Dzo-Dzo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No Panowie i Panie Dzo-Dzo jedzie co prawda sam ale i co widze ze angela tez jedzie sama :-) hihi to jak by nie było miejsca to się prześpie jako dostawka :-) to jak jade sam to gdzie to i ile trzeba wplacić ( sory ze tak zwlekałem ale no co dobre i to no nie ) Zona ma interesu pilnować a my
lexpar Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Spanky ten gołąb do mnie przyleciał i zrobiłem z niego rosół. :polew:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 23:29 _________________________________________________Ja mam działkę w Zgniłosze, więc mogę wystawić niunię na drogę i pomóc zagubionym w znalezieniu drogi
taktuś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Poziek odpadł- bardzo szkoda , niech Ameryka mu lekką będzie Trzymamy kciuki za Murzyna
T-żółw Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 dostalem "donos", :tongue4:ze male roszady w zakwaterowaniu zrobione
angela Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No Panowie i Panie Dzo-Dzo jedzie co prawda sam ale i co widze ze angela tez jedzie sama :-) hihi to jak by nie było miejsca to się prześpie jako dostawka :-) to jak jade sam to gdzie to i ile trzeba wplacić ( sory ze tak zwlekałem ale no co dobre i to no nie ) Zona ma interesu pilnować a my Dzo-Dzo......no problem......moge Cie przekimac :polew:
Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No Panowie i Panie Dzo-Dzo jedzie co prawda sam ale i co widze ze angela tez jedzie sama :-) hihi to jak by nie było miejsca to się prześpie jako dostawka :-) Pojedziesz na zlot, a zona sie wezmie za czytanie archiwalnych postow Zawsze mozesz sie przekimac w ktoryms z domkow, z tego co widze nigdzie nie ma kompletu...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Dzo-Dzo......no problem......moge Cie przekimac no to sprawa załatwiona :-)
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No Panowie i Panie Dzo-Dzo jedzie co prawda sam ale i co widze ze angela tez jedzie sama :-) hihi to jak by nie było miejsca to się prześpie jako dostawka :-) Pojedziesz na zlot, a zona sie wezmie za czytanie archiwalnych postow Zawsze mozesz sie przekimac w ktoryms z domkow, z tego co widze nigdzie nie ma kompletu... Flayer spokojnie......to byl tylko zart...... BTW......wszyscy wiedza ze jestem nie grozna
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No Panowie i Panie Dzo-Dzo jedzie co prawda sam ale i co widze ze angela tez jedzie sama :-) hihi to jak by nie było miejsca to się prześpie jako dostawka :-) Pojedziesz na zlot, a zona sie wezmie za czytanie archiwalnych postow Zawsze mozesz sie przekimac w ktoryms z domkow, z tego co widze nigdzie nie ma kompletu... Flayer spokojnie......to byl tylko zart...... BTW......wszyscy wiedza ze jestem nie grozna no to powaznie mam spac na dworze :-) ale jestes kolezanka
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No Panowie i Panie Dzo-Dzo jedzie co prawda sam ale i co widze ze angela tez jedzie sama :-) hihi to jak by nie było miejsca to się prześpie jako dostawka :-) Pojedziesz na zlot, a zona sie wezmie za czytanie archiwalnych postow Zawsze mozesz sie przekimac w ktoryms z domkow, z tego co widze nigdzie nie ma kompletu... Flayer spokojnie......to byl tylko zart...... BTW......wszyscy wiedza ze jestem nie grozna no to powaznie mam spac na dworze :-) ale jestes kolezanka nie no jak sprawa ma tak wygladac.....no to oddam Ci te dostawke
Gość son_czwa Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Hola Hola Dzo-Dzo czemu nie będziesz w naszym domku? Wiem, że nie bierzesz żony, ale przecież my mamy 6 osobowy domek, jak nie wbijesz to będę musiał płacić za cały domek...
Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Flayer spokojnie......to byl tylko zart...... Moj post to tyz zart. No i bez tego a w nicku prosze
cayenne Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Mam nadzieję ,że na zlocie wszyscy będizemy trzymać się razem,tzn.nie utowrzą sie grupy osób,które spotykają się na spotach. Byłem kiedyś na zlocie innej marki i właśnie taka sytuacja miała miejsce.Szczerze troche mnie to zraziło do tych osób.Mam jednak nadzieje,że na zlocie A4 bedzie zupełnie inaczej. Pozdrawiam.
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Flayer spokojnie......to byl tylko zart...... Moj post to tyz zart. No i bez tego a w nicku prosze ups....sorki FLYER.....to zes nicka wymyslil......jak mam to wymawiac
taktuś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Hola Hola Dzo-Dzo czemu nie będziesz w naszym domku? Wiem, że nie bierzesz żony, ale przecież my mamy 6 osobowy domek, jak nie wbijesz to będę musiał płacić za cały domek... racja, racja, bierz dzo-dzo do siebie
Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ups....sorki FLYER.....to zes nicka wymyslil......jak mam to wymawiac Nick jest bo jest, wole po imieniu ;>. Koniec offtopa.
taktuś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Mam nadzieję ,że na zlocie wszyscy będizemy trzymać się razem,tzn.nie utowrzą sie grupy osób,które spotykają się na spotach. Byłem kiedyś na zlocie innej marki i właśnie taka sytuacja miała miejsce.Szczerze troche mnie to zraziło do tych osób.Mam jednak nadzieje,że na zlocie A4 bedzie zupełnie inaczej. Pozdrawiam. każdą grupę zamkniętą będziemy pakować na łódkę i na środek jezioraniech tam sobie gaworzą
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Mam nadzieję ,że na zlocie wszyscy będizemy trzymać się razem,tzn.nie utowrzą sie grupy osób,które spotykają się na spotach. Byłem kiedyś na zlocie innej marki i właśnie taka sytuacja miała miejsce.Szczerze troche mnie to zraziło do tych osób.Mam jednak nadzieje,że na zlocie A4 bedzie zupełnie inaczej. Pozdrawiam. No ja tez mam taka nadzieje
cayenne Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Nie stresuj się :>. Ja w zimie przed wyjazdem do Wisły nie znałam nikogo face to face, nikt też nie jechał z mojego miasta i jakoś na brak towarzystwa nie narzekałam. Będzie bobrze :th: Ale ja się nie stresuję Tylko poprostu piszę ,bo kiedyś coś takiego miało miejsce i nie powiem nie było to miłe. Ale z tego,co obserwuję na forum,ludzi (którzy właśnie jadą na zlot) w jaki sposób się wypowiadają ,to wydaje mi się,że ich kultura osobista jest na wysokim poziomie i takie rzeczy nie będą miały miejsca
Rekomendowane odpowiedzi