Hugo Opublikowano 27 Września 2006 Autor Opublikowano 27 Września 2006 nic nie dostalem jeszcze :roll: To znaczy , że wszystko Ok z Twoją pocztą bo nie miałem kiedy wysłać.Ale jak dotre do domu wieczorem to się spręże i puszcze
talib1990 Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 Ja nie mam furki ale jak ktoś będzie w Sosnowcu i okolicach i będzie potrzebował jakiejś pomocy..z odnalezieniem np. sklepu warsztatu lub jakiejś innej pomocy to zawsze do usług...co sądzisz o tym Hugo ? moge dołączyć do " wybranych " ?
Hugo Opublikowano 2 Października 2006 Autor Opublikowano 2 Października 2006 Kolejna aktualizacja A4 Assistance poszła do Was na maile.Jak do kogoś nie dotrze , albo będą jakieś pomyłki to dawajcie mi znać.Pozdrowionka
Gość zdzisiek Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 do mnie listy dotarły i dziekuje
SuperGumis Opublikowano 7 Października 2006 Opublikowano 7 Października 2006 No to moje dane też poszły... Co prawda często mnie nie ma, ale może akurat komuś będzie można pomóc...
Hugo Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Opublikowano 4 Listopada 2006 Jest jakas aktualizacja?? Miałem jakieś 2 zgłoszenia , ale mi system padł i szlag trafił poczte , razem ze wszystkimi kontaktami.A4 Assistance będzie niedługo na stronce klubowej i wszyscy z listy będą mieli do niej dostęp
kannu Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 serwus ja nigdy nie dostałem tej listy ( pozdrawiam i zycze powodzenia
bratpit Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 serwus ja nigdy nie dostałem tej listy ( pozdrawiam i zycze powodzenia A dałeś swoje dane do HUGO i wyraziłeś chęć pomocy :?: To jest warunek dostania listy
Lukas Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 tak, oczywiście Dałem. jak dales to cierpliwie czekaj na aktualizacje to dostaniesz i swoja assistance
adadur Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 Czy można w pliku (nazwie pliku) umieścić datę ostatniej aktualizacji by zawsze byc na czasie?
Hugo Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Opublikowano 7 Listopada 2006 Czy można w pliku (nazwie pliku) umieścić datę ostatniej aktualizacji by zawsze byc na czasie? Już niedługo jak ruszy stronka klubowa , to Asisstance będzie tam umieszczone i dostęp będą mieli wszyscy z listy.Będe też dodawał date ostatniej aktualizacji
dawid835 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 I ja zapisuje się do A4 Assistance
dampol Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Wysłałem zgłoszenie bo moze ktos w rzeszowie bedzie potrzebował pomocy albo i ja:) pzdr
SebMis Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 a ja wysłałem już dwa razy i listy jeszcze nie dostałem
slawek66 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Bardzo fajna sprawa i cały jestem za :one: Zgłoszenie wysłałem.
dudek81 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Poszło na maila. Mieszkam w Kwidzynie, a jak tylko nie jestem w pracy to moge pomoc od Malborka do Grudziadza.
Rekomendowane odpowiedzi