Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] S4 body, RS6 felgi, RS4 grill, S4 wnetrze, A4 silnik ;)

Nowak_zg

Rekomendowane odpowiedzi

czyli zostal pomalowany caly przod ( maska bo miala odpryski od kamykow... wszystko tym kolorem co bylo czyli grafitowa perla )

poszerzone zostaly przednie blotniki o ok 1.5cm na strone ( lampy poliftowe teraz pasuja idealnie do przedlifotwych nadkoli )

pomalowane elementy to: zderzak, maska, 2x blotnik przod, zderzak tyl, drzwi przednie zapylka

zderzak tyl s4 pomalowany ale jeszcze nie zalozony ... zaloze w tygodniu bo dzis mi sie spieszylo na pierwszy zlot lubuski i nie wyrobil mi sie kolega z tym zalozeniem zderzaka s4( mechanik )

zdjete zostaly rowniez oznaczenia A4 i 1.9TDI i zostalo same OOOO na tylnej klapie

poszla tez w ruch polerka calego nadwozia ... efekt :kox: auto ma lakierek teraz jak nowe

na grill s4 zabraklo siana ;p

5 fotek:

e4f2a845b69851bcm.jpg c9a5726611c0e0f7m.jpg c4e92d8ad4aa920bm.jpg 0dad5662cd62611fm.jpg 516b34683eba287dm.jpg

A ja mam dwa pytanka do właściciela

Ile wyniosło Ciebie to body S4 łącznie z malowaniem robocizną i kupnem części?

I jakie kolejne mody masz w planach? :kox:

ciesze sie ze sie podoba ...

dzis o 7:00-8:00 przyciemnilem przednie boczne szyby .... znowu tak na srednio ;P ( identycznie jak bylo )

a co jeszcze bedzie to:

Co jeszcze będzie ?:

-Grill i progi z S4

-Obszycie podlokietnika skora ( nie chce mi sie jechac go oddawac na pare dni )

-Moze sie troche pozmienia jeszcze w car-audio (bedzie bardziej na pokaz - democar/showcar)

-Moze nowe malowanie auta

-Moze wymiana tylnych lamp na poliftowe lub na czarne takie jak ma rob

-Wymiana konsoli srodkowej na poliftowa i moze wsadzenie RNS-E ( ale jeszcze nie wiem bo wiem ze niebedzie takiej jakosci dzwieku jak na tym radyjku co mam, chyba ze wsadze RNS-E a radio gdzies przeloze )

-Zmiana koncowki wydechu ( dopiero po zalozeniu body z S4 )

-Zawias -80mm na przod i -60mm na tyl

-Fotele przednie z rs4 b7

-Kierownica z rs4 b7 z plaskim dolem ( tylko czy sie da ;> ? )

-Pomalowanie calego drewna we wnetrzu czarnym lakierem fortepianowym

-Hamulce z porsche 911 (996)

Co jeszcze będzie ?:

-Grill i progi z S4

-Obszycie podlokietnika skora ( nie chce mi sie jechac go oddawac na pare dni )

-Moze sie troche pozmienia jeszcze w car-audio (bedzie bardziej na pokaz - democar/showcar)

-Moze nowe malowanie auta

-Moze wymiana tylnych lamp na poliftowe lub na czarne takie jak ma rob

-Wymiana konsoli srodkowej na poliftowa i moze wsadzenie RNS-E ( ale jeszcze nie wiem bo wiem ze nie bedzie takiej jakosci dzwieku jak na tym radyjku co mam, chyba ze wsadze RNS-E a radio gdzies przeloze )

-Zmiana koncowki wydechu ( dopiero po zalozeniu body z S4 )

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

:notworthy:

Fele pasuja tylko powinny byc 18" :naughty:

tez tak mysle ;p

moze jak zjade te oponki za rok to cos sie uda wyrwac fajnego w dobrej cenie

A3

co do cen pakietu s4 to powiem ci tak

malowanie jednego elementu w zg to koszt ok 300zl do tego kupno: przedni zderzak 900zl tylny zderzak 500zl

( progi nie wiem ile kosztuja bo jeszcze nie widzialem na allegro od roku .... :( )

ja kupilem te elementy troche taniej, zderzak bez kratek i zaslepek do spryskow ( dokupilem to w aso ( kratka boczna 100zlx2 + zaslepka do spryskow 25zlx2 )

Nooo wreszcie :tongue4: Autko malina, ciekawe co powie kupujący przy odsprzedaży :naughty: Cały przód malowany :kox: Ale autko wygląda super :th: Myślę że warto było wywalić te pieniążki :kox: Jeszcze grill alu 18'' :kox: i będzie miooodek, a te planowane mody:

To mnie rozwalają :kox: Gdzie Ty będziesz tym jeździł na -80 :naughty: Chyba liczysz na te autostrady po 2012 :polew: Widzę że planujesz autko trzymać u siebie długo skoro masz takie ambitne plany co do modyfikacji :th:

krotki najpierw prace se musze zalatwic :decayed:

spanky tez sadze ze FMIC fajnie by wygladal za zderzaczkiem S4

Iverson bedzie grill i znowu rezanko jak bedzie sianko :kox: a silnik bede rezac pewnie na samym koncu bo chcialbym zeswapowac i wtedy dopiero rezac AWX lub taki z leona fr 1.9tdi 150 kucy

rafalekx narazie o sprzedazy nie mysle ... i nie wiem czy kiedykolwiek je sprzedam bo pewnie wezme smieszne pieniadze w porownaniu do tego ile w to auto juz poszlo i pojdzie sianka...... pewnie zostawie sobie przez sentyment, a jesli mialbym ja sprzedac to cena pewnie by byla taka jak za polifta b5

a co do gleby to kolega jezdzi crxem na -80mm i powiem ci ze az takiej tragedii nie ma .... wiec a4 tez sie da

a ze wolno i ciezko ... to trudno ale auto ladnie sie polozy na ziemie :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...