tomcrack27 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Spocik bardzo chętnie, bo coś ostatnio bieda w temacie A jak wygląda sprawa z tym weselem i przejazdem w kolumnie ? BTW: Sylwester, jak zdrowie ? no przejazd nadal aktualny ale myslalem zeby zrobic jakiegos malego spocika i sie dogadac:wink:
filip1001 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Spocik bardzo chętnie, bo coś ostatnio bieda w temacie A jak wygląda sprawa z tym weselem i przejazdem w kolumnie ? BTW: Sylwester, jak zdrowie ? no przejazd nadal aktualny ale myslalem zeby zrobic jakiegos malego spocika i sie dogadac:wink: jestem za
tomcrack27 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Spocik bardzo chętnie, bo coś ostatnio bieda w temacie A jak wygląda sprawa z tym weselem i przejazdem w kolumnie ? BTW: Sylwester, jak zdrowie ? no przejazd nadal aktualny ale myslalem zeby zrobic jakiegos malego spocika i sie dogadac:wink: jestem za mam nadzieje ze bedzie nas wiecej:decayed:
sylwiasty Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Spocik bardzo chętnie, bo coś ostatnio bieda w temacie A jak wygląda sprawa z tym weselem i przejazdem w kolumnie ? BTW: Sylwester, jak zdrowie ? Siemka. Ze zdrówkiem już dobrze. Co do spota to można coś zmontować.
marcinos80 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Teraz jestem wolniejszy więc jestem zaaaaaa!!!!
Kasjan Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja tak samo jak Marcinos ;p co gdzie jak? ---------- Post dopisany 27-06-2013 at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany 23-06-2013 at 23:26 ---------- Spocik bardzo chętnie, bo coś ostatnio bieda w temacie A jak wygląda sprawa z tym weselem i przejazdem w kolumnie ? BTW: Sylwester, jak zdrowie ? Siemka. Ze zdrówkiem już dobrze. Co do spota to można coś zmontować. Sylwek mam nadzieje ze skarboneczke masz juz prawie pelna od sierpnia zaczynam sie wyprzedawac... jade na zlot letni a potem co da rade to sprzedam. A golasa pewnie popchne. Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Kasjan Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Tam b4. B3 mowil ze ma fajne na oku ale ze jak co to bmw e36 316i bedzie bral bo zawsze o takim marzyl ;p
filip1001 Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 No i nowe auto kupione. Sąsiad na złom chciał poloneza wywieźć to przechwyciłem taką wersję Caro
karolasterka Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Teraz Filip będziesz śmigał bokiem jak Pan Borewicz:decayed:
filip1001 Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 A powiem Wam ciekawostkę dotyczącą Pana Borewicza ostatnio widziałem go w ASO AUDI w Białymstoku- przyjechał nowiutką Q7 na Warszawskich numerach
karolasterka Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Bo to był Pan Borewicz XXI wieku:wink:
sylwiasty Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 No i nowe auto kupione. Sąsiad na złom chciał poloneza wywieźć to przechwyciłem taką wersję Caro To popraw podpis bo nieaktualny.
filip1001 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 No i nowe auto kupione. Sąsiad na złom chciał poloneza wywieźć to przechwyciłem taką wersję Caro To popraw podpis bo nieaktualny. Niestety nic z gamy FSO nie ma na tym forum do wyboru, więc wstawiłem co innego
tomcrack27 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 siema pany:hi:i co krecimy jakiegos spota??ja juz jestem w pl:wink:
Kasjan Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja czemu nie. Ale niech reszta sie wypowie...
Gwerty Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 a ja przynajmniej do 20 lipca jestem w poznaniu:kwasny:i dopiero suwałki. na parę dobrych dni.
sylwiasty Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Siemka. Możemy coś zakręcić, ja od jutra jestem na urlopie. Podzielę się z Wami radosną nowiną - urodził mi się w sobotę drugi syn.
Rekomendowane odpowiedzi