ono Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 I co chesz mieć zepsuty humor przez cały zlot ? hyhyhy .Daj spokój hihi
kaj82 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Taktuś małe pytanko do organizatora. Czy niedaleko jest gdzieś jakaś fajna, bezpieczna prosta min 400 m? Tylko taka bez niespodzanek i znaków STOP? BARDZO DOBRE PYTANIE :oklaski:
pre_pl Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Taktuś małe pytanko do organizatora. Czy niedaleko jest gdzieś jakaś fajna, bezpieczna prosta min 400 m? Tylko taka bez niespodzanek i znaków STOP? Tak można się śmiało ciąć.Jest taka ładna prosto na .......... jeziorze zaraz jezioro... przecinki w lesie zazwyczaj są proste, że hej ! W dodatku pusto, nikt z naprzeciwka nie nadjedzie. Jedyny problem, że może wyskoczyć nagle......... ........dzik !
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Taktuś małe pytanko do organizatora. Czy niedaleko jest gdzieś jakaś fajna, bezpieczna prosta min 400 m? Tylko taka bez niespodzanek i znaków STOP? Tak można się śmiało ciąć.Jest taka ładna prosto na .......... jeziorze Taak, jest cos o tym w dziale 'Na kazdy temat'...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Brynia: prosta pff... jak lubisz emocje to w poblizu jest piekna kreta trasa po nowiutkim asfalcie prawie do samego Olsztynka
kaj82 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mam pytanie, czy ktoś mógłby wziąc na zlot czujnik grubosci lakieru, tylko nie taki na magnes, bo skoczyłbym w miedzyczasie jedna furke obejrzec, bo stoi nie daleko, byłbym bardzo wdzieczny , jakby ktos mi pomogł
Hugo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mam pytanie, czy ktoś mógłby wziąc na zlot czujnik grubosci lakieru, tylko nie taki na magnes, bo skoczyłbym w miedzyczasie jedna furke obejrzec, bo stoi nie daleko, byłbym bardzo wdzieczny , jakby ktos mi pomogł Pojade z Tobą i bez miernika Ci powiem czy było bite
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 napiszcie coś o moim wierszyku z 37. strony i wersji audio, bo mi będzie smutno, że 40 minut mojego poświęcenia poszło na marne....
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Chcialbym zobaczyc napruta ekipe z A4 Klub sprawdzajaca ta bryke
kaj82 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 bite to ono jest ale ciekawe czy juz wczesniej nie było gdzie indziej tjunowane
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Chcialbym zobaczyc napruta ekipe z A4 Klub sprawdzajaca ta bryke Byłoby grono profesjonalistów :polew:
pre_pl Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 mam pytanie/prośbę do organizatora (hyhyhy) Czy mógłby szybko podstawić jakiś autobus, co by napruta ekipa podjechała zobaczyć z kajem auto ?
kaj82 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Juz mi Flyer powiedzial ze jak sie dowiecie jaka to marka to nikt ze mna nie pojedzie
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Podpowiedz: To nie Renault Thalia 1.5
Norbi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Chcialbym zobaczyc napruta ekipe z A4 Klub sprawdzajaca ta bryke To pewnie obejrzymy razem
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Podpowiedz: To nie Renault Thalia 1.5 Jak chcesz to możesz się przejechać :polew:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 I co chesz mieć zepsuty humor przez cały zlot ? hyhyhy .Daj spokój hihi Bryniowóz się poprawił od ostatiego cięcia z Poziem Pewnie Poziek nie jedzie na Mazury, bo wie że dostałby :gwizdanie: od tej Twojej ledwo toczącej sie padlinki?? proszę mnie nie :polew: :polew:
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 I co chesz mieć zepsuty humor przez cały zlot ? hyhyhy .Daj spokój hihi Bryniowóz się poprawił od ostatiego cięcia z Poziem Pewnie Poziek nie jedzie na Mazury, bo wie że dostałby :gwizdanie: od tej Twojej ledwo toczącej sie padlinki?? proszę mnie nie :polew: :polew: Tym to nigdy nie przejdzie
Rekomendowane odpowiedzi