Perry Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Ok, jak tylko będę miał potwierdzenie urlopów to dam znać (może uda się nawet 17 lipca wczesnym wieczorkiem pojawić w Suwałkach ;]).
sylwiasty Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam! Ja w niedzielę pracuję do 19:00 więc jak coś to się spóźnię, chyba że spot'a przesuniemy na 19:00. Co do miejscówki to dla mnie jest obojętne, gdzie będzie - ważne, żeby był.
joker-lukasz Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 to możemy załóżmy spotkać się o 18.30 a Ty trochę się spóźnisz i posiedzimy do 20 bo później finał MŚ w RPA a miejsce to chyba lepiej pod Ratuszem bo pod naszą galerią mało miejsca a dużo samochodów tam stoi tak jak dziś zauważyłem
sylwiasty Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Spoko! Na zewnątrz po Plazą zawsze jest pełno samochodów, za to w podziemnym garażu zawsze jak byłem to tylko kilkanaście aut stoi. :>
joker-lukasz Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 Spoko! Na zewnątrz po Plazą zawsze jest pełno samochodów, za to w podziemnym garażu zawsze jak byłem to tylko kilkanaście aut stoi. :> na dół strach zjeżdżać hehe kobiety mógłby sobie nie poradzić .. z reszta nie widziałem chyba gorzej zorganizowanego parkingu podziemnego.. pełno słupków i te miejsca rozplanowane tak nijak także lepiej pod Ratuszem
sylwiasty Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Słuszna uwaga. Wjazd i wyjazd też nieźle skopany, zimą będą czochrać po tych barierkach bokami tylko iskry będą szły. Do zobaczenia na spocie!
Perry Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 to na 99,1% będę, więc albo w sobotę (17) wieczorem albo w niedzielę (18) jakoś możemy się spotkać - dajcie znać jak wam/komu/gdzie pasuje
johnybravo Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 to mówicie ze dzis spot , znajdę chwilę to może wpadnę .
sylwiasty Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 to mówicie ze dzis spot , znajdę chwilę to może wpadnę . Witamy w polszy! :> Nie ściemniaj tylko wpadaj podpisać listę obecności.
joker-lukasz Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 witamy w PL Johny musisz być obecność obowiązkowa Perry to jak masz być za tydzień to można ustalić Spota na niedzielę za tydzień.. dzisiaj na Spocie się dogadamy co do godziny z resztą ludności tak żeby wszystkim pasowało.. Ja dziś prawdopodobnie będę Sharanem ojca.. bo mi coś ze skrzynią się pierd..oli
johnybravo Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 no dobra namówiliście mnie , czemu nie robicie spotów w lochach plazy? z lpg nie wpuszczają czy co
karolasterka Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 witam kolegów ja niestety dziś niedysponowany jestem, jeszcze smali po wczorajszym a dzis zapowiada sie poprawka więc odpadam a WY tam macie się "spocić" konkretnie :gwizdanie: Pozdro
joker-lukasz Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 witam kolegów ja niestety dziś niedysponowany jestem, jeszcze smali po wczorajszym a dzis zapowiada sie poprawka więc odpadam a WY tam macie się "spocić" konkretnie :gwizdanie: Pozdro zjebałe..ś chłopie.. do wieczora jeszcze Cie odsmali.. wpadaj na pół godz czy na godzinkę a poprawkę zrobisz po spocie [br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 11:32_________________________________________________ no dobra namówiliście mnie , czemu nie robicie spotów w lochach plazy? z lpg nie wpuszczają czy co póki ładna pogoda to trzeba z niej korzystać jak będzie gorsza to się pomyśli o przepięknym parkingu plazy
michcio1985 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 ajjjjj chętnie bym sie pokazał na tym spociku (byłby mój pierwszy ) ale niestety będe sie pocił w polu ursusem c330 sianko w polu nidzieli nima
joker-lukasz Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 ajjjjj chętnie bym sie pokazał na tym spociku (byłby mój pierwszy ) ale niestety będe sie pocił w polu ursusem c330 sianko w polu nidzieli nima zawsze możesz wpaść na godzinkę spot nie trwa cały dzień [br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 13:00_________________________________________________ podziękował za spota jak tam meczyk się podobał?? pierwsze 90 minut straszna kicha
sylwiasty Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 jak tam meczyk się podobał?? pierwsze 90 minut straszna kicha Meczyk do bani, na miano meczu finałowego zasługiwał raczej pojedynek Niemcy-Urugwaj. Oglądając mecz Hiszpania-Holandia chwilami miałem wrażenie, że oglądam galę MMA.
karolasterka Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 siemka panowie Duzo WAS tam się zjechalo? jakies fotki macie??
sylwiasty Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 siemka panowie Duzo WAS tam się zjechalo? jakies fotki macie?? Całe 3 sztuki.
karolasterka Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 to nie najgorzej jeszcze No niestety tym razem nie dałem rady
johnybravo Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 mecz po hu.... , można było lepiej jeszcze sie pospotować :kox:
Rekomendowane odpowiedzi