Opublikowano 19 Kwietnia 201412 l Pany gdzie w szczecinie przetapiaja nasze zloto na rózne wyroby i nie oszukuja ?? mam troche zlomu, chce zrobic sygnet
Opublikowano 20 Kwietnia 201412 l Ja wszystkie stwoje zachcianki tworzyłem zawsze na mickiewicza za ryneczkiem pogodno, ale czy nie oszukują to ciężko powiedzieć. Zawsze ważył p[rzymnie przed i po mówił co dał co przetopił itp. jak zostawało to oddawał. Możesz zawsze podjechac i zapytać.
Opublikowano 20 Kwietnia 201412 l Masz jakiś dokładny adres nazwę zakładu , mówiąc za ryneczkiem masz na myśli ze trzeba w ryneczek wjechać , czy gdzieś przed albo po nim po tej samej stronie ulicy ?
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l bediks, wyjazd na świeta. Jak dalej aktualny to: https://www.google.pl/maps/place/Mickiewicza+103/@53.4417749,14.5103452,19z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47aa0eb5ea7858fd:0x5794c703f1daed4
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l witam Panowie szukam pomocnej reki z vagiem i kablem, ktora pomoglaby mi przelozyc zegary z 1/2 fis na full fis i polutowac kilka przewodow oczywiscie nie za free
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l Tak, pomoże Ci ze wszystkim oprócz jednej rzeczy, jeśli masz jeagera licznik tj biala obudowa z tylu to niestety żeby pozyskać pin od niego o ile go nie masz to koszt jakichś 100 zł pewnie u magika, reszta do ogarnięcia za grosze
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l Obecny. Nie byłoby problemu. Narzędzia mam, sprzęt lutowniczy, przewodów też sporo, piny się jeszcze jakieś chyba znajdą. Największym problemem byłby termin. Roboty jest od kilku godzin i do całego dnia. Dziś rozbierałem okolice kierownicy i rozłożenie, polutowanie co trzeba i złożenie zajęło mi 6h bo się nie ma co spieszyć. Dziś już nie. Jutro ogarniam elektrykę w piwnicy bo ponad 30 lat blok ma i nikomu się ruszyć dupska nie chciało zrobić oświetlenie. W piątek wyjeżdżam na urlop i wracam cholera wie kiedy, ale max 30.04 bo w przyszły piątek 2.05 lecę na Stolycę Pyrlandii "Za pół ceny" nażreć się za pół darmo, ograbić Ikeę z ołówków i napić piwa z kolegami, więc z Poznania wracam 4.05.
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l Podpowiecie gdzie w Szczecinie lub okolicach uszczelnię pompę wtryskową. Słyszałem że Police lub Widuchowa. Kogo możecie polecić.
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l licznik mam VDO pin do niego tez takze spoko daj Marcin namiar do siebie to dogadamy szczegoly:)
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l Podpowiecie gdzie w Szczecinie lub okolicach uszczelnię pompę wtryskową. Słyszałem że Police lub Widuchowa. Kogo możecie polecić. A skad leci paliwo? Czy po prostu chcesz ją wyjąc rozlozyc na części pierwsze wymienic wszystkie uszczelki,zmontowac i wlozyc.
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Najpierw z pod dekla. Teraz na dole z pod takiego zaworu gdzie wchodzą kable, podajże prze stawiacza kąta wtrysku. Raczej chciałbym uszczelnić całą pompę. ---------- Post dopisany 24-04-2014 at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2014 at 21:55 ---------- Nikt nie poleci jakiegoś pompiarza ? Widuchowa czy Police ?
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l w widuchowej u waldka może być z terminem ciężko ale z dieslem sobie radzi chłop moge tyle powiedzieć
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Na tamie pomozanskiej diesel serwis. W policach w miasteczku ziemieślniczym tez robią ale kto dokladnie to nie wiem ,wiem ze slyszenia. O tamie mowie bo tam zawsze wozilem pompy i wtryski do robienia... Chyba ze zagadam z Leo czy by rozebral i uszczelnil a ja moge ją wymontowac i zamontowac.
Opublikowano 26 Kwietnia 201412 l Na tamie... Kumpel robił tam bwm. Inny znajomy też tam robił. Nie polecam. Szefuńcio... uszczelnił w pompie tylko to co ciekło. A znajomemu wpierał że wyjął pompę z auta i wymienił wszystkie uszczelki. Po czym później się przyznał i z 800zł zszedł do 300zł.