Flyer Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ta.. szczegolnie ta ostatnia zima byla straszna
Kaśka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ta.. szczegolnie ta ostatnia zima byla straszna To, że ta taka była nie znaczy, że następna też taka będzie To jak z kobietami jedna zła, nie świadczy o innych
Gość Keżor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 bardziej uciążliwy będzie przejazd przez Nowokaletkowy OS auta z naprawdę niskim zawiasem i ospojlerowane mogą mieć problem to Mirek i Ice po prostu wpadną wcześniej ze śrubokrętami i kluczami i zdemontują na czas zlotu progi i po kłopocie no bo ja pamiętam jak były spoty w katowicach pod go sportem to mirek by sie nie spóźniał ale musiał ominąć jednego sierżanta właśnie i 40minut w plecy
alvaro Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Keżor to Mirek i Ice 1,2 i ogień - na pewno przeskoczą
Gość gugas Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 bardziej uciążliwy będzie przejazd przez Nowokaletkowy OS auta z naprawdę niskim zawiasem i ospojlerowane mogą mieć problem Nioch nioch nioch To będę jeszcze jutro musiał gwinta podkręcić' date=' a chciałem się zglebić na zlot ;([br']Dopisany: 22 Sierpień 2007, 14:36 _________________________________________________ Proponuję żeby każdy kto ma jakieś nadmiarowe gadżety klubowe (ramki, naklejki, kubki, stringi itp) zabrał na zlot Urządzimy mały lokalny rynek/bazar (sam też cosik może bym kupił) Może nie klubowe , ale będę miał do sprzedania 17" od eSki i 18" od nowego allroada podajże
Gość zdeniu Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To będę jeszcze jutro musiał gwinta podkręcić, a chciałem się zglebić na zlot ;( a ja myślę że z tym trudnym przejazdem to lekka przesada
Gość MorgothV8 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No ja już do zlotu na forum sie nie pokażę.... Jakby co to tel.... Przy okazji: mam whiskey o nazwie "Margot"
Norbi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jutro punkt 12.30, czy czekamy na kogoś pod tym Mc-iem??
Gość MorgothV8 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mozliwe że na kogoś poczekamy, ja juz w koncu nie wiem kto ma tam być, ale mam tel. (z assistance) osób które cokolwiek w tym temacie sie deklarowały...[br]Dopisany: 2007-08-22, 15:28:29_________________________________________________No i chyba w piatek a nie jutro.........
spanky Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jutro punkt 12.30, czy czekamy na kogoś pod tym Mc-iem?? jutro ... ?
Gość MorgothV8 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 eeeeee ?? Norbi ty masz wpisane od piątku, ja też, Brynia też (chyba nie jedziesz wcześniej ? )
Norbi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Norbi: nie pomyliles dni? Pomyliłem :> to dlatego,że już bym łyknął
adadur Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Norbi: nie pomyliles dni? Pomyliłem :> to dlatego,że już bym łyknął Zapaleniec jeden :oklaski: Nawet jakbyś dni pomylił to już parę osób na miejscu będzie od jutra wiec byś sie nie nudził
Gość MorgothV8 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja też bym się nie nudził Przekimałbym się w samochodzie (dla mnie nie problem) - gorzej z żoną (kobiety lubią wygody)
Norbi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja też bym się nie nudził Przekimałbym się w samochodzie (dla mnie nie problem) - gorzej z żoną (kobiety lubią wygody) Teoretycznie tak, a praktycznie to najważniejsze z kim, a nie gdzie gdzie się śpi ( bez dalszych domysłów, mam na myśli spanie a nie ...) Oj Brynia Brynia... glodnemu chleb na myśli. Musisz być mocno nie wyspana
Gość zdeniu Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja też bym się nie nudził Przekimałbym się w samochodzie (dla mnie nie problem) - gorzej z żoną (kobiety lubią wygody) Teoretycznie tak, a praktycznie to najważniejsze z kim, a nie gdzie gdzie się śpi ( bez dalszych domysłów, mam na myśli spanie a nie ...) Oj Brynia Brynia... glodnemu chleb na myśli. Musisz być mocno nie wyspana dobremoże i sa jakieś braki w "spaniu"
ono Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No na zlocie tyle wyr że sie chyba wyśpi. :drool:
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a ja Wam mówię, że mało kto zaśnie na tym zlocie...i nie mówię tylko o jego uczestnikach, ale także o miejscowej ludności...;D
hhacek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja chcialem jechac w czwartek , ale musze zabrac zółwia i Karoline , a oni chca jechac dopiero w piatek , moze ktos ich jakos przekona , jak nie to widzimy sie w piatek.
Rekomendowane odpowiedzi