A-rek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 W B6 miałem a co ma B6 do B5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 W B6 miałem a co ma B6 do B5? A widziałeś jak błotnik na tyle w B6 wygląda w stosunku do B5. Bo wydaje mi się że nie, gdy byś widział wiedział byś że nie ma różnicy praktycznie żadnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 W B6 miałem a co ma B6 do B5? A widziałeś jak błotnik na tyle w B6 wygląda w stosunku do B5. Bo wydaje mi się że nie, gdy byś widział wiedział byś że nie ma różnicy praktycznie żadnej ale głupoty piszesz...... co ma wygląd błotnika do doboru ET w felgach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 W B6 miałem a co ma B6 do B5? A widziałeś jak błotnik na tyle w B6 wygląda w stosunku do B5. Bo wydaje mi się że nie, gdy byś widział wiedział byś że nie ma różnicy praktycznie żadnej ale głupoty piszesz...... co ma wygląd błotnika do doboru ET w felgach? Chodzi mi o to jak błotnik wygląda od środka a to chyba ma wielki wpływ chyba że się mylę ekspercie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 W B6 miałem a co ma B6 do B5? A widziałeś jak błotnik na tyle w B6 wygląda w stosunku do B5. Bo wydaje mi się że nie, gdy byś widział wiedział byś że nie ma różnicy praktycznie żadnej ale głupoty piszesz...... co ma wygląd błotnika do doboru ET w felgach? Chodzi mi o to jak błotnik wygląda od środka a to chyba ma wielki wpływ chyba że się mylę ekspercie? btw, dystansik wleci i będzie miodzio, ja przy et44 i 8j mam zamiar upchać 20mm, zobaczymy jak to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 W B6 miałem a co ma B6 do B5? A widziałeś jak błotnik na tyle w B6 wygląda w stosunku do B5. Bo wydaje mi się że nie, gdy byś widział wiedział byś że nie ma różnicy praktycznie żadnej ale głupoty piszesz...... co ma wygląd błotnika do doboru ET w felgach? Jeżeli nie rozumiesz to już ci tłumaczę. Dla przykładu w B5 na przodzie rolujecie błotniki od środka żeby nie było tego prostego "rantu" w B6 już oryginalnie jest tak przemyślane. Jednak na tyle od środka nie ma żadnej różnicy czy B5 czy też B6 więc wydaje mi się że mój post jednak ma coś wspólnego z B5. Miałem zamiar Chłopakowi doradzić bo miałem podobne parametry felg i ET:wink: ---------- Post dopisany at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany at 00:24 ---------- W B6 miałem a co ma B6 do B5? A widziałeś jak błotnik na tyle w B6 wygląda w stosunku do B5. Bo wydaje mi się że nie, gdy byś widział wiedział byś że nie ma różnicy praktycznie żadnej ale głupoty piszesz...... co ma wygląd błotnika do doboru ET w felgach? Chodzi mi o to jak błotnik wygląda od środka a to chyba ma wielki wpływ chyba że się mylę ekspercie? btw, dystansik wleci i będzie miodzio, ja przy et44 i 8j mam zamiar upchać 20mm, zobaczymy jak to wyjdzie A tobie co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Puma spać bo piertolisz głupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Puma spać bo piertolisz głupoty Byś posiedział trochę dłużej w szkole to byś dzisiaj umiał czytać ze zrozumieniem. Jeżeli nie jesteś w stanie jednoznacznie stwierdzić gdzie piszę głupoty to się nie wypowiadaj:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 adult photo sharing how to use print screen uploading pictures Nie potrzebnie to halo włączyłem do każdego zdjęcia :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ostatnia fota dobra:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 pięknie leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Sorki za OT a jak masz zrobione że halo samo świeci bez postojówek:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzięki Sorki za OT a jak masz zrobione że halo samo świeci bez postojówek:naughty: Prosta akcja nie mam postojówek :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzięki Sorki za OT a jak masz zrobione że halo samo świeci bez postojówek:naughty: Prosta akcja nie mam postojówek :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dzisiaj w końcu mogłem umyć furę, a żółte halogeny wpadły parę dni temu:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dzisiaj w końcu mogłem umyć furę, a żółte halogeny wpadły parę dni temu:whistling: http://s20.postimg.org/m4fmw4qnh/IMG_0936.jpg http://i1062.photobucket.com/albums/t486/MercDG/nr1_zps6f962ac5.jpg http://i1062.photobucket.com/albums/t486/MercDG/nr2_zps54d94fc5.jpg http://i1062.photobucket.com/albums/t486/MercDG/nr3_zps95f965b5.jpg na jakiej glebie stoisz? 60cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 61 przód tyłu nie mierzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron21 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Zacna Bryczka:kox: Biały kolorek masz bez ziarna ( czysty ) czy metalic mam sentyment do białych audi:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Żebym ja to wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 ten fotel co się ruszał zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi