Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Klimatyzowany schowek - gdzie jest i jak go zamontować

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym na waszym miejscu kupił zestaw do B6/B7 i tylko przedłużył rurke czarnym peschlem instalacyjnym ( twarda czarna rura karbowana sprzedawana w hurtowniach elektrycznych o wszelakiej średnicy ) i wszystko wygląda jak ori , a koszt 100 zł ... no bez przesady.

Opublikowano

albo sprayem pomalowac na czarno (matem), malowaem kiedyś plastyki sprayem czarnym matowym i efekt super i trwaly :gwizdanie:

Opublikowano

koncepcje v2.0 juz mam tylko musze podjechac do praktikera i zobaczyc jedna rzecz ale jesli znajde to czego szukam to nie bedzie nic odstawalo w schowku a wylot bedzie zupelnie plaski w kolosze chrom lub jakis srebrny to tyle moze jutro pojade i poszukam[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2007, 03:02 _________________________________________________i nawet nie bedzie zadnego klejenia w schowku

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

ja widzę cztery rodzaje schowków:

• normalny
  • z klimatyzacją
  • z cd changerem
  • z klimką i cd-changerem

każdy ma osobną numerację.... :disgust:

Moglibyście podać symbol wariantu z cd-changerem i klimatyzacją? Plizz

--------------------------

rurka - 8E1 816 311

dysza - 8E0 820 701

środek schowka - 8E1 857 035 (D, G, N - kod koloru)

Opublikowano

AndyN 8E1 857 035 ale są trzy z literkami na końcu D, G, N - wszystkie 3 pod lodówkę i CD

Opublikowano

Patent jest extra

Pati czekamy na foto relacje z B5

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

no i mam mały problem o ile u chłopaków cały zestaw do chłodzenia białej damy to plug&play o tyle u mnie nie do końca. Byłem dziś w ASO i zamówiłem rurkę oraz zaworek. To pikuś. Zaraz później z ciekawości zdemontowałem w 3 milisekundy schowek aby go całego sobie obejrzeć. No w moim schowku co widać na zdjęciach dziury ani miejsca na dziurę za bardzo nie widać. Schowek nie ma przegródki na CD zmieniarkę i zastanawiam się czy będę musiał po prostu ostro wiercić tam otwór pod tą rurę.

Mój schowek sięga dość głęboko (w porównaniu z tymi co mają zmieniarkę) i nie wiem czy mam rypać dziurę z tyłu czy z boku??

Macie może wiedzę jaka jest średnica tego otworu, będę musiał chyba jakieś narzędzie do tego kupić :kwasny:

Aha, schowek z półką na zmieniarkę to bagatela 700PLN, bo to jest jeden wspólny element razem z klapką :wallbash:

Może ktoś z was ma taki schowek do spylenia?

Tom

t20080804.jpg

t20080804%28002%29.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie obrażając nikogo to dla mnie ta rura w b5 to straszna fuszera... Nie lepiej by było założyć choćby czarną elastyczną rurkę + "zaworek", który wygląda jak to zamknięcie puszek z przyprawami do grilla? (sorry, nie pamietam nazwy i zast.) :)

Opublikowano

Jak już kolega odgrzał tego 2 letniego kotleta to napisze , że po tym okresie nie mam żadnych grzybów w schowku i wszystko super działa :)

Opublikowano

Ooo rocznego, wypraszam sobie! :tongue4::kox: Ale faktycznie, sorry, nie zauważyłem, że stary temat... :naughty:

Opublikowano

Ooo rocznego, wypraszam sobie! :tongue4::kox: Ale faktycznie, sorry, nie zauważyłem, że stary temat... :naughty:

dobrze,że odświeżyłeś ten temat,bo inaczej pewnie bym na niego nie trafił,a tak już mam zaplanowane rezanie lodówki :naughty:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

i z tego wszystkiego mi też narobiliście apetytu na klimatyzowany schowek :naughty:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Uaktualnię troszeczkę temacik bo jestem właśnie po rezaniu schowka. W ASO są nowe ceny na te dwa elementy do B6/B7 w sumie kosztuje to teraz 105 złotyszy :kwasny:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

to jak w końcu z tym rezaniem kiedy mój schowek jest bez CD, zwykłe puste pudło? czy musze miejsce na dziure sam zlokalizować na oko? pzdr

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hej czy jest ktoś w stanie zamówić w ASO te dwie części mówię tutaj o (dysza + rurka )???

u mnie a ASO powiedzieli że nie można zamówić tych części osobno tylko cały komplet ze schowkiem inaczej się nie da :wallbash:

Opublikowano

Zmień ASO

Opublikowano

do następnego mam 100 km :(

Opublikowano

do następnego mam 100 km :(

Tu masz z wysyłką: http://sklep.gajos.com.pl/sklep/

• 7 lat później...
Opublikowano

Ma ktoś zdjecie albo rysunek z czym rura chłodząca schowek ma się łączyć ? Pacjent a4 B7

Edit: potrzebne zdjęcia znalazłem tutaj https://www.audizine.com/forum/showthread.php/223252-B6-A4-AC-glove-box-mod

Edytowane przez RafGolonka