loco87 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nie wiem jak skomentowac następne bo skonczyly mi sie emotki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nie wiem jak skomentowac następne bo skonczyly mi sie emotki.... moze wystarczy, bo Paweł nam w samozachwyt popadnie, za***ista laska, za***ista fura, czego chciec wiecej... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 loco87 Flyer te odwazniejsze zostawie dla siebie :gwizdanie: hehe dzieki za pozytywne opinie :th: w nastepnym tygodniu bedzie juz auto na gratach od s4 ( ale progow dalej szukam .... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 poprostu Audi A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 kolego Nowak_zg podzielam zdanie kolegow a od siebie moge tylko dodac ze obie lalunie sa rewelacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 tragedii nie ma Nowak zakładaj ten eSowy pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 dwie rzeczy mnie rażą brud w drzwiach na 2 zdjęciu (fajna dziewczyna i taki brud obok ? ) krzywo leżący zderzak na 6 zdjęciu ogólnie "może być" [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2008, 17:54 _________________________________________________ee.. no i w progach kurz jest... nie pasuje to do dziewczyny Z tego powodu prosimy o zdjęcia z porządnie umytym autem i dziewczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 średnio, niewiem czemu ma służyć ten patyk- styl kierowcy bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnyjurek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ładna audiczka a pała w razie potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 średnio, niewiem czemu ma służyć ten patyk- styl kierowcy bmw patyk juz sie przydal ...... pare razy aa i nie obchodzi mnie kogo to styl .... znam polskie realia i wiem ze zawsze lepiej miec cos do obrony niz nie miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 http://cgi.ebay.de/LED-RUCKLEUCHTEN-AUDI-A4-B5-AVANT-KLARGLAS-ROT-SCHWARZ_W0QQitemZ250256717211QQihZ015QQcategoryZ57323QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 _________________________________________________ to taki maly bonus.... sory za jakosc zdjec i za to ze audika troche brudna jaka audika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 raggaman dzieki ... kupuje je jak tylko bedzie gotowka[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:35 _________________________________________________jade dzis do aso zamowic graty od s4 ... pare pierdolek i jutro odstawiam auto wiec mysle ze do weekendy beda fotki z przodem s4 [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:37 _________________________________________________wlasnie "sie zaklada i maluje" body z s4 oraz usuwaja sie znaczki a4 i 1.9tdi z tylnej klapy ( zostanie tylko OOOO ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxxx Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Pomyśl jeszcze nad końcówkami wydechu bo przy zderzaku S4 te seryjne wyglądają koszmarnie kiepsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 na 1 stronie pisze ze beda zmienione :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Nowak_zg jak juz robisz przedni zderzak, to pomysl nad lewym nadkolu od eSy.. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 a czemu ? bo jest "dziurawe" ? ..... auto juz zmontowane i sie konczy malowac ... jutro po poludniu odbior auta a w niedziele rano robienie znowu folii na przednich szybach prezentacja na zlocie zielonogorsko+inne okoliczne miejscowosci o 18:00 kolo carrefoura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Nowak_zg bo ma kratke i lepiej odprowadza cieplo.. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 noo ... o to mi chodzilo z tym dziurawym ;p jak dorwe okazyjnie to kupie ale narazie mam inne wydatki typu grill od s4 ;p bo jeszcze nie kupilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Na razie nie ma jeszcze takich strasznych upalow i duchoty, wiec nie ma co sie tak z tym spieszyc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi