martinez Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 spiidy co z twoimi kapciochami nie tak ??? Maciej8891 wiem wiem, spokojnie ja tu nie jestem najważniejszy i oczywiście do reszty sie dostosuje niech każdy sie wypowie co o tym myśli i jazda hehehehe kozak będę z kapciami i obitą audinką:/ muszę sie do Ciebie uśmiechnąć z zarobieniem tych placków rdzy! A gdzie się podziewa Pan Galec??? nasz notebookowiec z końcówką mocy OBD do audi ??? właśnie widziany Cysiu w Nowogardzie koło elewatora apropo, masz prawą tylną-od pasażera, żarówkę do wymiany z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jedna felga delikatnie krzywa jest albo to wina opony co do vaga.. tez mam kabelek ale mam problem z zainstalowaniem programu na viscie ;/ no co za system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 o kurde to nie dobrze:) a dziś jaka piekna pogoda w sam raz na spotkanko :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Hey spiidy - a jaki kabelek masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroso Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja się zabieram za 2 etap polerki relingów wkońcu mi się zachciało to zrobić . w przyszłym tygodniu felgi przyjadą do mnie , no i muszę założyć blende na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja w czwartek zakladam aluski i w piatek auto przechodzi profesjonalna polerke lakieru tak wiec na sobote bedzie auto przygotowane ladne i pachnace jeszcze moze do soboty zdarze zrobic drugiego suba w bagazniku to bedzie z czego posluchac :gwizdanie: <b>Pedroso</b> a Ty piszesz sie na spocik w przyszla sobote nad jeziorkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nochal Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 pedroso wpadaj w takim razie nad miedwie- pochwalisz sie efektem pracy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 hehehe czyżby było postanowione??? że to Miedwie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 zgadza sie <b>Martinez1980</b> dzien ustalony miejsce tez tylko godzine ustalic i bedzie cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 to superowo , wiec zostaje godzinka do ustalenia ja bym proponował gdzieś na 11:00 albo 12:00 ale jak zawsze sie dostosuję do reszty mimo że czym szybciej tym dłużej posiedze bo bede musiał szybciuej spadać i sie pakować:/ na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroso Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 panowie nie wiem czy zdążę ponieważ dopiero zdarłem ori warstwę czarnego lakieru , a do felg muszę jeszcze opony zakupić 17 " i ogólnie grill ori założyć ale pogoda niestety taka że nic mi się nie chce . Maciej8891 gdzie , u kogo , jakie koszta tej polerki ponieważ również szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 pedroso przestań sie lenić tylko zabieraj sie za robotę wyszykować mi brykę, 2 nocki zarwiesz to nic Ci sie nie stanie ma być gotowe na sobotę i już !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 <b>Pedroso</b> ja sam bede polerowal samochod maszyne bede mial i cala reszte rzeczy do tego potrzebnych tak wiec kosztow nie poniose zadnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nochal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 martinez nie ten temat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ja popieram nochala x:DP hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 mniam mniam, ja już nie szukam ale niezłe, niezłe:D jak Galec buchnie Maciejowi Jego rimsy to dla Niego jak znalazł felunek choć czai sie na 18tki:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 chłopaki potrzebuje 2 oponki 195/65/15 najlepiej 91H mogą być używki bo mam 1 trafioną a mam 2 dobre oponki jakies 7,5mm wiec potrzebuje tylko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no to skikaj na gryfino powiem ci gdzie mozna dostać dobre dziś na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 no i nadszedł ten czas na zmiane letnich bucików w mojej audiczce a oto i one 225/40/ZR18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 chyba telefon poszedł w ruch do tych fotek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi