Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] CHIP- grupowy w mazowieckim. U słynnego Mistrza Rogala.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Termin ustalę dopiero jak będzie minimum 10 osób, bo po co ustalać coś jak nie wiadomo czy się znajdzie tylu chętnych.

wiec proszę o wpisywanie się na listę.

[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 10:02_________________________________________________LISTA:

1. kileeer, 1.9 AVF QUATTRO,

2.1.turdzi - termin 29,30 marca musze uzgodnic z Witkiem ktory dzien mi bardziej pasi.

3.

3.vdm, 1,9 AVG

Opublikowano

wiec proszę o wpisywanie się na listę.

[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 10:02_________________________________________________LISTA:

1. kileeer, 1.9 AVF QUATTRO,

2.1.turdzi - termin 29,30 marca musze uzgodnic z Witkiem ktory dzien mi bardziej pasi.

3. Scubi206 - 1.9 AVF

Opublikowano

kileeer 29,30 marca to jest termin ktory sam sobie dogadywalem z Witkiem i mialem go dokladnie ustalic pod koniec lutego.I to jest termin kiedy jade do Witka czy sie zbierze grupa czy nie.Jak sie nie zbierze to palce normalnie a jak tak to zostanie mi na pare drinkow na miescie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

kileeer 29,30 marca to jest termin ktory sam sobie dogadywalem z Witkiem i mialem go dokladnie ustalic pod koniec lutego.I to jest termin kiedy jade do Witka czy sie zbierze grupa czy nie.Jak sie nie zbierze to palce normalnie a jak tak to zostanie mi na pare drinkow na miescie :naughty:

Spoko, spoko. wydaje mi się że ogarniemy z 10 furek, pod warunkiem że ktoś nie da d*py i się nie wypisze.

Opublikowano

na dzien dzisiejszy pasuje im termin 29 kwietnia , moze witek sie zgodzi przyjac turdzi o miesiac wczesnieja skasuje go jako grupowy, a reszta grupy pojedzie w innym terminie bo mi marzec niebardzo pasuje:(

Opublikowano

1.8T 150km AVJ tez można robic w tej akcji za 900zł

Opublikowano

na dzien dzisiejszy pasuje im termin 29 kwietnia , moze witek sie zgodzi przyjac turdzi o miesiac wczesnieja skasuje go jako grupowy, a reszta grupy pojedzie w innym terminie bo mi marzec niebardzo pasuje:(

Nie powinno byc problemu , jak organizowalem grupewe strojenie Subaru w Mapteku to liczyla sie sztuka a to czy ktos chcial w kwietniu a inny w maju , a jeszcze inny w marcu nie mialo znaczenia.Kazdy sie indywidualnie juz umawial na termin ktory mu pasuje.Przeceiz nie przyjedniemy w 10 aut w piatek o 8:00 rano X dnia , bo tak sie nie da :wink4:

Opublikowano
  • Autor

1.8T 150km AVJ tez można robic w tej akcji za 900zł

Kolego Pan W chyba najbardziej specjalizuje się w klekotach, chyba że się mylę. W tej kwestii proszę o zapytanie indywidualnie czy w ogóle będzie chciał zrobić benzyniaka.

Opublikowano

bene ten Pan też robi.....tylko czy w tej cenie?Oki podpytam

Opublikowano

6.Mlodyy 1.9 tdi

ja smigam na 100% ale srodek maja musze dolozyc wszytskie graty

Opublikowano

7. Wanted 1.9TDI AVF

Decyzja podjęta na 100%, odpowiada mi termin w połowie kwietnia :)

Opublikowano

ja się pisze.

termin najlepiej na pod koniec kwietnia :)

Opublikowano

Jeśli zrobi moje 1,8 T BFB z turbo K04-15 to też się pisze. Może być nawet ciut drożej. Termin który mi odpowiada to luty/marzec. Podpytaj, proszę Kileeer o benzynki.

Opublikowano

no to jeszcze jeden i dyszka by byla :)

Opublikowano

8. Kwiatko - pod koniec kwietnia

jedziemy razem :>

Opublikowano

10 Magic87 1.9 AWX- najlepiej pod koniec marca :naughty:

Opublikowano

no to ja też się piszę, z tego co wiem z benzyną nie powinno być problemu, a termin im szybciej tym lepiej dla mnie, możemy to podzielić na jakieś tury bo wiadomo że w jednym momencie się nie zjedziemy, najlepiej jakby sam Rogal zawitał do tego tematu i powiedział jak mu najlepiej pasuje

pozdro

Opublikowano

8. Kwiatko - pod koniec kwietnia

jedziemy razem :>

który na lawetę :>

Opublikowano

hmmm... ze znakiem zapytania... (tylko kwestia funduszy i przygotowania autka) proszę mnie dopisać

na maj - początek raczej...

a jak się uzbiera 20 aut to ile wyjdzie?? 450zł ?? :polew:

to może od razu uzbierajmy 40szt i będzie za darmo...

EDIT: ja tam chyba nawet służbowo w maju będę to jutro dopiszę datę jak się dowiem :wink4:

EDIT2: wstępnie do wyboru przez Witka od 17tego... do 21ego maja... o ile dam radę z funduszami