Cysiu Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zainwestuj w 16 na przod a tyl jak niemusisz to nic niewsadzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Rozklejał ktoś z was lampy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Raczej kiepsko z tym rozklejaniem a jakie masz? Oryginalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam ludziska Mam pytanie znacie może kogoś kto pracuje w ASO albo jest w stanie dotrzeć i dowiedzieć się całą historyjkę na temat mojego autka oczywiście do czasu którego ono było serwisowane. Oczywiście nie za darmo, podobno gdzieś na forum był koleś który cała historie ogarniał za 50 zł. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ja swego czasu zadzwonilem do kołacza na madalinskiego i typ z serwisu podał mi całą historie. ale to bylo 3 lata temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 No to na pewno teraz jest inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateoos Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zainwestuj w 16 na przod a tyl jak niemusisz to nic niewsadzaj Pewnie bym to zrobił, tylko słyszałem, że seryjnie mam 13, więc z 16 trzeba byłoby rzeźbić. Tak czy inaczej, mam zamiar zainwestować w nieco lepsze głośniki. Tuba gra, ale jest do wzięcia w każdej chwili - wtedy od razu kupię głośniki w drzwi Nikt nie chce radia, zmieniarki, suba fabrycznego, wzmacniacza antenowego, anteny? Ceny są do ostrej negocjacji. Dodatkowo do wzięcia antena CB Lemm 166 cm, mam zamiar wymienić na krótszą tej samej firmy. EDIT: Antena Lemm 166 z kablem i uchwytem kosztuje od 80 zł na allegro, za moją byłoby miło dostać 60 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 mogę wziąć radyjko w zamian za rabat na jakiś zestaw głośników niemieckiej firmy CarPower bo mam dobre ceny na takowe głośniczki pisz na PW jak by Ci pasiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a jak mocowana antenka? na magnes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateoos Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Rabat? To ile kosztują takie głośniki? Planuję kupić Pioneery w granicach 120 - 140 zł. Antena z uchwytem montażowym (dziura w dachu, uchwyt na relling, na klapę etc). Magnes to zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 no wlasnie wiem ;d mam na magnes na naklejce ale przymierzam sie do zamontowania jakiegos innego mocowania i prawdopodobnie bedzie do klapy bo sedan.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 jak 13 to cos takiego basowy http://carpower.pl/index.php?id=2&lang=pl&id_cat=21&id_item=45 i wysokotonowy http://carpower.pl/index.php?id=2&lang=pl&id_cat=18&id_item=57 a jak 16 to w rozsądnej cenie taki bass http://carpower.pl/index.php?id=2&lang=pl&id_cat=22&id_item=44 i wysokotonowy ten co wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateoos Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 spiidy, w takim razie bierz moją antenkę Będziesz miał komplet, tzn. kabel z zarobioną wtyczką do radia, dzwonek, motylek, antenę. Ja na tej antenie osiągam do 20 km zasięgu, oczywiście poza miastem - tylko po co mi 20 km zasięgu, skoro nie mam jak wjechać na parking do carrefoura... dlatego chcę kupić Lemma 82 cm. Cysiu, przyznam szczerze - Magnata czy Pioneera słyszałem w akcji, Carpowerów nigdy, nawet nie słyszałem o takiej marce. Raczej zostanę przy sprawdzonych produktach, szczególnie, że Pioneera można mieć trochę taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroso Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mam ładne 13 w drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 hmm ja tez bym w sumie sie skusil na ta antenke do CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateoos Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mam tylko jedną antenkę Kto pierwszy ten lepszy, cena jest bez zmian. W Stargardzie bywam przynajmniej raz w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no w sumie racja ja w szczecinie rzadko kiedy bywam ale jak bym musial to bym pojechal i do szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jak uwazasz ja slyszalem te wszystkie marki przy czym 13 za 100 magnata u rodzicow fajnie graly moze rok pozniej sie skonczyly pioniery 16 jakies 250 za pare mam teraz u siebie w pulce ale tylko dlatego ze mialem je za darmo bede zmienial na wlasnie car powera a te ceny nie sa cenami ostatecznymi to jest zwykly detal ja mam rabaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateoos Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Cysiu, krótko mówiąc - jak będę miał okazję posłuchać takich głośników, to uczciwie się nad nimi zastanowię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 w mojej byłej B5 włożyłem Hetrze 13" i grały naprawdę przyzwoicie, ale wygłuszenie drzwi + montaż na stelażu drzwi a nie na tapicerce jest obowiązkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi