublin, czarna B5 sedan 1,6 chyba '95-'96, na blachach LU... numerek pamiętam ale zachowam dla siebie. Co prawda brak naszych klubowych oznaczeń ale posiadała ramki klubowe AKP, możliwe że do nas też należy, ale na spotach LKA nie widziałem. Kolega raczej mnie widział (sreberko w avancie na xenonkach), ale potem już mnie nie wpuścił na swój pas, jak potrzebowałem Ale wybaczam, mógł nie zauważyć :gwizdanie:
GILI Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Niebieski B6 2,5 tdi Q rejestracja GKS...byłeś na spocie i pytałeś o RNSa z A6. Widziany dzisiaj między Małkowem,a Miszewem , mijałem się z tobą i mrugnąłem ale kopciłeś faję i pewnie nie zauważyłeś.Pozdrawiam...
szogun0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 hey, niebylec (podkarpackie droga 9 rz-ow - sanok, godz ok 9.30.) pan kierujacy srebrnym b6 sedan tak robic nie mozna - i co z tego ze mam furke jakies 6-7 lat starsza i jakies min 20 kucy slabsza ale jak juz zaczynam wyprzedzac to baaaaaardzo brzydko jest przyspieszac gdy auta jada rowno no chyba ze chciales sie przyjzec mojej pieknej zonie probowalem ci to ulatwic zatem. myslalem ze my a4 klubowicze raczej staramy sie sobie pomagac a nie utrudniac jazde. albo jezdzij szybko ale zawsze szybko nie bede wyprzedzal albo daj innym dojechac do celu. ale i tak pozdrawiam choc nie czekam na kolejne spotkanie na drodze rav U nas na Podkarpaciu to normalka, prawie jakby same ch....my mieszkały. Musisz przywyknąć. ;(
tomash77 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Pozdrowionka dla granatowej B5 Avant widzianej przedwczoraj w starym Kraśniku na chodniku pod PKO w godzinach przepołudniowych. Znak rozpoznawczy nalepka klubowa na tylnej klapie Ja również pozdrawiam. To na pewno moja stała na tym chodniku a ja w kolejce do bankomatu. Po Kraśniku jeździ jeszcze moje rodzinne szare B6 w sedanie też z nalepką klubową.
marekg Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Pozdrowionka dla granatowej B5 Avant widzianej przedwczoraj w starym Kraśniku na chodniku pod PKO w godzinach przepołudniowych. Znak rozpoznawczy nalepka klubowa na tylnej klapie Ja również pozdrawiam. To na pewno moja stała na tym chodniku a ja w kolejce do bankomatu. Po Kraśniku jeździ jeszcze moje rodzinne szare B6 w sedanie też z nalepką klubową. No ja w Kraśniku pojawiam się i znikam Ostatnie dwa tygodnie plątałem się czerwonym B6 po Kraśniku ale może nie wpadła w oko
Rekomendowane odpowiedzi