Nowak_zg Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 i takiej mocy zeby to niezbedne bylo ... tez narazie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 I jak nowe body? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 flyer :th: tak jutro dam fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 czyli zostal pomalowany caly przod ( maska bo miala odpryski od kamykow... wszystko tym kolorem co bylo czyli grafitowa perla ) poszerzone zostaly przednie blotniki o ok 1.5cm na strone ( lampy poliftowe teraz pasuja idealnie do przedlifotwych nadkoli ) pomalowane elementy to: zderzak, maska, 2x blotnik przod, zderzak tyl, drzwi przednie zapylka zderzak tyl s4 pomalowany ale jeszcze nie zalozony ... zaloze w tygodniu bo dzis mi sie spieszylo na pierwszy zlot lubuski i nie wyrobil mi sie kolega z tym zalozeniem zderzaka s4( mechanik ) zdjete zostaly rowniez oznaczenia A4 i 1.9TDI i zostalo same OOOO na tylnej klapie poszla tez w ruch polerka calego nadwozia ... efekt auto ma lakierek teraz jak nowe na grill s4 zabraklo siana ;p _________________________________________________ 5 fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco87 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 hyyymmm auto jakby cos stracilo z wyrazu.... Powiem Ci ze maniak z Ciebie.... pakowac tyle kasy w auto.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiii a4 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Na żywo wygląda jeszcze ładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A ja mam dwa pytanka do właściciela Ile wyniosło Ciebie to body S4 łącznie z malowaniem robocizną i kupnem części? I jakie kolejne mody masz w planach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 jedyne ale .. grill out .... reszta :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ciesze sie ze sie podoba ... dzis o 7:00-8:00 przyciemnilem przednie boczne szyby .... znowu tak na srednio ;P ( identycznie jak bylo ) a co jeszcze bedzie to: Co jeszcze będzie ?: -Grill i progi z S4 -Obszycie podlokietnika skora ( nie chce mi sie jechac go oddawac na pare dni ) -Moze sie troche pozmienia jeszcze w car-audio (bedzie bardziej na pokaz - democar/showcar) -Moze nowe malowanie auta -Moze wymiana tylnych lamp na poliftowe lub na czarne takie jak ma rob -Wymiana konsoli srodkowej na poliftowa i moze wsadzenie RNS-E ( ale jeszcze nie wiem bo wiem ze niebedzie takiej jakosci dzwieku jak na tym radyjku co mam, chyba ze wsadze RNS-E a radio gdzies przeloze ) -Zmiana koncowki wydechu ( dopiero po zalozeniu body z S4 ) -Zawias -80mm na przod i -60mm na tyl -Fotele przednie z rs4 b7 -Kierownica z rs4 b7 z plaskim dolem ( tylko czy sie da ;> ? ) -Pomalowanie calego drewna we wnetrzu czarnym lakierem fortepianowym -Hamulce z porsche 911 (996) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Co jeszcze będzie ?: -Grill i progi z S4 -Obszycie podlokietnika skora ( nie chce mi sie jechac go oddawac na pare dni ) -Moze sie troche pozmienia jeszcze w car-audio (bedzie bardziej na pokaz - democar/showcar) -Moze nowe malowanie auta -Moze wymiana tylnych lamp na poliftowe lub na czarne takie jak ma rob -Wymiana konsoli srodkowej na poliftowa i moze wsadzenie RNS-E ( ale jeszcze nie wiem bo wiem ze nie bedzie takiej jakosci dzwieku jak na tym radyjku co mam, chyba ze wsadze RNS-E a radio gdzies przeloze ) -Zmiana koncowki wydechu ( dopiero po zalozeniu body z S4 ) -Zawias -80mm na przod i -60mm na tyl -Fotele przednie z rs4 b7 -Kierownica z rs4 b7 z plaskim dolem ( tylko czy sie da ;> ? ) -Pomalowanie calego drewna we wnetrzu czarnym lakierem fortepianowym -Hamulce z porsche 911 (996) :shocked: :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Miejsca Ci w podpisie nie starczy na mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wszystko ładnie. :th:..ale po mojemu..to fele teraz nie pasują troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Fele pasuja tylko powinny byc 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Fele pasuja tylko powinny byc 18" tez tak mysle ;p moze jak zjade te oponki za rok to cos sie uda wyrwac fajnego w dobrej cenie A3 co do cen pakietu s4 to powiem ci tak malowanie jednego elementu w zg to koszt ok 300zl do tego kupno: przedni zderzak 900zl tylny zderzak 500zl ( progi nie wiem ile kosztuja bo jeszcze nie widzialem na allegro od roku .... ) ja kupilem te elementy troche taniej, zderzak bez kratek i zaslepek do spryskow ( dokupilem to w aso ( kratka boczna 100zlx2 + zaslepka do spryskow 25zlx2 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nooo wreszcie Autko malina, ciekawe co powie kupujący przy odsprzedaży Cały przód malowany Ale autko wygląda super :th: Myślę że warto było wywalić te pieniążki Jeszcze grill alu 18'' i będzie miooodek, a te planowane mody: -Zawias -80mm na przod i -60mm na tyl -Fotele przednie z rs4 b7 -Kierownica z rs4 b7 z plaskim dolem ( tylko czy sie da ;> ? ) -Pomalowanie calego drewna we wnetrzu czarnym lakierem fortepianowym -Hamulce z porsche 911 (996) To mnie rozwalają Gdzie Ty będziesz tym jeździł na -80 Chyba liczysz na te autostrady po 2012 Widzę że planujesz autko trzymać u siebie długo skoro masz takie ambitne plany co do modyfikacji :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nowak rezaj silnik , żeby to monstrum zaczęło jeździć!!!!! ogólnie miód ,tylko grillka tu jakiegoś mi brakuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nowak rezaj silnik zderzak od eS-y az sie prosi o zamontowanie FMIC-a ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 dokładnie!!! - zakładaj 18" no i te hamulce z carrery...- a mówiłem Tobie już że ceramiki też moge załatwić? hehehe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 krotki najpierw prace se musze zalatwic spanky tez sadze ze FMIC fajnie by wygladal za zderzaczkiem S4 Iverson bedzie grill i znowu rezanko jak bedzie sianko a silnik bede rezac pewnie na samym koncu bo chcialbym zeswapowac i wtedy dopiero rezac AWX lub taki z leona fr 1.9tdi 150 kucy rafalekx narazie o sprzedazy nie mysle ... i nie wiem czy kiedykolwiek je sprzedam bo pewnie wezme smieszne pieniadze w porownaniu do tego ile w to auto juz poszlo i pojdzie sianka...... pewnie zostawie sobie przez sentyment, a jesli mialbym ja sprzedac to cena pewnie by byla taka jak za polifta b5 a co do gleby to kolega jezdzi crxem na -80mm i powiem ci ze az takiej tragedii nie ma .... wiec a4 tez sie da a ze wolno i ciezko ... to trudno ale auto ladnie sie polozy na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi