Nowak_zg Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2008 i takiej mocy zeby to niezbedne bylo ... tez narazie nie ma
Nowak_zg Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2008 flyer :th: tak jutro dam fotki
Nowak_zg Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2008 czyli zostal pomalowany caly przod ( maska bo miala odpryski od kamykow... wszystko tym kolorem co bylo czyli grafitowa perla ) poszerzone zostaly przednie blotniki o ok 1.5cm na strone ( lampy poliftowe teraz pasuja idealnie do przedlifotwych nadkoli ) pomalowane elementy to: zderzak, maska, 2x blotnik przod, zderzak tyl, drzwi przednie zapylka zderzak tyl s4 pomalowany ale jeszcze nie zalozony ... zaloze w tygodniu bo dzis mi sie spieszylo na pierwszy zlot lubuski i nie wyrobil mi sie kolega z tym zalozeniem zderzaka s4( mechanik ) zdjete zostaly rowniez oznaczenia A4 i 1.9TDI i zostalo same OOOO na tylnej klapie poszla tez w ruch polerka calego nadwozia ... efekt auto ma lakierek teraz jak nowe na grill s4 zabraklo siana ;p _________________________________________________ 5 fotek:
loco87 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 hyyymmm auto jakby cos stracilo z wyrazu.... Powiem Ci ze maniak z Ciebie.... pakowac tyle kasy w auto.... :gwizdanie:
A3 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 A ja mam dwa pytanka do właściciela Ile wyniosło Ciebie to body S4 łącznie z malowaniem robocizną i kupnem części? I jakie kolejne mody masz w planach?
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 jedyne ale .. grill out .... reszta :th:
Nowak_zg Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2008 ciesze sie ze sie podoba ... dzis o 7:00-8:00 przyciemnilem przednie boczne szyby .... znowu tak na srednio ;P ( identycznie jak bylo ) a co jeszcze bedzie to: Co jeszcze będzie ?: -Grill i progi z S4 -Obszycie podlokietnika skora ( nie chce mi sie jechac go oddawac na pare dni ) -Moze sie troche pozmienia jeszcze w car-audio (bedzie bardziej na pokaz - democar/showcar) -Moze nowe malowanie auta -Moze wymiana tylnych lamp na poliftowe lub na czarne takie jak ma rob -Wymiana konsoli srodkowej na poliftowa i moze wsadzenie RNS-E ( ale jeszcze nie wiem bo wiem ze niebedzie takiej jakosci dzwieku jak na tym radyjku co mam, chyba ze wsadze RNS-E a radio gdzies przeloze ) -Zmiana koncowki wydechu ( dopiero po zalozeniu body z S4 ) -Zawias -80mm na przod i -60mm na tyl -Fotele przednie z rs4 b7 -Kierownica z rs4 b7 z plaskim dolem ( tylko czy sie da ;> ? ) -Pomalowanie calego drewna we wnetrzu czarnym lakierem fortepianowym -Hamulce z porsche 911 (996)
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Co jeszcze będzie ?: -Grill i progi z S4 -Obszycie podlokietnika skora ( nie chce mi sie jechac go oddawac na pare dni ) -Moze sie troche pozmienia jeszcze w car-audio (bedzie bardziej na pokaz - democar/showcar) -Moze nowe malowanie auta -Moze wymiana tylnych lamp na poliftowe lub na czarne takie jak ma rob -Wymiana konsoli srodkowej na poliftowa i moze wsadzenie RNS-E ( ale jeszcze nie wiem bo wiem ze nie bedzie takiej jakosci dzwieku jak na tym radyjku co mam, chyba ze wsadze RNS-E a radio gdzies przeloze ) -Zmiana koncowki wydechu ( dopiero po zalozeniu body z S4 ) -Zawias -80mm na przod i -60mm na tyl -Fotele przednie z rs4 b7 -Kierownica z rs4 b7 z plaskim dolem ( tylko czy sie da ;> ? ) -Pomalowanie calego drewna we wnetrzu czarnym lakierem fortepianowym -Hamulce z porsche 911 (996) :shocked: :shocked:
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Miejsca Ci w podpisie nie starczy na mody
Reggi Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wszystko ładnie. :th:..ale po mojemu..to fele teraz nie pasują troszkę
Nowak_zg Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2008 Fele pasuja tylko powinny byc 18" tez tak mysle ;p moze jak zjade te oponki za rok to cos sie uda wyrwac fajnego w dobrej cenie A3 co do cen pakietu s4 to powiem ci tak malowanie jednego elementu w zg to koszt ok 300zl do tego kupno: przedni zderzak 900zl tylny zderzak 500zl ( progi nie wiem ile kosztuja bo jeszcze nie widzialem na allegro od roku .... ) ja kupilem te elementy troche taniej, zderzak bez kratek i zaslepek do spryskow ( dokupilem to w aso ( kratka boczna 100zlx2 + zaslepka do spryskow 25zlx2 )
rafalekx Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nooo wreszcie Autko malina, ciekawe co powie kupujący przy odsprzedaży Cały przód malowany Ale autko wygląda super :th: Myślę że warto było wywalić te pieniążki Jeszcze grill alu 18'' i będzie miooodek, a te planowane mody: -Zawias -80mm na przod i -60mm na tyl -Fotele przednie z rs4 b7 -Kierownica z rs4 b7 z plaskim dolem ( tylko czy sie da ;> ? ) -Pomalowanie calego drewna we wnetrzu czarnym lakierem fortepianowym -Hamulce z porsche 911 (996) To mnie rozwalają Gdzie Ty będziesz tym jeździł na -80 Chyba liczysz na te autostrady po 2012 Widzę że planujesz autko trzymać u siebie długo skoro masz takie ambitne plany co do modyfikacji :th:
Iverson Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nowak rezaj silnik , żeby to monstrum zaczęło jeździć!!!!! ogólnie miód ,tylko grillka tu jakiegoś mi brakuje :>
spanky Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nowak rezaj silnik zderzak od eS-y az sie prosi o zamontowanie FMIC-a ...
krotki Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 dokładnie!!! - zakładaj 18" no i te hamulce z carrery...- a mówiłem Tobie już że ceramiki też moge załatwić? hehehe :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2008 krotki najpierw prace se musze zalatwic spanky tez sadze ze FMIC fajnie by wygladal za zderzaczkiem S4 Iverson bedzie grill i znowu rezanko jak bedzie sianko a silnik bede rezac pewnie na samym koncu bo chcialbym zeswapowac i wtedy dopiero rezac AWX lub taki z leona fr 1.9tdi 150 kucy rafalekx narazie o sprzedazy nie mysle ... i nie wiem czy kiedykolwiek je sprzedam bo pewnie wezme smieszne pieniadze w porownaniu do tego ile w to auto juz poszlo i pojdzie sianka...... pewnie zostawie sobie przez sentyment, a jesli mialbym ja sprzedac to cena pewnie by byla taka jak za polifta b5 a co do gleby to kolega jezdzi crxem na -80mm i powiem ci ze az takiej tragedii nie ma .... wiec a4 tez sie da a ze wolno i ciezko ... to trudno ale auto ladnie sie polozy na ziemie
Rekomendowane odpowiedzi