Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zlot Letni - 24-25-26.08.2007 - Ustalenia i zapisy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta.. szczegolnie ta ostatnia zima byla straszna :chytry:

Opublikowano

Ta.. szczegolnie ta ostatnia zima byla straszna :chytry:

To, że ta taka była nie znaczy, że następna też taka będzie :)

To jak z kobietami jedna zła, nie świadczy o innych :P

Opublikowano

bardziej uciążliwy będzie przejazd przez Nowokaletkowy OS

auta z naprawdę niskim zawiasem i ospojlerowane mogą mieć problem

to Mirek i Ice po prostu wpadną wcześniej ze śrubokrętami i kluczami i zdemontują na czas zlotu progi i po kłopocie :polew:

no bo ja pamiętam jak były spoty w katowicach pod go sportem to mirek by sie nie spóźniał ale musiał ominąć jednego sierżanta właśnie i 40minut w plecy :decayed:

Opublikowano

Keżor

to Mirek i Ice
1,2 i ogień - na pewno przeskoczą :polew:
Opublikowano

bardziej uciążliwy będzie przejazd przez Nowokaletkowy OS

auta z naprawdę niskim zawiasem i ospojlerowane mogą mieć problem

Nioch nioch nioch

To będę jeszcze jutro musiał gwinta podkręcić' date=' a chciałem się zglebić na zlot ;([br']Dopisany: 22 Sierpień 2007, 14:36 _________________________________________________

Proponuję żeby każdy kto ma jakieś nadmiarowe gadżety klubowe (ramki, naklejki, kubki, stringi itp) zabrał na zlot

Urządzimy mały lokalny rynek/bazar (sam też cosik może bym kupił)

Może nie klubowe , ale będę miał do sprzedania 17" od eSki i 18" od nowego allroada podajże :cool:

Opublikowano

To będę jeszcze jutro musiał gwinta podkręcić, a chciałem się zglebić na zlot ;(

a ja myślę że z tym trudnym przejazdem to lekka przesada

Opublikowano

No ja już do zlotu na forum sie nie pokażę....

Jakby co to tel....

Przy okazji: mam whiskey o nazwie "Margot"

Opublikowano

Jutro punkt 12.30, czy czekamy na kogoś pod tym Mc-iem??

Opublikowano

Mozliwe że na kogoś poczekamy, ja juz w koncu nie wiem kto ma tam być, ale mam tel. (z assistance) osób które cokolwiek w tym temacie sie deklarowały...[br]Dopisany: 2007-08-22, 15:28:29_________________________________________________No i chyba w piatek a nie jutro......... :blink:

Opublikowano

Jutro punkt 12.30, czy czekamy na kogoś pod tym Mc-iem??

jutro ... ? :rolleyes:

Opublikowano

Norbi: nie pomyliles dni? :D

Opublikowano

eeeeee ??

Norbi ty masz wpisane od piątku, ja też, Brynia też (chyba nie jedziesz wcześniej ? )

Opublikowano

Pomyliłem :> to dlatego,że już bym łyknął :tongue4:
Opublikowano

Pomyliłem :> to dlatego,że już bym łyknął :tongue4:

Zapaleniec jeden :oklaski:

Nawet jakbyś dni pomylił to już parę osób na miejscu będzie od jutra wiec byś sie nie nudził

Opublikowano

ja też bym się nie nudził :)

Przekimałbym się w samochodzie (dla mnie nie problem) - gorzej z żoną (kobiety lubią wygody)

Opublikowano

Przekimałbym się w samochodzie (dla mnie nie problem) - gorzej z żoną (kobiety lubią wygody)

Teoretycznie tak, a praktycznie to najważniejsze z kim, a nie gdzie gdzie się śpi ( bez dalszych domysłów, mam na myśli spanie a nie ...)

Oj Brynia Brynia... glodnemu chleb na myśli. Musisz być mocno nie wyspana :naughty:
Opublikowano

Teoretycznie tak, a praktycznie to najważniejsze z kim, a nie gdzie gdzie się śpi ( bez dalszych domysłów, mam na myśli spanie a nie ...)

Oj Brynia Brynia... glodnemu chleb na myśli. Musisz być mocno nie wyspana :naughty:

:polew::D dobre

może i sa jakieś braki w "spaniu" :tongue4:

Opublikowano

No na zlocie tyle wyr że sie chyba wyśpi. :drool:

Opublikowano

a ja Wam mówię, że mało kto zaśnie na tym zlocie...i nie mówię tylko o jego uczestnikach, ale także o miejscowej ludności...;D

Opublikowano

ja chcialem jechac w czwartek , ale musze zabrac zółwia i Karoline , a oni chca jechac dopiero w piatek , moze ktos ich jakos przekona , jak nie to widzimy sie w piatek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...