taktuś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 a co wy na to żeby zorganizować mecz w siatke lub noge (jak jest gdzie) byśmy sobie popykali troche i naprzykład składy ON vs PB , chociaż wynik wiadomo jaki będzie świetny pomysł, będzie gdzie zagrać ON vs PB, północ vs południe, B5 vs B6, mężczyźni vs kobiałki, bez fryzury vs zarośnięci, pijani vs trzeźwi, normalni vs nienormalni.......( o chorobcia chyba się zagalopowawszy) :polew:
hornet Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 to ja się piszę na siatkówkę... Jeżeli ma być siatkówka tojestem pierwszy :naughty: zobaczymy co pozostało mi w głowie z rozgrywek ligowych
taktuś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 słuchajcie... zostało już tylko 10 dni ale będzie odjazd :naughty: robimy potańcówę w piątek przy grillu ??? albo występ klubowego boysbandu w składzie: Ono- vocal Zdeniu- vocal Pre_pl- akrobacje Hugo- akrobacje Brynia- chórki Angela- chórki taktuś- menadżer :polew: :polew:
Gość gugas Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Aloha Czy ktoś może będzie przez Łódź leciał to bym sie podłączył coby samemu się nie człapać
Gość Keżor Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 B5 vs B6, i Oniak sędzia Ciekawe w jakiej drużynie grałby Iceman
Dzo-Dzo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 B5 vs B6, i Oniak sędzia Ciekawe w jakiej drużynie grałby Iceman haha no jedną połowe tu a drugą tam haha odnosnie tej siatkowki to mnie prosze dopisac do drozyny Pijanych :-)
cayenne Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 słuchajcie... zostało już tylko 10 dni ale będzie odjazd :naughty: robimy potańcówę w piątek przy grillu ??? albo występ klubowego boysbandu w składzie: Ono- vocal Zdeniu- vocal Pre_pl- akrobacje Hugo- akrobacje Brynia- chórki Angela- chórki taktuś- menadżer :polew: :polew: Coś czuję,że ta kobieta z ośrodka już nas więcej nie będzie chciała
hornet Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Co do ośrodka to domyślam się iz A4 Klub nigdzie już nie zostaje przyjęty na "gościnne występy" :polew: taki pójdzie rozgłos.
alvaro Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 zawsze możemy mówić że my nie z klubu A4 tylko BMW !
hornet Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 zawsze możemy mówić że my nie z klubu A4 tylko BMW ! Jakie BMW
alvaro Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 to widzę że Murzyn już nie jedzie na bank... szkoda...
Gość zdeniu Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 słuchajcie... zostało już tylko 10 dni ale będzie odjazd :naughty: robimy potańcówę w piątek przy grillu ??? albo występ klubowego boysbandu w składzie: Ono- vocal Zdeniu- vocal Pre_pl- akrobacje Hugo- akrobacje Brynia- chórki Angela- chórki taktuś- menadżer :polew: :polew: o qr.a to musze troszke poćwiczyć a ty "menadżer" organizuj kasiore bo słono biorę za wystepy
alvaro Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 zdeniu bo słono biorę za wystepy nawet jak śpiewasz "do kotleta" ??
spanky Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 zdeniu bo słono biorę za wystepy nawet jak śpiewasz "do kotleta" ?? takie wystepy sa zawsze w cenie ...
alvaro Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no to zrobimy tak że podczas występu taktuś przeleci się z tacą i każdy rzuci co łaska...
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 słuchajcie... zostało już tylko 10 dni ale będzie odjazd :naughty: robimy potańcówę w piątek przy grillu ??? albo występ klubowego boysbandu w składzie: Ono- vocal Zdeniu- vocal Pre_pl- akrobacje Hugo- akrobacje Brynia- chórki Angela- chórki taktuś- menadżer :polew: :polew: o qr.a to musze troszke poćwiczyć a ty "menadżer" organizuj kasiore bo słono biorę za wystepy Zespól skompletowany :oklaski:Tylko proponuję na wszelki wyapadek załatwić zastępstwo za Ono, bo on już pewnie wypił całą wódę dostępną w NYC i okolicach, to nie wiem jak to będzie z jego vocalem jak ono odpadnie to ja moge zaspiewac :-)
cayenne Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 jak ono odpadnie to ja moge zaspiewac :-) Ta myśli,że ma strzelbę to mu wszystko wolno :>
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Tak sie zastanawiam... NIedługo jadę nad morze, troche mi nie po drodze, ale jak się uda, to wpadne na zlot;) Zapisany nie byłem, ani nic, ale myślę, że mnie ktoś wpuści;) (z pustymi rękami nie przyjdę;D )[br]Dopisany: 16 Sierpień 2007, 14:54 _________________________________________________Aha - jak chcecie gibanę (ale przy klubowych rytmach), to biorę konsolę i mogę Wam podidżejować
taktuś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 DeeJay_Kill a jaką muzę grasz ??? od razu mówię że jeżeli chodzi o muzę to preferuję klimaty " późnego Mieczysława Fogga" :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi