Perry Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Może do tego weekendu uda mi się zmienić jeszcze kilka rzeczy w autku - to będzie co pokazać - wszystko zależy od tego czy przesyłki dojdą na czas i będzie chwila by zamontować/zmienić to i owo ;] Jak coś to się np. możemy zdzwonić (nr tel. na pw jak coś). Na pewno będę chciał zobaczyć "Plaza Dungeons"
joker-lukasz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 Może do tego weekendu uda mi się zmienić jeszcze kilka rzeczy w autku - to będzie co pokazać - wszystko zależy od tego czy przesyłki dojdą na czas i będzie chwila by zamontować/zmienić to i owo ;] Jak coś to się np. możemy zdzwonić (nr tel. na pw jak coś). Na pewno będę chciał zobaczyć "Plaza Dungeons" a wiesz już kiedy bedziesz?? bo musimy jakoś dokładnie się zgadać wszyscy by ja prawdopodobnie jadę w piątek popołudniu do niedzieli na działkę a Sylwek wyjeżdza w Niedziele rano nad morze więc można założmy na razie się spotkać w czwartek wieczorem a później jakbyś Perry był to w niedzielę wieczorem to byś pokazał cóż tam kryje te Twoje A4 chętnie zobaczymy co reszta myśli na temat spota najpierw w czwartek wieczorem?? piszcie to wrzucę info w nazwie wątku i na 1st site
karolasterka Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 ja od czwartku będę nad morzem bo mam urlop... :gwizdanie:
sylwiasty Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 ja od czwartku będę nad morzem bo mam urlop... :gwizdanie: A gdzie będziesz to może zrobimy spota w delegacji? Ja od niedzieli będę we Władysławowie. Co do spota w czwartek to mi pasuje ale najwcześniej o 19:00 bo dzionek mam w robocie.
karolasterka Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 na poczatku jadę do znajomych do gdańska a potem to tam gdzie mnie koła powiozą to się pojedzie:)
johnybravo Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 hejo dla mnie czwartek tyż pasuje jak naj bardziej ,też jestem ciekawy autka kolegi Perry ,widzę , że ją troszkę przydłubał.
joker-lukasz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 to co to w czwartek spot na 20 tam gdzie zawsze??
filip1001 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 chopy, organizujcie spota na 8 sierpnia wieczorkiem, moge nawet do Suwalek wpasc, juz tyle czasu mnie na spocie nie bylo ze musze sie spocic koniecznie
musti Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Cześć,zapraszam do zapisów na ręczniki klubowe http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
joker-lukasz Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 chopy, organizujcie spota na 8 sierpnia wieczorkiem, moge nawet do Suwalek wpasc, juz tyle czasu mnie na spocie nie bylo ze musze sie spocic koniecznie hehe do sierpnia jeszcze daleko ale się nie martw damy radę.. a spocić się to chyba najłatwiej na dobrym słońcu chłopaki ci co jadą nad morze.. nie żebym chciał Was dołować ale widzieliście prognozę pogody?? ja z resztą też nie wiem czy mi wypali wyjazd na dzailkę jak będzie taka pogoda ;(
Perry Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Ej no... ;] co to za opis spotu, a ? hehe Na razie bez zmian - pojawię się pewnie jakoś późnym wieczorem w sobotę, wiec piszę się na niedzielny spocik (czyli 18tego) ;] - poznacie mnie po koszulce klubowej
.Szczepan. Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 hejo dla mnie czwartek tyż pasuje jak naj bardziej ,też jestem ciekawy autka kolegi Perry ,widzę , że ją troszkę przydłubał. Panowie toż to zgnilak jest. Nie ma co tam oglądać :polew:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 20:29_________________________________________________ - poznacie mnie po koszulce klubowej Tylko się go nie wystraszcie, taki mały skrzacik z niego
joker-lukasz Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 Perry jak coś to SPOT w niedzielę jest też przy Ratuszu.. trafisz tam??
karolasterka Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 chopy, organizujcie spota na 8 sierpnia wieczorkiem, moge nawet do Suwalek wpasc, juz tyle czasu mnie na spocie nie bylo ze musze sie spocic koniecznie hehe do sierpnia jeszcze daleko ale się nie martw damy radę.. a spocić się to chyba najłatwiej na dobrym słońcu chłopaki ci co jadą nad morze.. nie żebym chciał Was dołować ale widzieliście prognozę pogody?? ja z resztą też nie wiem czy mi wypali wyjazd na dzailkę jak będzie taka pogoda ;( ma być pogoda i huk jutro zapowiada sie trochę jazdy olecko-olsztyn-olecko-gdańsk, zaczynam o 5 rano
Perry Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Perry jak coś to SPOT w niedzielę jest też przy Ratuszu.. trafisz tam?? Yap - jeżeli w tym miejscu, które masz na zdjęciu w podpisie - to bez problemu ;] Panowie toż to zgnilak jest. Nie ma co tam oglądać A ten znowu swoje, widać nie dociera, to napiszę powoli, żebyś nie musiał szybko czytać i może tym razem dotrze (tak jak ci się dotarło podwozie od jeżdżenia po schodach ruchomych ): "to jest kolor maskujący, wtapiający autko w leśne otoczenie " --edit-- Klocki mi się kończą - jak nie zdążę w Białym podjechać - gdzie w Suwałkach zajechać by wymienili powiedzmy od ręki ? (klocki mam)
joker-lukasz Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Opublikowano 15 Lipca 2010 możesz zalecieć na Gałaja do Górskiego.. ja tam często stawiam.. zazwyczaj wszystko robią poprawnie.. za wymianę klocków płaciłem chyba 30 zł.. czy coś takiego.. a miejsce Spota to właśnie to miejsce które mam na zdjęciu w podpisie.. chłopy ktoś wpada na tego dzisiejszego spota??
johnybravo Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 no ja postaram się wpaść swoją tępą strzałą
Perry Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Miejscówka dalej aktualna ? Podobno ma być festiwal bluesowy (sobota i niedziela) i tam obok ratusza rozkładają scenę.
sylwiasty Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 chłopy ktoś wpada na tego dzisiejszego spota?? Ja byłem ale niestety nikt się nie pojawił.
Perry Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Dajcie znać jak z tą miejscówką na niedzielnego spota - czy w razie czego macie jakieś inne - upatrzone - miejsce ?
Rekomendowane odpowiedzi