joker-lukasz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja dziś jadę do suwałk na zakupy do plazy ale nei wiem ile mi zejdzie :gwizdanie: jadę po 13 :gwizdanie: jak coś to joker jestesmy w kontakcie;) no dobra jak co to dzwoń to się spykniemy na suwałkach
karolasterka Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ale czy do 17 będe to nie wiem chyba że mozesz wcześniej
sylwiasty Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam! Ja niestety nie dam rady dzisiaj. Moja piękniejsza połowa musi zostać dzisiaj dłużej w pracy. Do zobaczenia na następnym.
joker-lukasz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 dzięki chłopy za spota wyjątkowo frekwencja była bardzo duża :polew:
karolasterka Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 joker znów się zawiedliśmy :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 21:38_________________________________________________Gwerty widziany dziś o 10:30 trasa Olecko-Giżycko Chyba powrót do Poznania :gwizdanie:
joker-lukasz Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 joker znów się zawiedliśmy :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 21:38_________________________________________________Gwerty widziany dziś o 10:30 trasa Olecko-Giżycko Chyba powrót do Poznania :gwizdanie: wyprzedzałeś go tą swoją firmową maszyną z napędem na 4 kołka??
marcinos80 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 I co spocili sie na max byłem 15 po i nikogooooooooooooooooooooo tylko pan śniegggggggggggg oj chłopy.......
karolasterka Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 I co spocili sie na max byłem 15 po i nikogooooooooooooooooooooo tylko pan śniegggggggggggg oj chłopy....... nie gadaj ja dojechałem gdzieś 10 po i postalismy jeszcze trochę( na prawdę troche ) z Łukaszem ale nikogo niue było :gwizdanie:
Gwerty Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 zgadza sie w drodze do poznania. (czemu sie nie odezwałes byłem na radiu:)) ale droga fatalna. ale juz na miejscu. jak sie ogarne troche to wrzuce fotki. pozdrawiam a sorki ze w poniedziałek mnie nie było ale miałem rozebrane autko. kolejny mod wpadł na pokład. jak ktos mówi, ze orginalny sub bose od avanta b5 nie wlezie do sedana, to sie myli
marcinos80 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 I co spocili sie na max byłem 15 po i nikogooooooooooooooooooooo tylko pan śniegggggggggggg oj chłopy....... nie gadaj ja dojechałem gdzieś 10 po i postalismy jeszcze trochę( na prawdę troche ) z Łukaszem ale nikogo niue było :gwizdanie: Panie był 15 po jak pisal i chyba nie pod tym ratuszem żeście stali...stal tylko jeden samochód
Gwerty Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 fotki ze spota: a tutaj powód dla którego nie dotarłem na spota w poniedziałek:0 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177698.new#new
johnybravo Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Same byyy PIuntki widzę , że kolega Gwerty jak czegoś nie wyreza to żyć nie może [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:54_________________________________________________zapomniałem dodać, że masz bardzo fajnie zrobionego tego swojego polifta
karolasterka Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 zgadza sie w drodze do poznania. (czemu sie nie odezwałes byłem na radiu:)) ale droga fatalna. ale juz na miejscu. jak sie ogarne troche to wrzuce fotki. pozdrawiam a sorki ze w poniedziałek mnie nie było ale miałem rozebrane autko. kolejny mod wpadł na pokład. jak ktos mówi, ze orginalny sub bose od avanta b5 nie wlezie do sedana, to sie myli W służbowym nie miałem CB-ka :gwizdanie: kolego dziś byłem w Olsztynie, warunki znacznie się pogorszyły od wczoraj po dzisiejszych opadach
Gwerty Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Suwałki Brodnica druga po prostu super była w porównaniu to tego co sie działo na odcinku Brodnica Toruń i potem Inowrocław Poznań.
joker-lukasz Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Marcinos może to zależy kto jak ma zegarek ustawiony, ale wg mojego równo 15 po, odjechaliśmy z Karolasterką drogi co raz bardziej zasypane :/ zastanawiam się ile śniegu dowali przez te parę dni zanim będę jechał do gdańska
sylwiasty Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 drogi co raz bardziej zasypane :/ zastanawiam się ile śniegu dowali przez te parę dni ... Nie marudzić Panowie - pogoda za***ista. Teraz każdy zakręt robi się ze slajdem bocznym. :> Sama przyjemność z jazdy. Na firmowym parkingu musiałem wszystkim drogę zrobić bo nie dawali rady wjechać na parking. Dzisiaj po pracy chyba wpadnę na jakiś parking marketowy i trochę poupalam autko. rulezz!
joker-lukasz Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 drogi co raz bardziej zasypane :/ zastanawiam się ile śniegu dowali przez te parę dni ... Nie marudzić Panowie - pogoda za***ista. Teraz każdy zakręt robi się ze slajdem bocznym. :> Sama przyjemność z jazdy. Na firmowym parkingu musiałem wszystkim drogę zrobić bo nie dawali rady wjechać na parking. Dzisiaj po pracy chyba wpadnę na jakiś parking marketowy i trochę poupalam autko. rulezz! a jaki parking polecasz? bo ja też bym se trochę polatał co prawda nie mam Q ale ośką też da się pojeździć
sylwiasty Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a jaki parking polecasz? bo ja też bym se trochę polatał co prawda nie mam Q ale ośką też da się pojeździć Ja w tamtym roku to trochę pod Kauflandem polatałem ale ok. 19:00 jest jeszcze sporo autek i często lubi psiarnia zajechać kontrolnie. Może giełda albo parking pod Lidlem? Tak naprawdę to w Suwałkach nie ma takiego konkretnego placyku do polatania bokami. Jest jeden fajny placyk za garażami na Młynarskiego ale w kilku miejscach wystają kawałki metalowych słupów (boisko za szkoła nr 5) no i nie wiem, czy teraz tam się dojedzie bo to droga, którą kiedyś można było dojechać od garaży na Młynarskiego 1 do ulicy Różanej w pobliżu skrzyżowania z Północną - zimą tam raczej nic nie jeździ, czasem jakiś kładzik. Jak by się ustaliło w którym miejscu są te wystające słupki to można by je oznaczyć jakoś i pośmigać. Tam raczej nikt nie wlezie i nie będzie robił rabanu. Jak masz czas w ciągu dnia to możesz podlecieć w to miejsce i polukać, to najwyżej zrobimy ślizganego spota po 19:00.
Rekomendowane odpowiedzi