godski Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Masters Tuning - firma Marka Staszewskiego. Jeden z prekursorów chiptuningu w Polsce. Bardzo dobry, ale też drogi tuner. Robiłem u niego poprzedni samochód.
Tomlandia Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Właśnie jestem po telefonie - zawołał 1500 zł. Faktycznie drożej niż tu opisywany Mistrz Rogal no, ale może wart swojej ceny. Zastanowię się jeszcze... Dzięki za info i pozdrawiam
dziadek Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Właśnie jestem po telefonie - zawołał 1500 zł. Faktycznie drożej niż tu opisywany Mistrz Rogal no, ale może wart swojej ceny. Zastanowię się jeszcze... Dzięki za info i pozdrawiam Zadzwoń do Rogala może cię jeszcze wciśnie na listę....kto pyta nie błądzi :gwizdanie: albo znajdź kogoś kto zrezygnował a jest na liście, napewno się ktoś znajdzie a sztuka jest sztuka
NYNA Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Mnie też juz można wykreślić z listy 147,6 i 314,8 Dzięki Witek jeszcze raz
GRazny Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 NYNA... a co ty tam miałeś? bo chyba nie stock...
oZiX Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 mnie też można odznaczyć dla zainteresowanych http://ozix.pl/audi/wykres.jpg Pierwszy program był 171,3 na 387,2
boguki Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Ładny bonus w serii...może i mi się trafi
turdzi Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 wynik i gratis dość ciekawy. sliczny wynik , kurcze az mam normalnie stracha jechac na ta hamownie do Witka bo cos czuje ze bedzie tylko obciach z ta moja "seria"
kileeer Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 przestań się mazać dobrze będzie :> też tak miałem, najbardziej się obawiałem kwalifikacji do robienia programu, bo byłbym chyba wkurzony jak by się okazało że coś jest nie tak i nie może zrobić wirusa. a Ty kiedy sie wybierasz?
turdzi Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 poniedzialek [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 17:09_________________________________________________ przestań się mazać dobrze będzie :> też tak miałem, najbardziej się obawiałem kwalifikacji do robienia programu, bo byłbym chyba wkurzony jak by się okazało że coś jest nie tak i nie może zrobić wirusa. a Ty kiedy sie wybierasz? no co sie smiejesz te AVFy i AWXy taki target robia , srednio maja po 10% giftu ma maja a maja juz troche przejechane , a moja bidula ledwo pierdniete 60 tys a ostatnim razem u Witka serii nie chciala wypluc ;(
oZiX Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ;> też się zastanawiałem co w serii jest ale jak widać dobry bonus był )
turdzi Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ;> też się zastanawiałem co w serii jest ale jak widać dobry bonus był ) w zyciu jestem ogromnym optymista ale jesli chodzi o ten motor to az tak dobrze tego nie widze .Podziele sie rezultatami w po poniedzialku
GRazny Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ostatecznie Pawle mogę się z Tobą zamienić 1:1 jak już tak chcesz... :gwizdanie:
MAGIC87 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 a moja bidula ledwo pierdniete 60 tys a ostatnim razem u Witka serii nie chciala wypluc Nie jestes sam
turdzi Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ostatecznie Pawle mogę się z Tobą zamienić 1:1 jak już tak chcesz... :gwizdanie: OK, ale quattro zabieram ze soba
PIXI Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Panowie spoko ..... bonus o niczym nie świadczy - ważna jest kondycja motorowni
turdzi Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 przestań się mazać dobrze będzie :> też tak miałem, najbardziej się obawiałem kwalifikacji do robienia programu, bo byłbym chyba wkurzony jak by się okazało że coś jest nie tak i nie może zrobić wirusa. a Ty kiedy sie wybierasz? no i niestety moje obawy sie potwierdzily , hamownia wyplula ledwo 163km i niuton tez ponizej serii.PD juz ledwo zipia i do wymiany
kileeer Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 przestań się mazać dobrze będzie :> też tak miałem, najbardziej się obawiałem kwalifikacji do robienia programu, bo byłbym chyba wkurzony jak by się okazało że coś jest nie tak i nie może zrobić wirusa. a Ty kiedy sie wybierasz? no i niestety moje obawy sie potwierdzily , hamownia wyplula ledwo 163km i niuton tez ponizej serii.PD juz ledwo zipia i do wymiany siemanko. No i wykrakałeś... szkoda że nie udało sie nic wyrezać teraz tylko szybka reanimacja, i drugie podejscie. Mam nadzieję że sie nei zraziłes??
Rekomendowane odpowiedzi