ono Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Czarne B5 avant z ramkami , wczoraj Falenica ul Poezji, nawet trąbiłem Pozdrawiam
dziki24 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Moskal : to ja pozwoliłem sobie stanąć pod twoim blokiem i pozwolę za pewne nie raz bo chatkę stawiam na przeciwko
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Moskal : to ja pozwoliłem sobie stanąć pod twoim blokiem i pozwolę za pewne nie raz bo chatkę stawiam na przeciwko o ty dziku , to zapraszam na kawke jak bedziesz w poblizu , chyba Cie juz widziałem tam kiedyś gadałeś przez telefon a ja wyjezdzałem spod bloku. czaisz czy Ci umknęło ????
wustyle Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 dzis ok. 16-tej, outlet w Piasecznie (parking) czarny avant (B6, WE XXXXX), ramki klubowe a z tylu naklejka na klapie widzialem nawet kierownika, ktory stal przy aucie i zastanawialem sie czy podejsc, ale prawie zawsze spotykam klubowiczow jak jezdze Yarisem zony i tak jakos "nie wypadalo" chwilke pozniej dolaczyly 2 dziewczyny (i chyba Flyer?) pozdrawiam
dziki24 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 widzialem widzialem zuwazlem kolega zatrzymal sie prawie nie spuszczam z oka swojego cacka a przez telefon ostatnio rozmawiam 24/H Ps. no to bedziemy sasiadami
truckmaniac Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 W środę w Belgii na A4 łyknęło mojego Straliska czarne B7 na belgijskich blaszkach TUT.... z Klubową naklejeczką. Pozdro
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ps. no to bedziemy sasiadami ciesze sie , coraz wiecej w Grodzisku aut klubowych
Mario Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 dzis ok. 16-tej, outlet w Piasecznie (parking) czarny avant (B6, WE XXXXX), ramki klubowe a z tylu naklejka na klapie widzialem nawet kierownika, ktory stal przy aucie i zastanawialem sie czy podejsc, ale prawie zawsze spotykam klubowiczow jak jezdze Yarisem zony i tak jakos "nie wypadalo" chwilke pozniej dolaczyly 2 dziewczyny (i chyba Flyer?) pozdrawiam Nie to nie był Flyer, a avant jest granatowy tylko przybrudzony... A czy ten Yaris był czerwony ?
wustyle Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Yaris byl szary, z naklejka apple'a na klapie (w A4 tez mam taka), wsiadalem do niego z synem, widziales nas, stalismy z 10 m od Ciebie, pozdrawiam
Mario Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Yaris byl szary, z naklejka apple'a na klapie (w A4 tez mam taka), wsiadalem do niego z synem, widziales nas, stalismy z 10 m od Ciebie, pozdrawiam aaaaaaa to już kojarzę :> Pozduffka
Flyer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 chwilke pozniej dolaczyly 2 dziewczyny (i chyba Flyer?) Spojrz w avatar Flyera i zobacz jak wyglada jego auto... byc moze bedziesz je spotykal, bo mieszka na Ursynowie i czesto lata Pulawska
wustyle Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Michau, toc ja wiem jak wyglada, ale koles, ktory siadal do tylu z kolega Mario byl bardzo do Ciebie podobny
Kolkov Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Boberek w swoim boberkowozie namierzony dziś przed 14 pod Selgrosem
Nosfer Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czarne B6 sedan z ramkami klubowymi, zjeżdżający pod wiadukt przed BLUE CITY. Niedziela ok. 15.00 - trąbiłem nawet, ale kierowca jakiś zamulony
Flyer Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czarne B6 sedan z ramkami klubowymi, zjeżdżający pod wiadukt przed BLUE CITY. Niedziela ok. 15.00 - trąbiłem nawet, ale kierowca jakiś zamulony adamooo ?
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dziki24 wczoraj znowu mijany 40 metrów od swojego nowego domu na ul. Różanej w Grodzisku , jechałem z przeciwka ciemną bepiuntku. pozdro :>
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Czarne B6 sedan z ramkami klubowymi, zjeżdżający pod wiadukt przed BLUE CITY. Niedziela ok. 15.00 - trąbiłem nawet, ale kierowca jakiś zamulony adamooo ? Być może, przemknąłem obok niego zbyt szybko
swiezak84 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 w koncu udalo mi sie wypatrzec klubowicza na ulicy pozdro dla kierownika czarnego b6 avant z klubowymi ramkami i nalepka na klapie rejestracja chyba WE widzianego na żwirki i wigury okolo 10:30. jechales w strone trasy lazienkowskiej na ktora zreszta wjechales na baaaaaaaaardzo poznym zoltym :gwizdanie: ja kulalem obok firmowa fabia wiec nie bylo sensu zaczepiac
Piterex Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Pozdrawiam kolegę mcm00 , spotkanego dzisiaj na starym moście w Puławach ok.18.00. Jechałem za Tobą mrygałem, machałem... Ładne lampki masz z tyłu...
Kolkov Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Pozdro dla kierownika ciemnej (czarnej bądź granatowej) B6 w avancie, na blaszkach WM *****, z klubowymi rameczkami, widzianego dziś ok. 13.00 w Mińsku Maz.
Rekomendowane odpowiedzi