bediks Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Panowie potrzebuje namiarów na dobrego i taniego złotnika w szczecinie, mam trochę złota i chce przetopic na sygnet
zadra Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ma ktoś jakiś zapas gadżetów klubowych typu: naklejki, ramki pod tablice, etc. ?
arekp Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ma ktoś jakiś zapas gadżetów klubowych typu: naklejki, ramki pod tablice, etc. ? Ja bym chętnie kupił naklejkę wypukłą, ale jednej sztuki nie opłaca mi się brać przy tych kosztach wysyłki. Jeśli ktoś by chciał również tą naklejkę to fajnie by było się umówić i od razu więcej kupić.
arekp Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Arek, jestem za. Jedna dla mnie. O, super! To czekamy jeszcze chwilę na ewentualnych kolejnych zainteresowanych i zamówię.
SotoM Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 i półtora miecha czekania... ja tyle czekałem bo dla nich ważniejsza jest sprzedaż ciuchów... żenada...na allegro by mieli same negatywy za takie handlowanie...
zadra Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Sotom, zapraszamy na spot - poniedziałek 20.00 Eskadrowa
SotoM Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Sotom, zapraszamy na spot - poniedziałek 20.00 Eskadrowa dziekuje ale nie dam rady, mam mini remonty w mieszkaniu które ida mi jak krew z nosa...
MaciejK Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Sotom, zapraszamy na spot - poniedziałek 20.00 Eskadrowa Czy jest to stała pora i miejsce?? Szkoda że nie 20.30 bo dziecko trzeba spać położyć.
zadra Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Czy jest to stała pora i miejsce?? Szkoda że nie 20.30 bo dziecko trzeba spać położyć. Któryś raz z rzędu jest ten sam termin więc można przyjąć że "stały". W ten poniedziałek byliśmy krótko, bo nie całą godzinkę. Za to w zeszłym tygodniu jak się rozgadaliśmy to w chacie byłem po 23-ciej ja mam dwie ramki klubowe Jaka cena? Jeśli taka jak zakupiłeś to rezerwuję. Daj znać na PW Tony2, oto link do pobrania - regeneracja włącznika świateł - przelacznik A4 B6.pdf - Dokumenty - hynius - Chomikuj.pl ew. - wizytownik kubek przelacznik A4 B6.pdf - Dokumenty - edekxp - Chomikuj.pl Załatw temat wycinanek na folii, a ja zajmę się wykonaniem i ogarniemy temat na nastepnym spocie. Co Ty na to? ---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ---------- Tak mi się wygrzebało cosik. Trochę historycznie. Takie spoty były w Szczecinie. Nie trzeba nikomu tłumaczyć miejsca Gdzie to było?
miki Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Spoty na casto..... To były czasy... Tapnięte z SGS III
KoSiaK8891 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zadra powiem Ci szczerze że nawet nie pamiętam za ile kupowałem więc cenę muszę zobaczyć za ile oni tutaj sprzedają
Tony2 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dzięki Zadra za linka, ogarnę te wycinanki to się odezwę.
zadra Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 spoko nie ma ciśnienia, że to koniecznie na następnym spocie. Jak ogarniesz temat to wykonamy na najbliższym.
Tony2 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Na pewno ogarnę do przyszłego spotu:) też mi zależy żeby jak najszybciej ogarnąć ten włącznik:)
troudyl Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 witam Pany. mam pytanko, na jakich portalach w szczecinie się ogłaszaja właściciele mieszkań którzy chcą wynająć pokój / mieszkanie? jedyne które znam to gumtree ale jest tam mało ofert. Ile mniej więcej trzeba liczyć w Szczecinie za pokój jednoosobowy? orientujecie się? pozdrawiam Jeśli zamieszczam w ZS to zawitam na spoty
miki Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Szukaj na tablica.pl Tapnięte z SGS III
Rekomendowane odpowiedzi