1991Kamil Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Audi Sport S5 Quattro ma zostać zaprezentowane w 2010 r. na 30-lecie kultowego już S1 Quattro. Słyszał ktoś może o tym modelu, jakieś nowe wieści. Poza tym nic nowego w sieci nie znalazłem. http://moto.pl/MotoPL/1,88389,6926932,Na_czesc_Sport_S1_Quattro.html
turdzi Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 oooo to to ...... i to juz zaczyna jakos wygladac
dzejk Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ciekawe jaka będzie cena tego cacuszka :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Jak ten projekt będzie miał takie parametry jak tutaj podano to niezły zapierdalaka będzie :naughty: Za pewne wsadzą 3.0T jak w S4 tylko podkręcony :kox:
Piotrek98igo Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 podoba mi sie taki z pazurem :kox: fajne porownanie w latach 80 S1 2.1T mialo 480 kucy
ono Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 lipa, design za***any z EVO Ja tam sie nie znam ,ale w którym miejscu design jest zjebany z evo? Jak dla mnie Audi koxik.
Buba Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ha ha ha a raczej o wersje ralliart ktora jest bardziej agresywna a nie to co wkleiles
Vas Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Przod wyglada jak zegarki Casio. Nawalone tysiac elementow, ktore nie wiadomo czemu sluza. Np co to sa te wyciecia nad reflektorem? Albo czy przy atrapie chlodnicy wielkosci San Marino faktycznie trzeba robic dwa centymetry wyzej kolejne wloty powietrza?
turdzi Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Przod wyglada jak zegarki Casio. Nawalone tysiac elementow, ktore nie wiadomo czemu sluza. Np co to sa te wyciecia nad reflektorem? Albo czy przy atrapie chlodnicy wielkosci San Marino faktycznie trzeba robic dwa centymetry wyzej kolejne wloty powietrza? ale to wlasnie o to chodzi w tych samochodach , tak jak Integrale , Cosworth , Impreza czy EVO , co laczy te samochody ? wszystkie sa tak brzydkie ze az piekne........
Wandej Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Przod wyglada jak zegarki Casio. Nawalone tysiac elementow, ktore nie wiadomo czemu sluza. Np co to sa te wyciecia nad reflektorem? Albo czy przy atrapie chlodnicy wielkosci San Marino faktycznie trzeba robic dwa centymetry wyzej kolejne wloty powietrza? ale to wlasnie o to chodzi w tych samochodach , tak jak Integrale , Cosworth , Impreza czy EVO , co laczy te samochody ? wszystkie sa tak brzydkie ze az piekne........ popieram Integrale chyba wyjątkowo brzydka-piękna A tutaj podobieństwa do evo i ja nie widzę... Oprócz tych kół co ono napisał to może jedynie spojler mają podobnych rozmiarów :gwizdanie:
Vas Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 OK, tyko ja sie wcale nie czepiam spojlera czy poszerzen karoserii. Zakladam, ze sa do czegos potrzebne. No ale detale, o ktorych pisalem wygladaja mi niestety jak akcesoria tuningowe z Allegro. Patrze na wymienione samochody i nie widze zeby mialy w karoseriach takie "lowickie wycinanki". ich ewentualna brzydota wynika z przerostu funkcji nad forma. Jezeli ktos jest mi w stanie wytlumaczyc funkcje tego rozrosnietego logo Adidasa na masce, to natychmiast zmienie zdanie
1991Kamil Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Te wloty powietrza i poszerzenia są m. in. po to, żeby upodobnić je do 1 Quattro z 1980 r.
turdzi Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Te wloty powietrza i poszerzenia są m. in. po to, żeby upodobnić je do 1 Quattro z 1980 r. to nie jest quattro tylko Sport Quattro a to zasadnicza roznica
dario_77 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Dawno Audi nie wypuściło Quatro więc jest ono niezbędne do pełnego asortymentu tej marki. Nie wiem czy każdy kto wypowiada się w tym wątku na temat tego wozu jeździł kiedykolwiek Audi Quatro? To jest oryginał i wyglądzie i w wrażeniach z jazdy i nie wiem jak by wyglądał ja będę ten wózek zawsze mile podziwiał. Mam wspomnienia po modelu Quatro z lat 80tych bo byłem jego szczęśliwym posiadaczem i do dnia dzisiajszego żałuję że sie pozbyłem tego wózka Choc był tak brzydki :>
1991Kamil Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 A za ile poszedł? Teraz miałby wartość kolekcjonerską.
turdzi Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 A za ile poszedł? Teraz miałby wartość kolekcjonerską. to jeszcze zalezy od stanu , ale pewnie tak
Rekomendowane odpowiedzi